The Bad Guy - Czech

kikinka58 által

81.5K 4.6K 505

@Sam_Hochlein : Dej mi šanci, Amando @Amanda_Forbes : Už jsi dostal @Sam_Hochlein : Dej mi další @Amanda_F... Több

1. Chapter
2.Chapter
3.Chapter
4.Chapter
5.Chapter
6.Chapter
7.Chapter
8.Chapter
9.Chapter
10.Chapter
11.Chapter
12.Chapter
13.Chapter
14.Chapter
15.Chapter
16.Chapter
17. Chapter
18.Chapter
19.Chapter
20.Chapter
21.Chapter
22.Chapter
23.Chapter
24.Chapter
25.Chapter
26.Chapter
27.Chapter
29.Chapter
30.Chapter
31.Chapter
32.Chapter
33.Chapter
34.Chapter
35.Chapter
36.Chapter
37.Chapter
38.Chapter
39. Chapter
40.Chapter
41.Chapter
42.Chapter
43.Chapter
44.Chapter
45.Chapter
46.Chapter
47.Chapter
48.Chapter
49.Chapter
50. Chapter - Epiolog

28.Chapter

1.2K 83 8
kikinka58 által


Pohled Sama : 

Prudce otevřu dveře od svého domu a vkročím do něj. Následně pořádně třísknu dveřmi a odhodím svou tašku někam do rohu chodby. Rozejdu se do kuchyně a na stole leží lísteček od mých rodičů.  

Samuely , jeli jsme na pár dní pryč. Nevíme, kdy se vrátíme" odfrknu si a lísteček hodím do koše. Takhle vypadají moji rodiče. Vždy se někam na pár dní zdejchnou a je jim u prdele, co bude dělat jejich syn, tudíž já.

Zapřu se rukami o linku a zrychleně dýchám. Následně se znovu postavím a začnu kopat nebo bouchat do všeho , co je kolem mě. Potřebuji si vylít svou zlost a věřte mi, že zlosti mám momentálně v sobě až moc. 

Po chvíli, kdy už mi z ruky teče malý proud krve, se zastavím a dívám se na tu spoušť kolem mě samého. Vidím, že jsem dokonce urval dvířka od jedné u poliček, ale jinak to nejde až tak moc vidět. 

Vytáhnu z tátovy skříňky láhev s obsahem nažloutlé tekutiny a ihned ji otevřu. Napiji se a cítím, jak mi teplá tekutina stéká krkem. Je to docela uvolňující pocit a já potřebuji aspoň na malý moment na všechno kolem mě zapomenout, jinak se z toho všeho zblázním. 

******

@Sam_Hochlein : Promluvme si 

@Amanda_Forbes : Dala jsem dost jasně najevo,že s tebou nechci mluvit, už nikdy

@Sam_Hochlein : Lžeš mě i sobě! 

@Amanda_Forbes : Nelžu...

@Sam_Hochlein : Miluješ mě! Nemůžeš někoho přestat milovat lusknutím prstů! 

@Amanda_Forbes : Máš pravdu, stále tě miluji 

@Sam_Hochlein : Taky tě miluji 

@Amanda_Forbes : Ale ublížil jsi mi, jako nikdy nikdo před tím. 

@Sam_Hochlein : Dej mi šanci to napravit 

@Amanda_Forbes : Nedávám druhé šance, nikdy

@Sam_Hochlein : Udělej jednu vyjímku 

@Amanda_Forbes : Nechci, už jsem se posunula dál 

@Sam_Hochlein : Zase kecy .....

@Amanda_Forbes : A ty by jsi se měl také posunout dál 

@Sam_Hochlein : Nechci se posunout 

@Amanda_Forbes : Jsme mladí, ani nevíme , co je to láska 

********

Opírám se o rám dveří a zvoním asi už pět minut. Ani nevíte, jak se zrovna cítím. Cítím se naštvaně, kvůli Katherine. Znechuceně, také kvůli ní. Cítím smutek, díky Mandy. Nespravedlnost, vůči všem , kdo mi brání něco říct.

Už jdu! Proboha, snad nehoří"" řekne otráveně Mandy a ve mě to hrkne. Tak strašně jsem si přál slyšet její hlas. Odstoupím ode dveří a ona s úsměvem na tváři otevře. Bohužel , jak mě spatří, zavře dveře. Podaří se mi jí zastavit tím, že svou nohu strčím mezi futra. 

