My weakness [SasuSaku FanFic]

By Sacky1999

62.1K 3.8K 495

Sakura Haruno isi opreste umanitatea dupa ce Sasuke Uchiha decide sa paraseasca Konoha. Acum, dupa aproape 3... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.

21.

1.1K 78 9
By Sacky1999


Ne-am oprit putin inainte de a ajunge la ascunzatoare pentru a recapitula planul . Nu exista loc de greseala . Totul trebuia sa decurga perfect,iar pentru aceasta era nevoie ca eu si Sasuke sa jucam teatrul propus. Ei bine ... In privinta mea nu prea imi faceam probleme . Pana la urma am spus o multime de minciuni bune la viata mea . Dar bineinteles ca ma ingrijoram pentru Sasuke . De fapt nu , a se ingrijora nu e cuvantul potrivit . Sper doar ca tradatorul sa isi pastreze capul pe umeri si sa nu imi ingreuneze treaba . 

Echipa Anbu si Kakashi-sensei au ramas la o distanta sigura de ascunzatoare pentru a nu le putea fi detectata chakra . Asadar am pornit cu Sasuke spre nord. 

L-am urmat indeaproape fara sa fiu nevoita sa ii mai aud vocea, cel putin pana am ajuns in camera unde era Orochimaru . Deci , sa fiu foarte clara , desi sunt shinobi si sunt antrenata pentru a memora orice detaliu implicit in momentul in care fac contactul vizual pentru prima data, drumul pana in camera in care ne aflam e ceva imposibil de retinut. Cred ca am facut dreapta de vreo 7 ori , iar stanga am pierdut numaratoarea. Ori chiar asa e traseul,ori Sasuke a facut asta dinadins ca sa fie sigur ca nu mai stiu cum sa ies de aici .Deja mi-am inchipuit cum el se asigura ca ascunzatoarea se prabuseste intr-un mod absolut intamplator, iar el saracul este singurul care reuseste sa iasa. 

Haide Sakura ! Ai putina incredere! Tipul nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu Orochimaru ... Nu esti tu chiar atat de importanta incat sa riste sa se puna rau cu Konoha . Si din nou partea mea rationala a reusit sa ma aduca cu picioarele pe pamant . 

Revenind... M-a condus intr-o incapere mare si intunecata in capatul careia se afla Orochimaru ... ce statea pe un fel de tron ?! Cat de patetic ... 

In orice caz mi-am intrat in rol si mi-am pus masca de fata rea si obraznica care face toate astea doar pentru maestra sa . Nu ca ar fi ceva super greu ... 

-Sasuke-kun ... Ce a durat atat ?

Cu obisnuita lui plictiseala, Sasuke nu a schitat nicio grimasa, raspunzand pe vesnicul sau ton rece:

- A trebuit sa ma opresc pe drum. Nu e treaba ta unde. Important e ca am adus-o pe fata. 

- Da , asa e . Trebuie sa recunosc ca sunt surprins de decizia Tsunadei . Nu ma asteptam sa fie de acord cu targul. Presupun ca acum asteapta sa imi respect si eu partea mea de intelegere . 

Isi indrepta privirea asupra mea si se apropie cu cativa pasi ,studiindu-ma curios din cap pana in picioare. In alt context poate , dar poate m-as fi simtit ciudat sau chiar flatata,insa acum eram doar enervata .

- Si ai face bine sa te tii de cuvant ,Orochimaru. Aici nu merge doar cu jumatati de masura. 

I-am aruncat o privire ce speram ca arata cat mai feroce posibil . Nu stiu care a fost rezultatul totusi reactia a venit din partea lui Sasuke. 

- Nu stiu sigur ce ai de gand, Orochimaru ,dar sper ca stii ce faci. Fata e periculoasa.

Pentru o secunda mi-a picat fata ,dar am avut grija sa o culeg repede de pe jos. Asta a fost un fel de compliment aproape . Acum am un semn clar ca Sasuke mi-a recunoscut puterea. E un pas inainte,prieteni. Oricum ... Dupa fata lui Orochimaru se pare ca totul era foarte amuzant pentru el.

- Sasuke-kun , stiu ce fac. Deci sa inteleg ca ucenica Tsunadei ti-a cauzat ceva probleme ... Foarte interesant . 

A spus-o de parca eram un nou experiment extrem de tentant de evaluat . Totusi Sasuke nu paru sa ia in seama comentariul si continua cu teatrul.

- Nu ma intereseaza planurile tale sau ce faci cu fata asta dar sa nu ma implici si pe mine . E destul ca ti-am facut serviciul asta. Oricum ... Ma duc in camera. 

- Dar Sasuke-kun ... Speram sa ii arati domnisoarei Haruno locurile de aici. Si desigur... Sa o conduci pana in camera ei. In plus... Din cate imi amintesc a fost colega ta de echipa. Sa nu fim nesimtiti. Sa nu zica fata ca te-am educat gresit .

