My weakness [SasuSaku FanFic]

By Sacky1999

62.1K 3.8K 495

Sakura Haruno isi opreste umanitatea dupa ce Sasuke Uchiha decide sa paraseasca Konoha. Acum, dupa aproape 3... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.

15.

1.2K 77 9
By Sacky1999

Am reusit sa ma tin departe pentru aceste 3 zile de tot ce inseamna drama cu Sasuke si ,sa fiu sincera, ma descurc destul bine . A fost nevoie doar de antrenament ca sa imi distrag atentia . Totusi trebuie sa recunosc ca am avut putin si noroc pentru ca nu m-am intalnit cu Kakashi-sensei sau Tsunade-sama sau Naruto , de care trebuie sa ma ascund pana la festivalul luminilor .

Cred ca in momentul de fata daca cineva m-ar vedea , s-ar speria la propriu de mine . Nu m-am mai simtit atat de murdara niciodata , insa nu conteaza , nu ma intorc acasa sa ma schimb . Am destula mancare si pastile de hrana pentru inca o saptamana si daca tot ce trebuie sa fac ca sa stau departe de Sasuke este sa suport niste haine murdare , o fac cu placere , fara discutie .

Din curiozitate doar ma intreb cum a decurs totul . Nu vad pe cineva sa dea foc satului sau sa aud ca Tsunade-sama a fost atacata ... deci cred ca e in regula . 

Ridic din umeri si imi continui antrenamentul . Incerc sa dezvolt tehnica de pamant in combinatie cu vindecarea , dar nu pot face altceva decat respingerea inchisorii (  tehnica utilizata in prima lupta cu Sasuke , cand am vrut sa il inec ) .Ma gandesc ca ar mai exista si alte moduri de a le manipula impreuna insa nu reusesc nimic . Poate ar trebui sa incerc o combinatie de 3 ( apa , pamant si vindecare ) . Ce ar putea merge rau ?! 

Imi concentrez chakra pentru ceva in exterior , nu vreau sa risc ceva legat de armura pentru ca exista momentan sansa sa ma impietresc singura . 

Mai intai chakra de vindecare , apoi pamant si apa in acelasi timp . Am simtit tehnica cum se formeaza, dar nu reuseam sa manipulez forma . Intensitatea concentrarii mele era la maxim si totusi ceva nu era bine - vindecarea era separata de celelalte , nu puteam sa le contopesc . 

Brusc un zambet mi-a incadrat chipul . Cum de nu m-am gandit pana acum ?

De ce sa nu folosesc putin din chakra semnului celor 100 de vindecari ?! Ar trebui sa functioneze . Adica e vorba de chakra yin si yang superioara .

Nu am stat mult timp pana sa imi aplic teoria , nici nu am realizat cu adevarat consecintele . 

Deci ... vindecare ... apa si pamant . Usor , nu deodata - ai grija la vindecare , trebuie sa fie toate in cantitati egale , deschide canalul de chakra ... prea mult , ingusteaza-l ... acum e ok . Bun , se contopesc ... acum trebuie sa manipulezi forma ... vizualizeaza , transforma prin simturi .

Aveam ochii inchisi dar simteam tehnica ce se produce , inca putina chakra .

Eram atat de absorbita de faptul ca puteam sa reusesc incat am ignorat durerea . Se pare ca imi curgea sange din nas , dar nu aveam timp de asta .

Mai adauga chakra !

Am simtit o usoara cutremurare a pamantului dar pe moment am crezut ca mi-am imaginat . 

Nu e ceva bine cu chakra de vindecare ... nu se modeleaza dupa celelalte doua . S-au contopit dar simt cum incearca sa se desparta de ele ... ca si cand s-ar respinge . Nu inteleg de ce . Cand am lucrat la tehnica armurii de apa si cea a inchisorii nu a fost o problema . 

Poate e prea multa chakra de vindecare .

M-am axat pe unirea apei cu pamantul . Putea sa iasa ceva doar din acestea doua , bine nu cred ca lemn ca la Primul Hokage , dar ceva folositor .

Prin urmare am neglijat vindecarea si am transformat chakra utilizata in apa si pamant .

Da , se pare ca functioneaza . Acum trebuie sa le combin . 

Am mai adaugat chakra pentru fiecare element , dar a fost prea tarziu cand am realizat . Nu ma mai puteam opri pana nu terminam . 

