Verborgen liefde (voltooid)

Von x_michellex

58.4K 1.6K 312

Nina Klaassen is 17 jaar en is model. Nina is het zusje van Davy Klaassen. Ze komt bij Davy in Amsterdam wone... Mehr

Proloog
01
02
03
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Epiloog
Dankwoord

04

2.3K 51 4
Von x_michellex

Ik werd wakker om een uurtje of tien, ik bekeek even snel of er nog wat was gebeurd op social media en daarna liep ik naar beneden waar Davy al op de bank zat "goeiemorgen" "goeiemorgen Nien". Ik pakte wat te eten en plofte op de bank neer "ga je nog wat doen vandaag?" "Nope jij wel?" vroeg ik "nee denk het ook niet" "ik ga me even omkleden" zei ik nadat ik m'n eten ophad en ik liep naar boven.

Boven trok ik een wit jurkje aan en deed een beetje make-up op, ik deed nog snel m'n haar waarna ik weer naar beneden ging. "Davy het wordt warm vandaag dus misschien moet je in de zon gaan zitten" zei ik lachend "ja misschien wel he?" Lachte hij mee.

Zo gezegd zo gedaan, na het middag eten lagen we samen in zwemkleding in de zon. De deurbel ging dus ik pakte snel m'n jurkje en deed hem aan. Snel liep ik naar de deur waar Joël en Viktor stonden "oh hey jongens, Davy is in de achtertuin" zei ik en ik stapte opzij. "Oh jongens wacht heel even dan ga ik even wat leuks bij Davy doen" de jongens knikte en snel vulde ik een groot glas met koud water, voorzichtig liep ik naar Davy toe en gooide het glas in 1 keer leeg. Snel rende ik naar binnen waarna ik in lachen uitbarstte door die kop van Davy.

Van al dat lachen moest ik naar de wc en toen ik de deur weer uitliep werd ik vastgepakt door twee handen waarna ik hard gilde. "Rustig ik ben het maar" lachte Joël, hij tilde me op en liep ergens naartoe "wat ga je doen?" Vroeg ik, maar hij gaf geen antwoord "Joël alsjeblieft?" Smeekte ik. Toen besefte ik me dat hij onderweg was naar buiten en ik had een wit jurkje aan, daaronder heb ik wel gewoon een bikini hoor maar als een wit jurkje nat wordt schijnt hij door...

Ik werd neergezet en wou wegrennen maar Joël had me nog steeds vast "nee alsjeblieft niet" smeekte ik maar voor ik het wist werd ik al nat gespoten met de tuinslang "aaaaaaah oh my dit is zoooooo koud stop Davy alsjeblieft" gilde ik uit "Davy gast je maakt mij ook nat" lachte Joël die mij nog steeds vast had "ja oke nu is het wel weer genoeg" gilde ik en gelukkig stopte hij. Ik leek wel een doorweekte kat, via de spiegel in de tuin bekeek ik mezelf even en ik zag dat m'n jurkje al doorscheen. Joël was niet zo heel nat dus ik rende op hem af en ging hem knuffelen "ah Nina ga weg" lachte Joël "dit is je eigen schuld hoor" lachte ik "ja nu is het genoeg Nina" zei Davy en ik liet Joël los waarna ik op Davy afrende en hem ook begon te knuffelen ook al had het niet zo veel zin. Nadat ik Davy ook had losgelaten keek ik rond en zocht ik Viktor maar ik kon hem niet zo snel vinden. Ik deed m'n doorweekte jurkje maar uit en legde hem op het gras waarna ik maar in de zon ging liggen zodat ik kon opdrogen.

Na een hele middag in de zon te hebben gelegen en na te hebben gegeten gingen Davy en ik nog even een film kijken via Netflix. Ik ging tegen hem aanliggen en hij sloeg z'n arm om me heen "ik hou van je Nina" "ik hou ook van jou Davy"

Nadat de film was afgelopen gingen we nog even tv-kijken en ik voelde m'n ogen steeds zwaarder worden en na een paar minuten werd alles zwart.

"Slaaplekker Nientje van me" hoorde ik ergens in de verte waarna ik nog een kus op m'n voorhoofd voelde "mmmh" wist ik nog uit te brengen waarna alles weer zwart werd.
------
"Goeiemorgen Nina, zullen we na mijn training ergens lunchen?" Vroeg Davy toen ik beneden kwam "alweer?" "Ja lijkt me wel gezellig, misschien kunnen er nog wat andere mee als je wilt?" "Nou ja oke is goed maar vanmiddag komen Iris en Anne weet je nog?" "Ja dat weet ik nog" knikte Davy en snel deed ik m'n ochtendroutine.

