My Brother's Best Friend

נכתב על ידי xLiveWithoutLimits

705K 23.9K 2.8K

Eindelijk zomervakantie! Hanna Taylor is blij dat het schooljaar achter de rug is. Omdat Hanna een heftig jaa... עוד

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Nieuw deel

Hoofdstuk 24

10.1K 371 112
נכתב על ידי xLiveWithoutLimits

Megan nam een hap van één de pizza's die we hadden besteld. Op de grond lagen drie dozen pizza. Flessen witte wijn lagen ernaast. Op mijn bank zaten Megan en Tess, met glazen in hun hand, te kletsen.

Ik lag met Kimberley op mijn bed en keken op internet naar afbeeldingen opzoek naar hoe we Kimberley's haar gingen doen.

Sabrina zat tegen mijn bed aan haar teennagels te lakken in een zilvere kleur.

"Hanna, mag ik je nagels weer lakken?" Vroeg Tess. Ik knikte. Ze zette haar glas op het tafeltje naast de bank.

"Regina, heeft iemand haar ooit gezien?" Vroeg Kimberley. Ik schudde mijn hoofd. "Niemand" zei Tess. "Bestaat ze eigenlijk wel?" Vroeg Sabrina. Iedereen begon te lachen.

Megan pakte de fles en schonk iedereen hun glazen weer vol. Sabrina stond op en liep naar mijn inloopkast. "Zullen we maar jurken aantrekken en dan badjas erover en beginnen aan haren en make-up?" Ik knikte.

Ik wachtte nog even tot mijn nagels droog waren en liep toen naar mijn jurk. Sabrina ritste mijn jurk dicht. Ik glimlachte naar de jurk en was blij dat ik hem aan had.

Ik deed mijn badjas over mijn jurk aan en ging op mijn stoel bij mijn kaptafel zitten. "Ik krul je haren wel" zei Megan.

Ik glimlachte. Ondertussen deed ik mijn foundation op en liet die drogen. Ik opende mijn concealer en deed die ook op. Met lichtere foundation deed ik nog wat op.

Met mijn wimper kruller krulde ik mijn wimper en deed ik mijn mascara op en deed mijn wenkbrauwen. Ik deed nog een laag mascara op en lippenstift van 24/7.

Megan liet de krullen los. Tevreden keek ik in de spiegel. Daarna deed ik de haren van Megan krullen en deed daarna de bovenste helft pakken. Ik verdeelde die weer terug in de middenscheiding. Aan iedere kant vlocht ik die in vlechten.

Die deed ik naar achteren en deed er een strik omheen. Ze was al klaar met haar make-up. "Thanks Hann, het is echt mooi geworden"

Ik gaf haar een knuffel. Iedereen was klaar en we waren twee minuten later dan afgesproken.

Beneden hoorde ik al een aantal jongens. Ik trok mijn hakken aan. Tess en Sabrina liepen vast naar beneden. "Zou Regina er al zijn?" Vroeg Megan. Ik haalde mijn schouders op. "Ik ga vast naar beneden" zei Kimberley.

Samen met Megan liep ik als laatste naar beneden. Iedereen keek op. Ik glimlachte naar Keegan die met wijde ogen keek naar mij keek. Tess zag ook Keegan's gezicht uitdrukking en grijnsde naar mij.

Ik liep naar hem toe en gaf hem een knuffel. "Nee!" Riep Greg. Tess begon hard te lachen. "Ik wist het!" Riep Rick.

Jaden kwam binnen en iedereen viel stil. "Waar is je slet?"  Vroeg Tess zonder schaamte.

Ik draaide me om met mijn rug naar Jaden om mijn lach in te houden. "Ze komt zo eraan, ze was nog niet klaar met klaarmaken omdat ze alles alleen is moest doen"

Ik drukte mijn lippen hard op elkaar om niet  in lachen uit te barsten. Tess zag mijn hoofd en deed hetzelfde om ook niet te lachen. Ik liep naar de toilet en haalde daar diep adem en liep weer terug.

"Zullen we foto's maken? Als we toch op Rachel moeten wachten" zei Greg. "Ze heet Regina" zei Jaden. "Rachel, Renate, Regina, allemaal hetzelfde." Mopperde Greg.

