Verborgen liefde (voltooid)

By x_michellex

58.4K 1.6K 312

Nina Klaassen is 17 jaar en is model. Nina is het zusje van Davy Klaassen. Ze komt bij Davy in Amsterdam wone... More

Proloog
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Epiloog
Dankwoord

15

1.8K 53 9
By x_michellex

"Van harte gefeliciteerd Nina je bent geslaagd voor je rijbewijs" zegt m'n instructeur "dank u wel" glimlach ik en ik neem de papieren aan.

"Hey Nien hoe ging het?" Vraagt Amber "ja goed ik ben geslaagd" "ah goed zo gefeliciteerd" zegt ze en ze geeft me een knuffel. "Je kunt Davy bellen als het goed is heeft hij nu vrij" "dan bel ik hem wel even" knik ik.

"Met Davy" "heey Davy met Nina, ik heb goed nieuws" "oh vertel, heb je een vriend?" ik rol even met m'n ogen "nee ik ben net geslaagd voor mijn rijbewijs" "oh wat goed gefeliciteerd, ik ben trots op je" zegt hij vrolijk "hoe gaat het daar?" Vraag ik maar "ja goed, de trainingen zijn zwaar maar het gaat wel goed en het is heel gezellig met de jongens. Heeft Joël zijn vest nog opgehaald?" "Ja hij heeft zijn vest al opgehaald" "oh oké, eh Nien ik moet gaan doe de groetjes aan Amber" "oké zou ik doen doei"

Ik zet een foto op insta met de tekst 'rijbewijs is binnen💪' al snel krijg ik een berichtje van Joël
Joël: gefeliciteerd met het halen van je rijbewijs X
Nina: oh dankje 😊
Joël: heb je vanavond iets te doen? want na vandaag heb ik het super druk met vakantie enzo en als Davy er weer is gaat het moeilijk
Nina: ik heb niks te doen dus het lijkt me heel gezellig en inderdaad als Davy er is gaat het een beetje moeilijk
Joël: zou ik je vanavond om 18:30 ophalen voor een etentje? Gewoon als vrienden
Nina: ja lijkt me gezellig, ehm en Amber dan?
Joël: Ohja shit die is er ook nog kunnen we haar vertrouwen?
Nina: ik denk het wel maar volgens mij ging ze naar haar ouders toe
Joël: oh dat is top, tot vanavond X
Nina: tot vanavond X

Ik loop naar boven en bekijk even snel mijn jurkjes waarna ik een wit jurkje uit de kast pak en hem over m'n bed leg. "Amber ga je vanavond nog naar je ouders?" "Ja ik ga straks al" zegt ze en als ik m'n kamerdeur open doe staat ze al voor de deur. We lachen even en lopen daarna samen naar beneden. "Hoezo dan?" Vraagt Amber verder "oh nee gewoon"

"Doei Nina" zegt Amber en ze geeft me een knuffel "doei Amber hoe laat kom je thuis denk je?" "Ehm ik heb geen idee een uurtje of tien denk ik", ik knik en daarna loopt ze weg. Ik kijk op de klok en zie dat het al half 6 is, snel loop ik naar boven en doe m'n jurkje aan. Het is een strak jurkje en hij komt ongeveer tot m'n knie, Joël heeft me al zo'n beetje in elke outfit wel gezien maar toch moet ik er fantastisch uitzien. Ik doe mascara en eyeliner op, m'n haar krul ik aan de onderkant een klein beetje. Ik bekijk mezelf nog één keer in de spiegel en loop dan naar beneden.

Over 5 minuten komt Joël me al ophalen en ik begin steeds meer te twijfelen over m'n kledingkeuze, ik kijk nog een paar keer in de spiegel en dan gaat de bel. Ik zucht nog één keer diep en doe de deur dan open maar tot m'n verbazing is het niet Joël maar staan Mees, Conner en Jeffrey voor m'n neus. "Hey Nina wat zie je er leuk uit, ga je uit? Of heb je een date?" Grijnst Jeffrey "hey jongens, dankje en ik ehhh ga uiteten met iemand maar jullie mogen echt niet weten wie want dan heb ik een probleem en dat meen ik, Davy en Amber mogen ook van niks weten maar wat komen jullie hier doen dan?" "We wouden vragen of je mee uit ging samen met Esmee en nog wat andere mensen" zegt Conner "sorry jongens ik kan niet maar hoelaat is het nu?" "Ehm vijf over half zeven" zegt Mees "oke jullie moeten echt gaan sorry guys" zeg ik en geef ze alledrie een kus op hun wang. "Doei veel plezier en oh wacht is het een jongen?" Vraagt Jeffrey "ja hoezo?" "Nien straks doet hij je iets aan" zegt Jeffrey bezorgt "nee jongens jullie kennen hem, ik ken hem, Davy en Amber kennen hem ook en daarom mogen jullie het niet weten. Maak je geen zorgen zodra ik weer thuis ben stuur ik je wel een appje" zeg ik geruststellend waarna de jongens vertrekken.