Pamantul a inceput sa se crape si simteam firicele de apa cum imi umezesc picioarele . In acelasi timp ... o energie mi se forma in ambele maini  dar stiam ca e chakra de vindecare ( semana putin cu Rasenganul lui Naruto ). Apa si pamant erau aparent unite , nu chiar sa formeze un alt element , dar e bine si asa . 

Mi-am eliberat mainile si m-am aplecat sa ating cu ambele palme pamantul ud plin de crapaturi .

Am reusit sa fac asta doar pentru o secunda . Simteam cum ceva ma impinge inapoi , nu reuseam sa ma mentin pe picioare . Era atat de puternic .

Am mai adaugat chakra dar deja semnul mi s-a extins pe toata fata - era prea multa . Am tipat caci am fost respinsa de apa si pamant la contactul cu vindecarea din mainile mele .

Voiam sa ma stabilizez ca sa aterizez in picioare dar nu puteam sa imi misc nici macar un deget , eram la propriu paralizata . Sangele imi siroia pe fata abundent si stiam ca va durea , da chiar va durea . 

Am cazut la 100-150 m departare fata de locul unde am incercat sa imi termin tehnica , dar partea proasta e ca m-am lovit extrem de tare la cap . Sper doar sa nu lesin . 

Inca nu ma puteam misca si trebuia sa imi dau seama de ce . Mi-am retras semnul celor 100 de vindecari si am tras aer adanc in piept sa ma linistesc . 

Da ... e rau de tot . Simt ceva lipicios , la naiba - mi-am spart capul . Baka ~ nu trebuia sa fortez atat de mult pentru prima incercare .

*** 

Cineva ma scutura puternic de maini . Am deschis ochii dar bineinteles ca tot ce puteam vedea era o ceata . Ca un orb am intins mainile in fata incercand sa ating persoana care era langa mine . Cautarea mea prosteasca nu dura mult pentru ca ochii mi s-au obisnuit cu lumina , chiar daca ameteala si durerea din spatele capului erau inca acolo . Se pare ca am parte de o surpriza azi ... era Kakashi-sensei.

- Sakura , esti bine ?

- Da , sunt bine , lasa-ma doar putin .

M-am ridicat in fund ... ooo , se pare ca ma puteam misca . Ehhh , pana la urma cred ca nu a fost chiar atat de rau .Mi-am lasat capul intre genunchi si mi-am restabilit respiratia . 

- Gata . Ce s-a intamplat ?

-Cred ca asta e intrebarea mea .

- ???

Se misca 2 pasi la stanga astfel incat sa pot vedea ce era in spatele sau . La inceput nu realizam care e problema - apa peste tot , copaci rupti si pamant crapat , de fapt erau iesite bucati mare in unele zone , dar care-i faza ?! 

Ma uit din nou la el si fac fata : " nu inteleg despre ce tot vorbesti ".

- Presupun ca te-ai antrenat zilele astea ?!

- Da . E si asta o problema ?

- Stii ceva , lasa asta . Vorbim mai tarziu . Te-am cautat o zi intreaga . Chiar trebuia sa mergi atat de departe de sat ?

- Voiam sa fie liniste . Pentru ce m-ai cautat ?

- Trebuie sa mergi undeva , dar mai intai cred ca ar trebui sa te vindeci putin .

Ca si cand a apasat pe un intrerupator , am simtit din nou acea durere enervanta . M-am vindecat (cam greu) si m-am ridicat triumfatoare cu un aer : " nu s-a intamplat nimic , sunt ok . "

-Deci ... ce e ?

- Uite , stiu ca nu vei fi de acord , dar te rog sa te gandesti inainte sa iei o decizie . Poate va fi si spre binele tau .

- Da , sigur . Te ascult .

- Acum 4 zile stii ca am fost sa ii spunem adevarul lui Sasuke . A ascultat . La inceput nu a crezut dar cum evolua povestea s-a convins si singur ca nu il mintim .  Tsunade-sama i-a demonstrat asta si cu cateva informatii scrise de Itachi  iar Sasuke i-a recunoscut scrisul . In orice caz , problema e ca el trebuie sa ia o decizie . Ce va face mai departe , dar a trecut deja mai mult de o saptamana de cand a venit si Orochimaru probabil a intrat la banuieli si cred ca va trimite in scurt timp pe cineva sa verifice , de aceea trebuie sa actionam noi inainte de asta .

Bateam din picior nerabdatoare . Nu vedeam unde e partea in care e nevoie de mine !? 

- Asculta doar ! Asadar , nu il putem obliga pe Sasuke sa ramana in sat pentru ca daca el nu vrea , ar trebui sa il tinem in inchisoare toata viata . De aceea e bine ca el singur sa ia decizia sa ramana si sa ne ajute , pana la urma alt scop nu mai are . 