We liepen de toekomst op waar ik Jeffrey zijn scooter neer zag zetten en hij zwaaide even toen hij me zag, ik zwaaide terug en toen ik naar Davy keek zag ik hem grijnzend kijken. "Denk maar niks" zuchtte ik en ik liep door naar het veld waar ik Jeffrey weer tegen kwam "hey" zei hij "oh hey" "hoe gaat het?" "Ja goed hoor met jou?" Antwoordde ik "ja ook goed, ga je weer kijken bij Davy?" "Ja daarna ga ik met hem lunchen en misschien nog wat andere jongens van de selectie" "oh nou veel plezier en eetsmakelijk alvast, ik moet me omkleden en ik zie of spreek je wel weer" zei hij, hij gaf me nog snel een knuffel en liep daarna weg "doei" riep ik hem nog achterna.

"Hey Viktor" zei ik toen ik hem als enigste op het veld zag staan "hey Nina kom is". Ik liep naar hem toe en hij schoot een bal naar me "kom dan gaan we even een balletje trappen" zei hij glimlachend "oke is goed maar verwacht maar niet te veel van me hoor" lachte ik.

Het overschieten en alle andere dingen die we deden gingen verrassend goed. "Lekker bezig Nina" hoorde ik Davy zeggen en toen ik me omdraaide zag ik zo'n beetje de hele selectie staan. "Oh ja ehhh dankje denk ik" zei ik waarna ik snel naar de zijkant van het veld liep. Frank kwam er ook aangelopen en de training begon waar ik gefascineerd naar keek.

De training was bijna afgelopen toen m'n telefoon afging. "Met Nina" "hey met Iris is het goed als we er wat eerder zijn?" "En hoeveel eerder?" "Nou wat dacht je over een uurtje" "eh ja kan denk ik wel" "oke tot dan Nientje" "doei Iris" lachte ik. "Davy" riep ik toen de training klaar was en hij liep naar me toe "wat is er?" "Nou eh Iris belde en ze zijn er over een uurtje al dus kan ik niet mee lunchen sorry" "geeft niet moet ik je anders brengen?" Vroeg hij "nee ik ga wel lopend, tot vanmiddag" ik gaf hem een kus op z'n wang "iel je zweet helemaal, ga je douchen" lachte ik waarna ik het terrein afliep.

Ik liep net de parkeerplaatsen af toen er een scooter toeterde "lift nodig Nien?" Vroeg Jeffrey die op z'n scooter naast me reed "oh als dat kan dan graag" "tuurlijk stap maar achterop" zei hij. "Jo cheff wacht je niet meer op mij?" Hoorde ik iemand roepen "cheff?" Vroeg ik verbaasd "zo noemen de jongens me soms" lachte hij "ah sorry man, ik dacht dat je al weg was" zei Jeffrey tegen de jongen "hey ik ben Noa" zei de jongen "ik ben Nina" glimlachte ik "oh dus jij bent Nina" "ja hoezo?" Vroeg ik "oh Kaj heeft het heel vaak over je, maar hebben jij en cheff wat?" "Huh? Wij? Nee we zijn vrienden" hij knikte en de jongens reden naar mijn huis.

"Bedankt voor de lift Jeff" zei ik toen we bij mijn huis waren. Ik stapte af en gaf hem snel een knuffel "leuk je te ontmoeten Noa" glimlachte ik en hij opende zijn armen een beetje waarna ik in z'n armen stapte "wat is dit nou Noa? Toch een knuffelmens geworden?" Lachte Jeffrey "ja man ik kan hetzelfde aan jou vragen hoor" lachte hij "doei jongens" lachte ik en ze reden weg. Kort daarna hoorde ik twee auto deuren dichtslaan "zozo Nina gaat lekker met de boys" hoorde ik iemand zeggen en het leek verdacht veel op de stem van Anne, ik draaide me om en zag de twee aankomen lopen "ik dacht dat jullie pas over een uur kwamen toen jullie me belde" "ja maar we dachten dat je wel thuis zou zijn" zei Anne "nee ik was met Davy mee, maar kom binnen".

"Hebben jullie al middag gegeten?" "Nope" antwoordde ze tegelijk "oke laten we ergens op een terrasje wat eten" zei ik waarna de meiden knikte "dus hoe bevalt het leven in Amsterdam?" Vroeg Iris "ja goed, ik ben bevriend met wat jongens van de selectie en hun vrouwen en vriendinnen en ik ben bevriend met een paar jongens van de Ajax jeugd" "ah leuk, het is dat ik een vriend heb maar anders zou ik ze heel graag willen ontmoeten" lachte Anne.

