The Bad Guy - Czech

By kikinka58

81.5K 4.6K 505

@Sam_Hochlein : Dej mi šanci, Amando @Amanda_Forbes : Už jsi dostal @Sam_Hochlein : Dej mi další @Amanda_F... More

1. Chapter
2.Chapter
3.Chapter
4.Chapter
5.Chapter
6.Chapter
7.Chapter
8.Chapter
9.Chapter
10.Chapter
11.Chapter
12.Chapter
13.Chapter
14.Chapter
15.Chapter
16.Chapter
17. Chapter
18.Chapter
19.Chapter
20.Chapter
21.Chapter
23.Chapter
24.Chapter
25.Chapter
26.Chapter
27.Chapter
28.Chapter
29.Chapter
30.Chapter
31.Chapter
32.Chapter
33.Chapter
34.Chapter
35.Chapter
36.Chapter
37.Chapter
38.Chapter
39. Chapter
40.Chapter
41.Chapter
42.Chapter
43.Chapter
44.Chapter
45.Chapter
46.Chapter
47.Chapter
48.Chapter
49.Chapter
50. Chapter - Epiolog

22.Chapter

1.4K 91 12
By kikinka58


Pohled Amandy : 

Přede mnou se rozléhá zelená mýtina, na které je krásně zářící tráva. Mýtina má tvar kruhu a okolo se rozléhá veliký les, přes který jsme právě procházeli. Sem tam se někde objeví nějaké to kvítí, jenž to tady nádherně provoní. Co mě ještě zaujme , tak je lavička nedaleko od nás. Je to klasická dřevěná lavička. 

Co ale celému místu dodává ten šmrnc, tak je veliký vodopád s průzračnou vodou před námi. No on to vlastně není tak úplně vodopád, jelikož se shora ze skal padá malý vodopád dolů a to tady vytváří krásné jezero a na druhem konci jezera ještě stále padá malý potůček dolů do útrob lesa. 

Omámená tímhle místem stojím a jenom se dívám na tu krajinu. Cítím vůni jehličí a v vzduchu si prozpěvuje pár ptáčků. Jakmile se podívám na nebe, tak si přepadám jako bych se ho mohla dotknout. 

Na obloze pluje několik krásně modrých mráčků a vy si připadáte jako jeden z těch ptáčků. Natáhnu svou ruku k nebi, protože si připadám jako bych se ho mohla dotknou. 

"Co to děláš?" zeptá se s úsměv Sam a já se na něj podívám také s úsměvem. Usměji se ještě více a zatočím se na místě. Sam mě jenom pozoruje a dívá se na mě , co tady vyvádím. 

"Snažím se dotknout nebe" řeknu prostě a zastavím své točení. Sam se mi jenom zasměje a popojde ke mě. Dá mi malou pusu na čelo a následně mě bere za ruku k malému jezírku. 

"Jdeme si zaplavat" řekne prostě a já na něj vykulím pobaveně oči. Sam si jenom kouše svůj ret a skenuje mě celou pohledem. 

"Nemám plavky" řeknu se smíchem a Sam jenom pokroutí ramenem. Následně si sundá své černé tričko a hodí ho někam za sebe. Musím si skousnout svůj ret a stále skenovat jeho hrudník. Aby jsme pravdu řekla, nikdy mezi námi nedošlo více jak k líbání.

"To byl účel" řekne a stáhne si své černé kalhoty. Kalhoty společně s jeho boty skončí na zemi a on se rozeběhne do jezírka. Skočí do něj ladnou šipku a nakonec vypluje na povrch a zakroutí hlavou tak, že mu pár kapek spadne z vlasů. 

Usměji se a rozhodnu se, že tady nebudu jen tak stát. Měla bych se uklidnit, je to přeci můj kluk! Moje tílko si přetáhnu přes hlavu a hodím ho někam do neznáma. Následně z nohou skopnu své boty a stáhnu si džíny. 

Lhala bych, kdyby jsem řekla, že se necítím trapně, protože jsem si přála propadnout se do země díky studu. Konečně jsem se rozhodla a také do vody skočila šipku, 

Voda byla dokonale vlažná. Byla to taková ta osvěžující voda , která vás zchladí, ale nebyla vám ani zima. Pomalu jsem vyplavala na povrch a ihned si mě Sam přitáhl k sobě. Omotala jsme své nohy kolem jeho pasu a své ruce spojila za jeho krkem. 

