My weakness [SasuSaku FanFic]

By Sacky1999

62.1K 3.8K 495

Sakura Haruno isi opreste umanitatea dupa ce Sasuke Uchiha decide sa paraseasca Konoha. Acum, dupa aproape 3... More

1.
2.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.

3.

2K 98 7
By Sacky1999

Ma pregatesc pentru consiliu. Imi aranjez bandana si imi imbrac imediat uniforma, grabindu-ma spre cladirea Hokagelui.

Peste cateva minute intru in sala destinata intrunirii, asezandu-ma in randul chuninilor. Dupa putin timp apare si Tsunade-sama cu aceeasi fata vesnic deranjata de ceva.

- Ei bine, sper ca e toata lumea prezenta pentru ca nu am timp pentru asta toata ziua.

Privesc in jur si spre surprinderea mea il observ pe Kakashi in prima linie alaturi de Asuma si Kurenai-sensei. Usurata, ma focusez pe spusele Tsunadei-sama, pentru ca pana la urma era vorba de examene.

Se aseaza zgomotos la masa, luand in mana niste hartii. Le studiaza cateva secunde si apoi isi ridica privirea.

- Astazi luam toate hotararile referitoare la examenul de absolvire de la academie si examenele chunin. Incep cu academia. La fel ca in fiecare an novicii vor fi supusi la 3 probe: teorie, ninjutsu si taijutsu. Punctajul maxim este 300, deci 100 de puncte pentru fiecare proba. Pentru a absolvi academia este necesar un minim de 175 de puncte. 

Susoteli se aud in spatele salii, chuninii fiind revoltati la decizia Tsunadei-sama in legatura cu punctajele, pana anul trecut fiind promovati toti cei care obtineau minim 125 de puncte. Dupa mine, asta e o decizie inteleapta.

- Liniste! Anul acesta am decis sa schimb putin regulamentul in speranta ca novicii vor fi mai bine pregatiti. Nu ne putem permite sa oferim statutul de ninja unor copii care nu constientizeaza ce inseamna a fi ninja. Stiu ca nu suntem in vreme de razboi, insa relatiile pe care le avem cu unele natiuni ne indeamna sa fim pregatiti pentru orice pericol. Asadar, sa continuam. Examenul va fi in prima luni din iunie, ordinea probelor fiind urmatoarea: teorie, ninjutsu si taijutsu. Pentru prima proba voi desemna o comisie formata din 3 persoane ce vor intocmi subiectele. Acestia sunt Iruka Umino, Sakura Haruno si Neji Hyuga. La proba de ninjutsu in comisie vor fi Shikamaru Nara si Ebisu, iar pentru taijutsu Sakura Haruno si Maito Gai. La aceasta novicii vor avea meciuri, fiecare cu o limita maxima de 15 minute. Perechile se vor trage la sorti, astfel incat sa nu se lupte doi elevi din aceeasi clasa. Rezultatele se vor afisa ziua urmatoare. Intrebari?

Nimeni nu a raspuns nimic, toata lumea din sala parand multumita de decizia Tsunadei-sama cu privire la comisie si la desfasurarea examenului.

- Cei pe care i-am strigat, sa vina in fata pentru a lua o lista cu modul de acordare al punctajelor la fiecare proba.

Ma indrept spre masa centrala simtind cum toate privirile sunt atintite spre mine. De ce a trebuit sa ma puna ca supraveghetor la doua probe? Nu vreau sa atrag atentia si sa se spuna ca sunt favorizata deoarece sunt studenta Hokagelui. Unii interpreteaza chiar gresit asta.

-Voi citi lista cu cei 10 chunini selectati prin votul secret al jouninilor ce vor supraveghea proba teoretica a examenului.

In timp ce ea citea lista, studiez chipul fiecarei persoane. Trec pe langa ninja cunoscuti ce imi adreseaza un zambet felicitandu-ma din priviri, observ cateva perechi de ochi ce se uita curios la mine si, in final, vad si niste grupuri care susotesc, uitandu-se puternic in directia mea. In acest timp imi pastrez aceeasi fata impenetrabila fara sa raspund la felicitarile lui Ino sau Hinata decat printr-o incuviintare a capului si ma asez la locul meu.