Ik ga zitten op de bank en zucht als ik zie dat het al 10 over half 7 is. Zou Joël het vergeten zijn? Maar net als ik hem een berichtje wil sturen gaat de bel. Ik doe de deur open en zie Joël staan, hij heeft een witte bloes aan en een lichtblauwe spijkerbroek. "Hey je ziet er heel mooi uit" zegt Joël "dankje, jij ook" zeg ik met een grote glimlach "sorry dat ik tien minuten te laat ben maar net toen ik wou uitstappen zag ik Jeffrey, Mees en nog iemand staan dus ben ik een blokje om gereden totdat ze weg waren" "het geeft niet, ik dacht al zoiets" zeg ik maar en hij steekt zijn hand uit die ik maar al te graag aanpak.

Bij de auto aangekomen doet hij de deur voor me open en stap ik in, als hij ook ingestapt is en de auto start zet hij de radio aan als achtergrond muziek. "Waar gaan we eigenlijk heen?" Vraag ik als we al eventjes aan het rijden zijn "dat is een verrassing" zegt hij, hij kijkt me even aan en zijn blik is om te smelten.

Hij parkeert zijn auto en ik ken deze hele plek niet "waar zijn we?" Vraag ik "een plekje waar heel weinig mensen van weten dus ook mindere kans op foto's van ons op insta of Facebook ofzo en het is hier echt geweldig" zegt hij. Ik knik en kijk m'n ogen uit, het is zo romantisch hier. Er staan maar een paar tafeltjes voor 2 en in het midden staat een fontein in de vorm van een hart. "Kom" zegt hij en hij pakt m'n hand, samen lopen we een gebouwtje binnen en gaan naar de balie. "Hallo ik heb gereserveerd op de naam Veltman" zegt Joël, een meisje kijkt op van de computer en kijkt even bewonderd naar Joël. Ik voel een steek van jaloezie en ik moet eerlijk zijn dat heb ik dus nog nooit gehad. "Ehm dat klopt, tafel voor twee klopt dat?" Vraagt het meisje en ze draait aan een plukje van haar haar. "Ja dat klopt" zegt Joël "oké tafel nummer drie is van jullie, ik zou even meelopen" zegt het meisje en ze komt achter de balie vandaan. Ze kijkt mij arrogant aan en loopt dan heel ass forcerend naar een tafel met nummer drie erop.

Even later komt het meisje terug met een glas wijn en een glas bier. Ze buigt voorover en ze heeft inkijk van hier tot Tokio. "Dankjewel" glimlacht Joël maar hij kijkt alleen naar haar gezicht. Nu zet ze mijn glas neer en ik glimlach vermakelijk door wat er net gebeurd is. Ze geeft me een arrogante blik en loopt dan weg.

"Het is eigenlijk best wel raar om hier met jou te zitten. Ik bedoel je bent toch het zusje van Davy en ook al zie ik je niet als zusje van, is het toch een beetje raar maar ik zou met niemand anders hier willen zitten" zegt Joël en ik voel mezelf blozen. "Voor mij is het ook raar ik zie je gewoon als Joël maar je bent toch wel de beste vriend van Davy maar ik vind het heel leuk om hier met jou te zijn"