"Oh kijk de jongens zijn er ook" zei ik toen ik de jongens aan een tafel zag zitten "eigenlijk zou ik ook met hun gaan lunchen" zei ik terwijl ik de tafel rond keek "oh sorry Nien" zei Anne "oh geeft niet alleen Davy wist het van die groep"

Na een heerlijke lunch liepen we nog even door de stad "Oehhh zullen we naar de Starbucks" zei Iris toen we er langsliepen "nou vooruit" lachte ik.

"Davy wij gaan vanavond uit" zei ik toen ik de keuken inliep waar Davy eten aan het maken bas "is goed, dan nodig ik de jongens wel uit om hier een mannenavondje te houden" "ja is goed, maar Iris en Anne blijven slapen he?! Of ben je dat alweer vergeten?" "Nee nee ik weet het nog" lachte hij

"Zijn jullie er klaar voor meiden?" Vroeg ik toen het negen uur was "ja" zeiden ze in koor "kom dan gaan we lopen" zei ik. Anne had een mooi zwart jurkje aan en haar mooie blonde haren vallen tot het midden van haar rug, Iris had een wit jurkje aan en ook zij had mooie blonde haren alleen viel het tot iets over haar schouders, ik had een zwart jurkje aan en ook mijn blonde haren vielen tot over mijn schouders.

"Ik pak nog even snel mijn mobiel uit de oplader en dan kunnen we gaan" zei ik toen we in de gang stonden. Ik liep naar de woonkamer waar mijn mobiel lag. 'fjieut fjieuw' klonk het door de kamer, ik draaide me om en zag wat jongens van de selectie zitten. Het waren er een stuk of tien "oh hey jongens, veel plezier met wat jullie gaan doen" lachte ik en toen ik m'n mobiel had liep ik snel weer naar de gang "doei Davy" schreeuwde ik nog richting de keuken. "Wat was dat voor gefluit?" lachte Iris "oh er zaten wat jongens van de selectie" zei ik schouderophalend.

Na een hele gezellige avond gingen we om 1 uur weer lopend naar huis. De lampen brandde nog in de woonkamer en er stonden ook nog wat auto's en fietsen. "Ik heb zin in koekjes" zei Iris "ik kan wel even kijken of we wat hebben" zei ik lachend, voorzichtig opende ik de deur. "Loop maar mee hoor de jongens bijten niet" zei ik toen ze in de gang bleven staan.

"Hey Davy we zijn thuis" zei ik toen ze met z'n alle voor de PlayStation zaten, naja met z'n alle er zaten er nog maar vier en waarschijnlijk raad je het al, alleen Joël, Nicolaï, Viktor en Davy zaten er. "Hey heb je het leuk gehad?" Vroeg hij "Ja hoor, jij ook?" "Ja" ik liep door naar de keuken waar ik een pakje koekjes pakte en aan Iris gaf. "Wij gaan naar boven, slaaplekker alvast" riep ik nog "Nina wacht" riep Viktor "wat is er?" "Je moet wel fatsoenlijk afscheid van ons nemen hoor" lachte hij. Ik liep naar de bank en gaf ze alle vier een kus op hun wang en ik grinnikte toen ik een lippenstift afdruk op hun wang zag staan. "Eh jullie hebben geen vriendin toch?" Vroeg ik toch maar even voor de zekerheid "nee hoezo?" "Oh nee gewoon" lachte ik en ik liep naar boven.

"Wat wouden ze van je?" Vroegen ze "een fatsoenlijk afscheid" lachte ik "Ohja tuurlijk" grijnsde Iris waarna ik haar een tikje gaf. Na nog wat gepraat te hebben gingen we slapen.

Sorry voor dit slechte hoofdstuk, ik heb het een paar keer opnieuw geschreven maar het ging niet helemaal zoals ik wou nogmaals sorry en hopelijk wordt het volgende hoofdstuk wat beter X

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

58.4K 1.6K 31
Nina Klaassen is 17 jaar en is model. Nina is het zusje van Davy Klaassen. Ze komt bij Davy in Amsterdam wonen aangezien ze in Amsterdam gaat studere...
22.8K 433 27
19 jaar, geen ouders meer, een kind hebben en je zit nog op school. Dat overkwam de 19 jarige Lotte. Ze ontmoet een jongen en helpt haar. Gebeurd er...
2.2K 69 22
"Hoi! Ik ben Robbie. Ik ben 21 jaar en dit is mijn verhaal." In dit boek lees je over het verhaal van Robbie van de Graaf, één van de 5 Bankzitters...
5.8K 287 21
Een klein meisje van 10 jaar, genaamd Skyler, is met haar zus van 13 jaar, genaamd Emma, weg gelopen van huis. Hun papa deed erge dingen bij Skyler e...