- Sa continuam cu examenele chunin. Acestea vor avea loc peste o luna si jumatate, adica peste 3 saptamani dupa examenul de absolvire al academiei. La fel ca anul trecut vom organiza evenimentul impreuna cu Satul Nisipului, insa toate probele se vor desfasura in satul nostru. Regulile raman aceleasi ca in fiecare an. Asadar pentru prima proba supraveghetorii principali vor fi Shikamaru Nara si Temari din Satul Nisipului. In functie de tipul probei, pe care cei doi aleg sa il foloseasca, va fi solicitata sau nu o lista de chunini si jounini pentru buna desfasurare a acesteia. Acum, in ceea ce priveste a doua proba, aceasta va avea loc in Padurea Mortii. Deoarece suntem ingrijorati de compromiterea probei, am ales 5 supraveghetori principali: Kakashi Hatake, Sarutobi Asuma, Kankurou din Satul Nisipului, Sakura Haruno si Yuhi Kurenai ce se vor asigura pe toata durata celui de-al doilea examen de faptul ca nu exista posibilitatea infiltrarii intrusilor. Mai mult decat atat, in zona fiecarei porti din cele 10, va exista cate o echipa de doi Anbu ce vor avea acelasi rol, dintre care 4 echipe vor fi din Satul Nisipului. In functie de numarul celor care promoveaza, al treilea examen va avea sau nu va avea meciuri preliminare, comisia fiind formata din Genma Shiranui, Anko Mitarashi si Hyuga Neji. In cazul unor probleme, si cu asta ma refer la orice tip de problema ce ar putea afecta in vreun mod examenul, eu si Kazekagele vom lua deciziile. Inscrierile pentru examen vor avea loc cu o saptamana inainte si vor fi depuse de jouninii insarcinati cu conducerea echipelor de genini in cadrul unei alte intruniri. Intrebari?

Nimeni nu a spus din nou nimic, poate si datorita discursurilor Tsunadei-sama care sunt scurte si la obiect, pe intelesul tuturor, fara a lasa loc de completari sau confuzii.

- Atunci, multumesc pentru prezenta. Cei care au fost denumiti supraveghetori principali la examenele chunin raman in sala pentru a discuta mai in detaliu cateva aspecte. Pentru ceilalti intalnirea s-a incheiat; si cu acestea fiind spuse majoritatea celor din sala au plecat. Tsunade-sama astepta pana cand usa a fost inchisa, timp in care ne-a analizat pe toti cu o privire mandra, insa incruntandu-se imediat cum si-a amintit de ce ne-a spus sa ramanem. Ne invita la masa lunga de 20 de persoane din sala alaturata, asezandu-se pe scaunul din capat cu un oftat.

Eu m-am asezat langa Shikamaru si Kakashi, observand cum cel din urma imi analiza expresia fetei parca ingrijorat pentru mine de ceea ce va spune Tsunade-sama.

- Presupun ca stiti de ce va retin. Vreau sa clarific de pe acum lucrurile pentru a nu avea surprize. Am vorbit cu Kazekagele si am cazut de comun acord cu privire la fiecare posibilitate ce poate ameninta examenele.

Stiam foarte bine la ce se refera. Sunt multumita ca au fost luate masuri referitor la acestea pentru ca sincer, nu as vrea sa repet experienta de acum 3 ani. Ma bucur ca Tsunade-sama m-a selectat ca supraveghetor principal si ca numarul "gardienilor" a fost dublat, cu atat mai mult ca se vor alatura si ninja din Satul Nisipului. Ma simt in sfarsit un ninja important pentru satul meu ce poate avea un cuvant de spus in cadrul consiliului si nu voi irosi acest drept.