Otevře opět dveře a založí si ruce na prsou. Naštvaně mě pozoruje a to jí vytvoří malinkou vrásku na čele. Usměji se a ona se na mě ještě více zamračím. Jediné co udělám je, že ji ihned pevně natisknu na mě. 

Okamžitě ze mě sundej ty tvoje hnusný pracky" řekne znechuceně a odstrčí mě od sebe. Hladina alkoholu v mém těle způsobí to, že zavrávorám , ale naštěstí to ustojím a chytím se zábradlí. Postavím se opět na své nohy. 

Vyslechni mě" řeknu prosebně a ona se jenom uchechtne. Následně začne máchat rukami ze strany na stranu , ale nic neříká. Jenom kolem sebe máchá rukami a snaží se přijít na nějakou větu. 

Ne, ty poslouchej mě! Kvůli tobě jsem probrečela tolik nocí. Nechci brečet. Proboha, jsem stále nezletilá a mám v plánu si to užít. Rozhodně se nechci válet doma jako nějaká nicka. Takže nemluv na mě, nekontaktuj mě , nedotýkej se mě a dělej, že neexistuji" plivne mi do obličeje. 

Než stačím něco říct, tak mi zabouchne před nosem a nechá mě tady stát samotného na verandě. Asi by bylo málo, kdyby jsem řekl, že celý můj svět se zhroutil , protože on přímo explodoval. Musím se přichytit zábradlí, aby jsem neupadl. 

Následně se narovnám a vím, co teď přesně udělám. Vytáhnu si mobil z kapsy od kalhot a najedu na své kontakty. Následně si vyhledám jeden jediný kontakt, u kterého mám napsanou i adresu. 

******

„Ahoj, chlapče. potřebuješ něco?" zeptá se mě mile postarší pán a já jenom se zatnutými pěstmi se proderu kolem něj. Následně se rozejdu do schodů a nevšímám si nechápajícího pána za mnou. 

Ale, kdo se nám tu objevil?" řekne svým slizkým hlasem a já se celý napnu. Sedí na posteli a dívá se na mě s nechutným úšklebkem, ze kterého je mi na zvracení. Následně ji tvrdě chytnu pod krkem a přitlačím na zeď. 

Mám zásadní pravidlo, nikdy neublížím holce. Ale přiznejme si to, ona holka není. A navíc, nemám co ztratit. Já už nic nemám.Visí nad zemí a snaží se nadechnout vzduchu, ale mé ruce jí to nedovolí. 

Následně ji pustím a ona spadne na zem. Než se vzpamatuje , tak ji na tváři přistane má ruka a pak další z druhé strany. Vidím, že brečí a kryje si svůj obličej. Skloním se k ní a zvednu její hlavu, aby se na mě podívala. 

V jejich očích je strach. Vidím, že má natržený ret a obočí. Pod okem se jí rýsuje pěkný monokl a tváře má zarudlé od mých ran. Dívám se na ni jako na kus odpadu, který tady jenom překáží. Což ona je.... 

„Vzala jsi mi všechno.  A přísahám, že ti ze života udělám peklo. Mě je jedno, jestli teď půjdu do vězení nebo do děcáku. Já už nic nemám. Ale věř mi, já si tě najdu a udělám ti ze života něco horšího, jako peklo. Je mi jedno jestli teď, nebo za dvacet let. Ale vím, že budeš trpět"

♣ Nový díl je na světě ♥ Jenom jsem vám chtěla říct, že to je poslední díl, kde se objeví naše Katherine ♥

♣ Pusťte  si rozhodně písničku v mediích ♥ 

♣ Jinak chci poděkovat téhle úžasné holčině na její recenzi @TamiSmiler doufám, že jsem snad něco zlepšila ♥ 

Love you Darlings ♥ 

Olvasás folytatása

You'll Also Like

1.2K 244 35
Můj otec si vždy přál dceru, ale narodil jsem se já. Maminka zemřela hned po porodu a otec se rozhodl, že všem řekne, jak krásná se mu narodila dcera...
385K 14.1K 70
Nikita Lorrenz. Dvě slova, jedna dívka, jedna zlá vzpomínka. Rozbité střípky svého života opravdu dlouho slepovala a minulost chtěla nechat minulost...
13.8K 874 41
"Než jsem potkal Nymfadoru" Byla jiná.... Jiná způsobem, který nemohl vysvětlit, ač by si to přál. Přál si vysvětlit všem, co na ni tak miloval. Hlav...