Oricat de mult am incercat sa ma controlez ,si jur ca mi-am muscat buza pana mi-a dat sangele , am izbucnit in hohote de ras. Dar chiar nu ma asteptam sa am parte si de un spectacol de comedie in misiune ... Bonus . Mi-am gasit un prieten nou . Ar trebui ca eu si Orochimaru sa facem un concurs cine il enerveaza mai repede pe Sasuke. Tipul ar putea sa castige. 

Sasuke drept raspuns si-a scos sabia . Ochii mi s-au marit si zambetul mi-a pierit pentru ca nenorocitul si-a indreptat sabia spre mine. Am intrat in garda si mi-am pregatit pumnul pentru lovitura. E cumva o gluma sau ce naiba se intampla aici ? E in toate mintile !?!?!? Nu l-a vazut un psiholog in Konoha ?? Pe bune .. astia vor sa fac stop cardiac ?! 

- Daca iti permiti sa ma iei peste picior atunci fata nu e prea importanta pentru tine. Poate foarte usor sa fie eliminata . 

- Dar Sasuke-kun ..a fost doar o gluma. Voiam doar sa o fac pe domnisoara Haruno sa se relaxeze. Nu o lua personal. Macar eu sa ii arat putina bunavointa daca tu nu o faci . Ce dificil e, nu-i asa ?!

Ultima intrebare mi-a fost adresata mie. Orochimaru imi zambea cu gura pana la urechi si evident astepta un raspuns. 

Mi-am arcuit colturile gurii putin nesigura pe mine. Situatia a luat o intorsatura neasteptata dar nu pot da inapoi .

- Da ... E cam enervant dar sunt obisnuita . Asa e cand te crezi de neinvins . 

Am pufnit spre Sasuke si el nici nu m-a bagat in seama. Tensiunea se simtea in aer si m-am alarmat pentru o secunda ca nenorocitul nu se va putea controla si va izbucni , incepand lupta programata teoretic mai tarziu . 

- Arata-i fetei camera , Sasuke-kun ! Incepem antrenamentul de maine dimineata. Cat despre tine, domnisoara Haruno, sper sa fii gata sa executi ce iti spun zilele urmatoare. 

Incuviintez cu mintea in alta parte. Ceva nu imi parea in regula . Ceva nu e bine ... S-a intamplat ceva gresit dar nu imi pot da seama ce . M-am ingrijorat deodata pentru ca instinctul nu m-a inselat niciodata . Am studiat incaperea in speranta ca ma va ajuta ceva dar Sasuke m-a tras de umar ( destul de tare incat sa ma dezechilibrez ) si l-am urmat in liniste. 

De data aceasta am retinut drumul fara greutate pentru ca aveam o presimtire urata de tot ca ceva e putred la mijloc . 

- Unde e camera ta ?

- E cea de dupa colt. 

Incuviintez si dau sa intru dar am observat ca Sasuke m-a urmat . Pentru un moment m-am incordat, pregatita de o injunghiere in piept. M-am asezat incet pe o margine de pat , nu inainte sa imi scot kunaiul .

Sasuke s-a asezat absent pe singurul scaun din camera, sprijinindu-si coatele de genunchi. S-a intors spre mine iar pupilele i s-au marit cand a observat ca eram in garda, pregatita de atac . A oftat zgomotos si mi-a facut semn sa ma linistesc .

- Scuze ... nu am vrut sa te sperii .

M-am relaxat si am asteptat sa spuna ceva pentru ca e clar ca pentru asta a venit. Sincer , era imposibil sa nu ii observi oboseala. Parea atat de infrant si ceva imi spune ca nu fizic . Pentru o secunda mi-am permis sa ma ingrijorez ... poate e chiar din vina mea ; nu prea am fost draguta dimineata .

- Sasuke ... s-a intamplat ceva ?

Am vrut sa sune ca o constatare dar aveam nevoie totusi de incuviintarea lui. Cand s-a uitat in ochii mei m-am cutremurat . Era evident ca se lupta . Cateva grimase si doar de atat a fost nevoie sa ii citesc in totalitate durerea. O parte din mine voia sa elimine distanta dintre noi si sa il linistesc , desi nu stiam motivul ce l-a determinat sa se simta asa , dar nu am putut sa ma misc. Si aici nu e vorba de ura sau iubire . In situatia data am trecut peste astea . Totul e despre mine . E ceva in neregula cu mine . Voiam sa fiu altruista , sa ma uit pe mine si sa ajut oamenii din jurul meu , nu doar pe el, ci si pe ceilalti , dar ceva ma trage aproape mereu inapoi . M-am gandit cateva secunde ce ar trebui sa fac si am decis ca imi place mai mult persoana aceasta noua care se aseamana din ce in ce mai mult cu mine - pare mai puternica , inteleapta , fara sentimente si slabiciuni . 