Shizune se apropie si ne imparti la fiecare un dosar ce continea informatii despre fiecare inamic ce ar putea compromite examenele. Am rasfoit dosarul pana cand am dat de numele lui Sasuke insotit de o poza si cateva informatii relevante despre tehnicile folosite. Zambesc in sinea mea de faptul ca s-a luat decizia ca el sa nu fie neglijat, fiind considerat cu adevarat o problema pentru siguranta satului. Am observat cativa membri Akatsuki, printre care si Itachi Uchiha, insa in dreptul paginii era scris cu majuscule: "INTEROGARE". Mi-a atras imediat atentia. La ceilalti membri nu scria nimic asemanator, cu alte cuvinte Tsunade-sama dorea ca acesta sa fie capturat si interogat in cazul in care ataca satul, nu omorat. Ridic o spranceana si dau pagina mai departe. Nu observ nimic neobisnuit asa ca inchid dosarul.

Tsunade-sama isi drese glasul dupa ce fiecare dintre cei prezenti se concentra asupra ei.

- Dintre toti cei din dosarele pe care le-ati primit, cei mai plauzibili atacatori pe durata examenelor sunt Orochimaru si cei doi subordonati ai sai: Sasuke Uchiha si Yakushi Kabuto.

Rad ironic in sinea mea la aceste cuvinte cu gandul ca Sasuke, geniul academiei, a ajuns ceea ce s-ar numi un subordonat al unui ninja fugar, destul de jenant pentru el.

- Acestea fiind spuse, oricare dintre cei 3 se poate infiltra, mai ales, pe durata celui de-al doilea examen in padure cu diferite scopuri, unul dintre ele fiind evident si cel pentru care Uchiha Sasuke a parasit satul. De aceea, cei 5 supraveghetori principali au ordin ca in cazul in care Orochimaru isi face aparitia, sa il omoare. Fiecare dintre voi 5 va avea o zona sub observatie. <Se uita cu subinteles la fiecare dintre noi si apoi continua>. Supraveghetorii primului si celui de-al treilea examen vor sta la turnul principal. Asta este tot. Daca apar schimbari, acestea va vor fi comunicate. Are cineva ceva de spus?

Am asteptat cateva secunde pentru a se linisti lucrurile. M-am ridicat in picioare fixand-o pe Tsunade-sama cu privirea, observandu-i surprinderea. M-am gandit la asta de foarte mult timp si nu am luat aceasta decizie doar pentru mine, ci pentru binele satului. Ceilalti se uitau la mine asteptand sa spun ce aveam de zis, insa dinainte de a ma ridica am realizat de ce Kakashi ma analiza asa- ii era teama ca voi spune asta.

- Hokage-sama, ii consider pe subordonatii lui Orochimaru la fel de periculosi, ambii fiind, de asemenea, tradatori ai Konohai. Cer permisiunea sa ii ucid pe Sasuke Uchiha si Yakushi Kabuto; am rostit tare cu incredere, fiecare cuvant auzindu-se raspicat si clar infasurate intr-o raceala specifica mie, numele celor doi rostindu-le veninos, fara sa realizez cum absolut fiecare persoana de la masa a amutit. Nu stiu daca pentru ca nu s-au gandit la asta sau daca pur si simplu a fost prea ciudat ca aceasta cerere sa vina de la mine. Il simt pe Kakashi incordandu-se si observ un licar de ingrijorare in ochii lui, nu stiu daca pentru mine sau pentru Sasuke, dar oricum ce mai conteaza? Langa mine, Shikamaru isi impreuna mainile stresat, iar Tsunade-sama se incrunta la mine, nu inainte sa ii observ privirea compatimitoare si preocupata.

Inca stau in picioare asteptand raspunsul cu acelasi chip de gheata ce l-am utilizat prea des ca sa mai spun ca ma prefac. Astept decizia ei calm, desi inauntru fierbeam de nerabdare sa aflu daca imi da permisiunea sau nu. Mi-am repetat ceea ce i-am spus in minte, realizand imediat de ce toata lumea se uita asa la mine de zici ca mi-a crescut un al doilea cap: In loc sa cer permisiunea de a fi omorati, eu am cerut permisiunea sa ii omor eu si nimeni altcineva; ei bine, nu mi-am dat seama pe moment, dar nu am niciun motiv sa dau inapoi.