- Si .. nu s-a hotarat inca sau are nevoie de un an intreg ?

- Incearca sa intelegi putin, Sakura . Tot ce vrea sa faca acum este sa se gandeasca , sa mediteze , dar a cerut sa vada pe cineva .

- Pai lasati-l sa vada pe cine o vrea el ca sa terminam cu toata treaba asta cu Orochimaru !

- Nu e chiar atat de usor . Nu prea stiu cum sa iti zic , dar Sasuke ... a cerut sa te vada pe tine .

- Pe mine !?!!?!! Si pentru ce ?

- Nu stiu , a zis doar ca el nu vorbeste cu altcineva decat cu tine .

-Glumesti , nu-i asa ?

- Stii bine ca nu .

-Nu vad de ce ar vrea sa vorbeasca cu mine si de ce si-ar imagina ca eu as veni sa vorbesc cu el !Nu are niciun sens .

- Stiu , dar ai putea macar sa mergi sa auzi ce are de zis ?

-Nu .

- Haide , Sakura . Nu fii asa . Nu mai e acelasi Sasuke . A realizat ca a gresit .

- Si de unde stii asta daca nu a vorbit cu nimeni ? Si cum ar putea o persoana ca el sa se schimbe in 4 zile !?!?! Parca esti Naruto . Realizezi ce absurditati spui acolo ?

- Dar ce s-ar putea intampla daca mergi sa vorbesti cu el ?

- Nimic . Doar ca problema e ca nu vreau sa il vad . Si nu indrazni sa ma intrebi de ce !

-Nu o voi face . Sakura , stiu ca inauntrul tau te-ai luptat cu dorinta de a-l vedea , inca de cand Hokage-sama ne-a spus ca putem sa mergem.

-Inauntrul meu ? Acum esti si psiholog , Kakashi-sensei ?! Un singur lucru stiu sigur ... si acela e ca nu vreau sa il vad !

-Daca nu vrei sa faci asta pentru el ,macar fa-o pentru sat . E de datoria ta sa faci ce e mai bine pentru sat iar in momentul de fata ai putea sa il convingi pe Sasuke sa ramana .

-Nu imi vine sa cred ca ai facut asta . Pe bune , santaj !? 

-A fost ideea Tsunadei-sama . Nu e vina mea .

Ridica inofensiv din umeri si imi adresa privirea de ingeras .Se pare ca nu am ce face . Ori plec din sat ori merg sa il vad . Hai sa nu fiu chiar atat de dramatica cu plecarea din sat , am timp sa o fac pe asta alta data .

- Bine . Il voi vedea pe nenorocit . Dar sa fie clar ca nu fac asta pentru el .

- Da , sigur , sigur ...

- Vorbesc serios , Kakashi-sensei ! Si de ce nu a cerut sa vorbeasca cu tine , pana la urma tu ai fost senseiul ?

- Nu stiu ,poate nu are incredere in mine .

- Ohh te rog , si crezi ca in mine are incredere ? am pufnit dispretuitor . Toata discutia asta era un contradictoriu pe cel mai stupid si enervant subiect .

- Vom vedea .


Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 125 20
Uchiha... Acel clan Uchiha... Au ramas atat de multe amintiri amare... Dar trebuie sa trecem peste... nu-i asa? Insa... nu uita un lucru... Totul est...
22.2K 1.1K 100
ʟᴀ ꜰᴇʟ ᴅᴇ ʀᴇᴀʟɪꜱᴛĂ ᴄᴀ,ᴄᴇʟᴇʟᴀʟᴛᴇ! ꜱᴘᴇʀ ꜱĂ ᴠĂ ᴘʟᴀᴄĂ ᴇꜱᴛᴇ ᴏ ᴄᴏɴᴛɪɴᴜᴀʀᴇᴀ ᴀ ᴄᴇʟᴏʀʟᴀʟᴛᴇ ᴅᴏᴜĂ ᴄĂʀȚɪ,ʟᴇᴄᴛᴜʀĂ ᴘʟĂᴄᴜᴛĂ!💍
1.3K 130 18
Este vorba despre povestea a două fete Ana și Lia .Ele sau cunoscut la luceu, și vor avea parte de o mare surpriza atunci când descoperă trupa lor d...
12.8K 684 27
Sakura o fata frumoasa,desteapra se indragosteste de un baiat pe nume Sasuke care se ocupa cu condabanda de droguri.