M-a studiat putin ,apoi infrant a pornit spre usa .

- Nu conteaza .

*

Urmatoarele 3-4 ore am stat intinsa pe pat, incercand sa adorm .Era destul de greu avand in vedere circumstantele. Asteptam cu urechile ciulite ca Sasuke sa deschida usa , dar sunetul nu mai venea . Omul asta nu se grabeste deloc ... chiar ma distrez asteptand in camera asta intunecata sa se intample ceva interesant .

Am intors pe toate fetele cuvintele sale si am ras cand mi-am amintit intepaturile lui Orochimaru . Puteam sa imi imaginez ca a fost destul de amuzant pentru el in ultimii 3 ani ... sa iti bati joc de Sasuke permanent e ceva mai mult decat suficient sa fii fericit .

Desi Sasuke si-a scos sabia atunci , ochii sai erau in contradictie cu actiunile lui. Parea ca face asta dinadins dar fara sa fi vrut sa duca totul atat de departe . Dupa parerea mea reactia nu a fost exagerata (si eu m-as fi enervat) insa e ciudat ca s-a oprit dupa scurt timp . Ar fi fost nevoie de mai multa convingere sa demonstreze in general ca era ofticat .

La naiba ! La naiba ! La naiba !

E grav rau de tot . Cum de mi-a scapat ?! Nu se poate . Nu!Nu!Nu! Ce proasta si neatenta am fost .

Zilele astea l-am observat incontinuu pe Sasuke si fix acum mi-a scapat ceva atat de important .

Epuizarea de pe fata lui - era prea evidenta .

Durerea - probabil si el a realizat asta dar nu a vrut sa imi spuna . De ce ? De ce nu a vrut sa imi spuna ?

Gloria ? Vrea el sa il invinga in totalitate pe Orochimaru ?

Prea dusa la extrem ... nici macar Sasuke nu ar face ceva atat de irational sau poate ... Nu , nu ar face asta sa ma protejeze ... e imposibil .

In fine . Nu mai conteaza acum.

Am izbit usa de la camera lui . Nu era acolo . Normal ca nu era ! Suntem ninja amandoi . A avut grija nenorocitul sa nu aud cand pleaca . De ce nu mi-a spus ? Si-a dat si el seama ca a fost controlat ... nu are niciun sens .Daca e doar pentru glorie si daca scapam cu viata din misiunea aceasta jur ca il voi omori eu cu mana mea pentru ca ma face sa imi ies din minti si sa ma ingrijorez pentru ...

Pentru cine ? Sau pentru ce ?

Pentru el - clar ca nu ... pentru mine - poate ... pentru sat - evident !!!

M-am indreptat cat de repede am putut spre sala in care era Orochimaru .

Trebuia sa ajung inainte ... inainte sa se termine rau de tot .

Autocontrolul lui Sasuke e aproape la fel de naspa ca al meu si pana si eu as fi reactionat la batjocora lui Orochimaru , dar Sasuke a fost mult prea calm , prea pasiv , nu a facut nimic (cu exceptia fazei cu sabia). Si acum e evident de ce . Oricat de slabit ar fi , sarpele acela inca il poate controla cu semnul blestemat !!!




Deci . Imi pare foarte rau ca nu am mai postat de mult timp . Nu voi incepe cu scuzele pentru ca nu isi au rostul . Nu promit nimic pentru capitolul urmator pentru ca nu stiu cand voi avea timpul necesar . Poate va fi peste o zi , o saptamana , o luna - neeh , fara an ,cred ca voi mai posta pana la vacanta de vara :))) . Oricum scuze din nou si sper sa va fi placut acest capitol ( daca mai sunt persoane care inca imi mai citesc povestea :( ).

Daca aveti intrebari , sugestii, comentarii , stiti ca abia astept sa va raspund . 

Si dupa toate aceste povesti vreau sa va multumesc . Adica serios ... 4k lecturi - e wow .

Va imbratisez .






Continue Reading

You'll Also Like

4.4K 110 50
Maya o fată care vine din românia în Coreea de Sud să scape de certurile de acasă și de un tată bețiv care ia distrus viața oare viața i se va schimb...
1M 77K 55
Locul 1 în cadrul concursului Penița de Aur, la categoria Dragoste. Cea mai bună carte a anului 2019. Locul 1 la categoria Dragoste în cadrul concu...
219K 3.6K 26
CARTEA E FINALIZATA -Daddy eu.. -Te culci cu mine și acum încerci sa fugi! Ce dracu! Voiai sa te iert așa din prima?! Well nu merge așa cu mine. Voi...
139K 12.9K 24
Prima iubire ar trebui să fie inocentă, sinceră, dulce. A lor este departe de aşa ceva. S-au privit cu ură ani de zile, ignorându-şi sentimentele de...