Intr-un final s-a decis sa imi raspunda:

- Sakura, te pot intreba de ce?

- Diferite motive, insa motivul principal este faptul ca este un tradator; rostesc la fel de rece ca pana acum fara sa ma gandesc a doua oara. Toti au inteles ca vorbesc de Sasuke, nu Kabuto. L-am inclus si pe el ca sa mai diminuez efectele negative din partea celorlalti.

- Nu iti dau permisiunea. Si de altfel (se intoarse la toti ceilalti), nimanui nu ii dau permisiunea. Cu exceptia lui Orochimaru, daca apar cei doi, misiunea voastra este sa ii capturati; ordinul fusese clar, ultima parte adresandu-se in mod special mie. Asaza-te! utiliza un ton normal, nu cel dur pe care il asteptam.

- Mai are cineva ceva de spus?

Nimeni nu mai intreba nimic, inca stupefiati de ceea ce am cerut eu (se vedea clar pe fetele lor si la modul cum se uitau la mine). Mi-au fost adresate tot felul de priviri insa cele care mi s-au intiparit in minte au fost cele de la Tsunade-sama si Kakashi. Ma simt deranjata de compatimirea pe care mi-o arata, zici ca am innebunit sau ceva asemanator, dar ii ignor momentan.

- Intalnirea a luat sfarsit.

Fiecare se ridica si porni spre usa, luandu-si dosarul cu informatiile. Mergeam cu privirea atintita intr-un singur punct cand simt cum cineva de langa mine mareste pasul si se posteaza in fata mea, oprindu-ma sa avansez, imediat cum iesim din sala. Acela era bineinteles Kakashi.

Ma opresc fara sa protestez si astept.

- Sakura, de ce ai spus asta?

- Am fost aleasa si eu supraveghetor la proba, sa stii. Am si eu dreptul sa pun intrebari.

- Stiu. Dar tu nu ai pus o intrebare, tu ai cerut ceva.

- Si care-i faza cu asta, Kakashi? Vrei sa spui ca nu esti de acord cu mine?

- Nu in totalitate.

Nu mai adauga nimic, asa ca decid sa il ocolesc si sa plec, insa imediat spuse:

- Nu te mai recunosc, Sakura. 

Ma intorc si il tintuiesc cu privirea.

- Ce vrei sa spui?

- Nu inteleg de ce nu iti mai pasa.

- Imi pasa, Kakashi, doar ca nu de Sasuke.

- Si tu crezi ca ai putea sa il ucizi daca se va infiltra? a dorit sa foloseasca acelasi ton calm cu care era toata lumea obisnuita, insa a folosit o tonalitate mult mai inalta.

Dupa atat timp petrecut cu Kakashi in misiuni si la antrenamente am ajuns sa ii cunosc toate tipurile de comportament si nu e mereu tipul calm si intelept pe care il considera toata lumea. Are si el momente cand se enerveaza, destul de rar, dar se intampla.

Decid sa ii raspund sec fara sa imi cobor privirea.

- Da. Dar pana la urma de ce iti pasa atat de mult?

- Pentru ca esti rece. Esti mai rece decat era Sasuke sau decat eram eu acum cativa ani.

Asta m-a lasat fara cuvinte. Am urat atat de mult personalitatea lui Sasuke. Mai rece decat el? Se inseala sigur.

- Te inseli. Asta e diferit; si cu asta il ocolesc si plec definitiv fara sa ii mai ofer dreptul la replica.

Continue Reading

You'll Also Like

3.1K 464 30
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...
109K 5.5K 28
Jennifer Brown este o fata rămasă orfana și lăsată în grija unchiului ei, care face afaceri necurate și are un comportament oribil. Jennifer îl întâ...