"Mogen we even een stukje lopen?" Vraagt Joël als onze lege borden worden opgehaald "ja tuurlijk ik zou jullie roepen als het dessert klaar is" zegt hetzelfde meisje als eerder deze avond. Joël pakt mijn hand en trekt me omhoog van de stoel voordat ik zelf kan gaan staan. Hand in hand lopen we langs het fonteintje en als we bij de punt aan de onderkant van het hartje aankomen blijft hij stilstaan en pakt hij mijn andere hand ook. "Ehm Nina, misschien vind je het te snel of vind je me niet leuk en ik weet dat het moeilijk kan gaan worden met Davy als je ja zegt op mijn vraag maar zou je mijn vriendin willen zijn?" Ik ben overdonderd van wat hij net zei, Joël Veltman wilt mij als zijn vriendin?! "Ehm sorry het was dom van me om dit te zeggen" zegt hij en hij wilt mijn handen loslaten maar nu hou ik zijn handen vast "Joël ik wil heel graag jou vriendin zijn en met Davy daar verzinnen we wel wat op" zeg ik. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht en langzaam buigt hij naar me toe en voel ik zijn lippen op de mijne. Vlinders vliegen weer door mijn buik, ik laat zijn handen los en leg ze voorzichtig om zijn nek. "Ehm ik wil jullie niet storen maar jullie dessert is klaar" zegt het meisje bitcherig en loopt daarna gelijk weg. Joël pakt mijn hand en samen lopen we weer terug naar ons tafeltje.

Mijn hand ligt op tafel en Joël legt zijn hand bovenop de mijne, ik voel mezelf warm worden en ik glimlach verlegen. "Hoelaat komt Amber weer bij jou thuis?" vraagt Joël "ehm ze zei om een uurtje of tien" "oh dan hebben we nog even" glimlacht Joël.

"Ik ga even naar het toilet" zegt Joël, ik knik en hij loopt weg. Ik pak even mijn mobiel en zie een berichtje van Amber, snel open ik het berichtje
Amber: hey Nina ik ben iets later dan 10 uur thuis sorry X
Nina: het geeft niet ik zie je vanzelf wel verschijnen en als het te laat wordt dan lig ik waarschijnlijk in bed
Ik check even m'n social media en nadat ik dat gedaan heb komt Joël eindelijk terug.

"Kom laten we gaan" zegt Joël "maar we moeten nog betalen" "dat heb ik gedaan toen ik naar het toilet ging zodat jij niet kon protesteren voor het geval je dat van plan was" lacht hij "ah Joël je bent echt gemeen hé maar je kent me wel goed want ik was het wel van plan" grinnik ik "zie je ik ken je heel goed" zegt hij en hij slaat een arm om me heen.

Met z'n tweeën lopen we over een soort liefdespad ofzo, overal hangen hartjes en staan rozen "heb jij dit laten doen?" Vraag ik als we al even aan het lopen zijn "nee dit bestaat al heel lang, ik ben niet zo'n goeie romanticus" zegt Joël en hij neemt me mee naar een bankje. Hij gaat zitten en trekt mij tegen hem aan, ik leg mijn hoofd op zijn borst en luister naar de geluiden om me heen. Ik voel een hand door mijn haar gaan en daarna wordt er een kus op mijn hoofd gedrukt "ik hou van je" zegt Joël, "ik hou ook van jou" glimlach ik ook al kan hij het niet zien.

"Kom dan breng ik je naar huis voordat Amber weer terug is" zegt Joël "is goed" zeg ik teleurgesteld. Op de terugweg in de auto was het stil op de radio na. Het was geen ongemakkelijke stilte maar een fijne stilte, ik glimlach als ik denk aan deze avond.

Als we zijn aangekomen bij mijn huis stapt Joël uit en ik stap ook uit "volgens mij is Amber er nog niet want ze ging weg met haar auto" zeg ik "oh mooi dan kan ik even goed afscheid van je nemen" zegt hij, ik grinnik en al snel zitten zijn lippen op de mijne en volgt er een liefdevolle zoen. "Ik ga je missen want ik zie je na jou vakantie waarschijnlijk weer" "ik ga jou ook missen" zegt hij en ik loop naar de deur. Hij zwaait nog even en rijd dan weg, ik loop gelijk door naar boven waar ik m'n pyjama aandoe en Jeffrey een berichtje stuur.

Continue Reading

You'll Also Like

8K 316 13
Korte en lange korte verhaaltjes over Eva en Wolfs.
3.7K 269 35
Over gebroken harten, liefdeslijm en alles daar tussenin. *** Eva en Saar. Saar en Eva. Ze waren met zijn tweetjes, moeder en dochter tegen de rest v...
22.8K 433 27
19 jaar, geen ouders meer, een kind hebben en je zit nog op school. Dat overkwam de 19 jarige Lotte. Ze ontmoet een jongen en helpt haar. Gebeurd er...
22.1K 848 40
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...