Byla jsem docela nervozní, jelikož on měl na sobě jenom boxerky a já na sobě jenom spodní prádlo. Nevěděla jsem , jak se zachovat nebo co udělat. 

"Jsi nádherná" řekne a opře si své čelo o to mé. Já se musím usmát a intenzivně mu hledím do očí. Následně se ke mě Sam natáhne a políbí mě. Pokaždé ,když ho políbím, mám snad roj motýlků ve svém břiše, kteří snad explodují. 

*******

"Máš klíče?" zeptá se mě Sam a já na něj podezřívavě hledím. Snad mě tu nechce nechat. On se na mě usmívá jako sluníčko a tak mu z kapsy od kalhot vytáhnu své klíče. 

Jenom se usměje a vstane ze země, na které asi už sedíme hodinu a jenom tak si povídáme a díváme se na vodopád. Hledím na jeho osobu, jenž si to míří přímo k dřevěné lavičce. rozhodnu se také vstát a rozeběhnu se za ním. 

Všimnu si , že si k ní dřepl a začal do ní něco rýt. Trošku ještě popojdu blíže a všimnu si, že celá lavička je pokreslenýma různými daty a jmény. Všimnu si , že na lavičce je spoustu krát vyryté mé jméno.  

Amanda Forbes 26.9.2008 - řekla mi, že jsem debil 

Amanda Forbes 9.11.2008 - dnes mi nalepila žvýkačku do vlasů 

Amanda Forbes 28.3.2009 - řekla mi orangutan 

Amanda Forbes 6.12.2011 - začíná se mi líbit.....

Amanda Forbes 5.6.2012 - vymyslel jsme plán, jak mě k sobě pustí 

Amanda Forbes 18.1. 2013 - začínám pracovat na svém plánu

Amanda Forbes 25.8.2014 - za pár dní ji znovu uvidím 

Amanda Forbes 12.4.2015 - má ten nejdokonalejší úsměv 

Amanda Forbes 16.1.2016 - dnes oficiálně vyšel můj plán (musí mě doučovat) 

Amanda Forbes 20.1.2016 - den , kdy jsem jí ublížil.... našel jsem jí v lese, kde brečela kvůli mě 

Amanda Forbes 25.1.2016 - asi spolu chodíme 

Musím se usmát, protože je tady zapsané téměř vše. No teda až na to, kdy mě zmlátil , to bylo před těma dvěma roky. Abych pravdu řekla, tak teď bych ani nevěřila, že i to udělal tady tento Sam, kterého miluji. 

Nahnu se mu přes rameno a všimnu si toho posledního nápisu s mým jménem. Musím se ještě více usmát a Sam se na mě otočí s úsměvem a ihned mi dá pusu. Polibek mu opětuji a následně ho obejmu a podívám se na to nejnovější. 

Amanda Forbes 3.2.2016 - dnes jsem tu s ní a dívá se mi přes rameno 

♣ Co nový díl?! ♥ Líbí :O ♥ jinak kdo z vás zapomněl, jak se oni dva dali vůbec dohromady? :O moc mě zajímá jestli si to pamatujete ♥ jestli jo, tak mi to když tak napište ♥

Love you Darlings ♥ 

Continue Reading

You'll Also Like

3.5K 269 17
Co, když bratři Winchesterovi měli sestru a byli zároveň příbuzní Scottu McCallovi? Jsem Violet Winchester a tohle je můj příběh.
697K 29.8K 66
Co se stane, když šestnáctiletá dívka začne vnímat nejlepšího kamaráda svého staršího bratra jinak? Jason je pohledný a sympatický vysokoškolák, kte...
7.7K 500 35
Rok 1919. Válka skončila, ale zanechala po sobě spoustu jizev. Lady Beatrici Tilbetové vzala bratra. Thomasovi Grantovi zase nejlepšího kamaráda. A p...
13.8K 874 41
"Než jsem potkal Nymfadoru" Byla jiná.... Jiná způsobem, který nemohl vysvětlit, ač by si to přál. Přál si vysvětlit všem, co na ni tak miloval. Hlav...