"Eerst alle meiden" zei Greg. Hij pakte mijn telefoon en maakte een aantal foto's. Ik ging nog met Tess apart op de foto en nog een apart met Sabrina.

"Nu de stellen" Sabrina en Patrick waren als eerste. Toen kwamen Rick en Kimberley. Megan en Greg. Toen kwam Tess met haar date, Laurens. "Hanna, waar is jou date?" Vroeg Jaden.

Sabrina en Tess keken elkaar aan en grijnsden. Ik draaide me nonchalant om. "Keegan staat hier" zei ik rustig. Het werd stil in de kamer.

Jaden zei niks. Hij hield zich duidelijk in. Ik haalde mijn schouders op. Ik ging met Keegan op de foto en daarna gingen de jongens nog samen.

"Heyy" een meisje met blonde haren kwam binnen gelopen. Ze had een bruine uitgroei. Ze had zich wel mooi opgemaakt. Ze had een lange zwarte jurk aan. Toen ze ons allemaal in korte jurkjes zag pakte ze met een hand nerveus haar rok vast en wreef ze over de stof.

Iedereen twijfelde een beetje over hoe ze haar gingen begroeten. Ik liep als eerste naar haar toe en stak vriendelijk mijn hand uit en glimlachte naar haar.

"Ik ben Regina" zei ze blij dat iemand haar aandacht gaf en dichtbij kwam. "Ik ben Hanna"

Langzaam vertrok haar lach. "Hanna" mompelde ze. Ik draaide me om en zag Jaden ongemakkelijk naar de grond kijken. "Zullen we gaan?" Ik pakte Keegan bij zijn hand. Hij knikte en we liepen voorop. Toen iedereen langs Regina kwam stelden ze zich netjes voor, net als ik.

Regina bleef nog even staan en keek naar Jaden. Omdat natuurlijk niet iedereen tegelijk in de lift paste gingen we in twee keer.

Ik stond in de lift met Keegan, Tess, Laurens, Rick, Megan, Kimberley en Greg in de lift.  Toen de deuren dicht waren begon Tess te lachen. Al snel lag iedereen in de lift in een deuk.

"Zijn kop!"  Riep Rick lachend. Kimberley schudde haar hoofd. "Zijn hoofd? zag je haar hoofd toen Hanna zich voorstelde. Haar gezicht ging zo" Ze imiteerde de uitdrukking. "Ze bekeek Hanna van top tot teen" zei Greg lachend.

"Misschien had Jaden beter kunnen vertellen dat Hanna er was" zei Laurens lachend. Ik knikte.

Paul deed de deur voor ons open en ik drukte snel een briefje van 50 dollar in zijn hand. "Fijne avond, Paul". Hij glimlachte. "Dank u wel"

Al snel kwamen de andere en zij waren duidelijk... In een andere bui. Sabrina voegde zich al snel bij de lachende mensen.

Toen we naar binnen kwamen moest iedereen op de foto met zijn date. Ik ging naast Keegan staan. Hij legde zijn hand op mijn heup en glimlachte lief. Ik keek hem aan en glimlachte naar hem. Hij keek me aan en zijn glimlach veranderde, iets in zijn ogen veranderde. Er werd een foto gemaakt en daarna nog één dat we wel naar de camera keken.

Veel mensen keken naar mij en Keegan terwijl we naar binnen liepen. Jaden en Regina liepen achter ons. "Ik ga drinken halen" zei Jaden. "Wil je iets te drinken?" Vroeg Keegan aan mij. Ik knikte "Kies maar iets, mij maakt het niet zo veel uit" Hij knikte en drukte nog snel een kus op mijn voorhoofd voor hij naar de bar liep die in de gymzaal was gezet.

Zoekend keek ik om me heen toen ik merkte dat alleen Regina naast me stond en mijn andere vriendinnen nergens waren te bekennen.

"Nou snap ik waarom ik niet met de andere meiden kon klaarmaken" zei Regina. Ik keek haar aan en ze leek me geen verkeerde meid, als ik voorbij het feit keek dat ze een lange tijd met mijn vriend in bed heeft gelegen.

"Ik ken je niet, ik mag je niet en ik vertrouw je al zeker niet, daarom mocht je niet komen van mij" Ik probeerde niet gemeen tegen haar te doen want als ik vriendelijk bleef kon ik nooit degene zijn die iets verkeerd had gedaan.

"Slimme truc, het verzetten van de locatie naar jou penthouse zodat ik op jou territorium moest komen. Ik moet toegeven je bent slimmer dan ik dacht. En die limo, mooi plan om mij extra ongemakkelijk te laten voelen"

Ik begon te lachen. "Dat plan bij mij klaarmaken was allang zo, toen ik nog.. Pardon... toen we beiden met Jaden hadden. Het bij mij verzamelen en de limo was niet mijn plan, maar die van Jaden."

Ze keek me niet overtuigd aan. "Dat Jaden jou niet heeft verteld dat het bij mij was, of dat ik überhaupt kwam, is niet mijn schuld, dus wees niet boos op mij daarvoor. Ik heb jou nooit iets misdaan"

Ze keek strak voor zich uit en ik zag dat ze het niet leuk vond dat ik gelijk had.

"Hier is je drinken" Keegan gaf mij de beker. Ik glimlachte dankbaar naar hem en keek even opzij naar Regina. "Waar is Jaden?" Vroeg ze geïrriteerd. "Bij de bar nog neem ik aan" zei Keegan. Ze liep zonder nog een woord te zeggen weg en liet mij met Keegan apart.

"Heb je het overleeft?" Ik knikte. "Mij maakt ze niet zo snel gek" Hij glimlachte. "Mooizo, want het zou vervelend zijn als ik eerder moest gaan omdat jij eruit bent gezet wegens een gevecht". Ik begon te lachen.

Hij trok me tegen hem aan en drukte zijn lippen op die van mij. Ik glimlachte en sloeg mijn armen om zijn nek, met de beker in mijn hand. Zijn tong vroeg om toegang en die gaf ik.

"Wow, deze avond wordt steeds raarder" zei iemand. Ik draaide me om en Rick stond voor me. Ik begon te lachen. "Regina vraagt of je kan komen" zei hij toen tegen mij. Ik trok mijn wenkbrauw op en keek hem verbaasd aan. "Mij?"  Hij knikte. "Ik weet ook niet waarom."

We liepen naar de rest van de groep.  Ik liep hand in hand met Keegan en Rick voorop. Bij de groep aangekomen zag ik dat Jaden en Regina een meter afstand hielden.

"Je vroeg naar mij?" Vroeg ik verbaasd. Ze knikte. "Waarom zeg je tegen mij dat Jaden heeft gezegd dat hij je nog leuk vond?"  Ik keek haar met grote ogen aan. "Wat?"

Iedereen leek net zo verbaasd als ik. "Je bent gestoord. Ik heb dat helemaal niet gezegd tegen je. Ik heb amper tegen je gepraat!"  Ze keek naar Jaden. "Hanna, ik snap dat je boos bent dat ik haar boven jou verkozen heb, maar probeer ons nou niet uit elkaar te trekken uit wraak" zei Jaden boos.

Ow flikker allemaal maar op, ik doe geen vriendelijk gebaar meer naar dat kind maken. De oorlog gaat verder, wapenstilstand is over. De bitch is los en die gore slet kan maar beter gaan uitkijken. Dit flikt ze me geen tweede keer. Deze avond wordt nog leuk...

המשך קריאה

You'll Also Like

12.7K 73 27
Sarah krijgt aan het begin van de zomer zwaar nieuws te verduren wat haar sociale leven, zelfvertrouwen en toekomst volledig overhoop gooit. Ze is te...
18.6K 662 81
Emmy verhuist met haar moeder, Monique, naar Sydney, Australië. Ze zullen daar intrekken bij David en Calum Hood. Emmy ziet hier tegenop en probeert...
20.9K 550 36
~| together, forever. |~ Laura, een meisje van 17 jaar oud heeft een heel plan voor zich. Ze heeft ook een vriendje, Noah. Maar dan gaat ze naar een...
83.1K 2.5K 47
Aimé Hendriks heeft niets te klagen over haar leven aan de kust. Met een leuke vriendengroep, wijde stranden en te gekke feesten heeft ze alles wat n...