Asker Kızın Yeni Hayatı -Düze...

By Gecenintuvali

842K 43.3K 3.4K

Bir ailem olmamıştı benim. Anne,baba,abinin ne olduğunu bilmiyordum. Kendi kendime yetinmeyi öğrenmeyi öğrend... More

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
Duyuru
14. Bölüm
15.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
Özür
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm -Final

25.Bölüm

18.3K 1.3K 120
By Gecenintuvali

Beni takip ederseniz sevinirim ve lütfen bölümlerime oy vermeyi unutmayınız

Yeni bölüm atmam için sınır: 300 oy

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gözlerimi ensemdeki sızı ile açtım. Gözlerimdeki buğunun geçmesi için biraz bekledim. Gözlerimdeki buğu geçtiğinde etrafıma baktım. Laan hay amk timin hepsi ellerinden demirlerle tavana bağlılar. Ayakları ise yerden demirlere bağlı.

Ben ise Laaan ben niye üstüm çıkarılmış yarım atletim ve kamuflajımın altı ile sandalyeye bağlı oturuyorum? Dicem ama bu piçin niyeti çok açık. gerizekalı herif güya bana dokunup timi sinir edecek. Aptal. ben senin bana dokunmana izin verirmiyim lan orangutan beyinli!

Timin geri kalanına seslendiğime hepsi ilk olarak etrafa sonradan bana baktılar. Benim bu halimi gören tim kafalarını hep başka tarafa çevirdiler yada yüzüme baktılar. İşte adam dediğin budur. Diğerleri gibi gavat değil.

.

.

.

.

.

Kapı birden çok sert bir şekilde açıldı. Eve içeri nur yüzlü bir Maho girdi. Piç gülümsemesi ile bize bakıyordu.

"Oooooo bakıyorum da askerlerimiz uyanmış."

"Ama sen budan sonra hep uyuyacaksın be Maho"

Bunu demem üzerine yüzü sinirli bir hal aldı ve arkama geçip 

"Kendinden bu kadar emin olma be güzelim"

Bunu demesi üzerine timin hepsi ona küfürler ve hakaretler savurmaya başladı. Bu Maho'nun hoşuna gitmiş olacak ki yüzünde ki sırıtma ile kucağıma doğru yaklaşıp 

"Ahmet'i (Asena'yı küçükken evlatlık alıp işkence eden kişi) özledin mi yavru ceylan?"

Bunu demesi ile dondum kaldım. Saç diplerime kadar hem sinir hem korku hakim oldu. Evet bu hayatta tek korktuğum kişi o şerefsiz olabilir. Benim travmalarımın sebebi o adam.

GEÇMİŞ

Küçük Asena her zamanki gibi korka korka mutfağa girdi. Üvey babasına yemek hazırlaması gerekiyordu. Yoksa onu gene döverdi. Gerçi dövmesi için bir sebebe gerek yoktu. Üvey babası onu aktivite olarakta dövüyordu.

Küçük Asena hemen buzdolabını açıp o küçük boyu ile üvey babasına yemek hazırlamaya başladı. Kapı sesi geldiğinde Küçük Asena korku ile yerine sindi. O boyu ile ne kadar sinebilirse.

Üvey babası mutfağa gelip küçük Asena'nın yanına geldi ve kafasını boynuna gömdü. 

"Babayı özledin mi küçük ceylanım? Biraz hasret giderelim mi?"

Küçük Asena bu sözler ile korkudan titremeye başladı. Üvey babası küçük Asena'nın korkudan titreyen halini görünce gülümsedi.

"Odaya çıkmaya gerek yok küçük ceylanım. Sakın hareket edip ses çıkarma ki işimiz hızlı bitsin"

(gerisi malum)

GÜNÜMÜZ

Aklıma gelen anı ile boğazıma kocaman bir yumru oturdu. Yutkunmadım ve ister istemez gözlerim dolmaya başladı. Tim de bunu farketti ve Maho'yu başımdan çekmek için onu sinir etmeye başladılar. O sırada kapıdan giren beden ile vücudum kaskatı kesildi.

"Nasılsın yavru ceylanım? Özledin mi babayı?"

Titremeye başladım. Bu ister istemez oluyordu. Şerefsiz yavaş yavaş bana yaklaşmaya başlarken Maho

"Ahmet bırak şimdi daha sonra geliriz. İlk önce şu işi bir halledelim."

Onlar çıkınca gözümde kalan yaşları akıtmaya başladım. Hıçkırmamak için kendimi zor tutuyordum. Bu sırada ise timden gelen sesleri duyuyordum ama algılayamıyordum. En son Kunt'un dediği ile herkes susmuş bakıyordu.

"Güzelim bana bakar mısın?"

Beni bu halde görmelerini istemiyordum. Ama bu konu gündeme çıktığı için eninde sonunda soracaklardı. O yüzden zorla olsa da kafamı kaldırıp onlara baktım. 

"Güzelim derin derin nefes al sakinleş. Tamam şimdi bize konuyu anlatır mısın? Sorun ne? O adam kim?"

Derin bir nefes alıp anlatmaya başladım.

"O adam Ahmet. Beni bir ara evlatlık alan adam. Evlatlık aldı almasına ama yapmadığı işkence kalmadı. Bu hayatta tek karşı gelemediğim kişi o. Yani karşı gelememek derken ona karşı koyamıyorum. Küçükken bana yaptıkları aklıma geliyor. O adam benim travmalarımın sebebi."

Şu an hepsi sessiz kalıyordu ama içlerinde sövdüklerine eminim. Ve bunun için görevden sonra beni sıkıştıracaklarına kalıbımı basarım.

.

.

.

.

.

.

Bir kaç saat sonra odaya o şerefsiz girdi. Ve bana doğru gelmeye başladı. Geldiği gibi zaten titremeye başladım. O ise yüzünde piç sırıtması ile geliyordu.

"Nasılsın yavru ceylanım? Bensiz iyi zaman geçirdin mi?"

Tim onu sinirlendirerek bana gelmesini engellemeye çalışıyorlardı. Ama bu şerefsiz o kadar aptal olmadığı için onların taktiğini yemiyor.

Yanıma gelip nefesini boynuma üfledi. Gözlerim dolmaya başlamıştı. Kunt'a baktığımda sinirden yüzü kızarmıştı. Zaten timinde Kunt'tan pek bir farkı yoktu.

Dudaklarını vücuduma öpücükler bırakarak aşağı doğru iniyordu. Ben ise bir şey yapamıyordum. Sağ göğsüme geldiğinde göğsümün üstünü emmeye başladı. Tim demirlerden kurtulmaya çalışıyordu. Şerefsiz timin bu halini gördüğünde kahkaha atmaya başladı. Kunt'a doğru bakarak

"Ona sahip olabileceğini mi sandın? Onun ilki olacağını mı sandın. Ahh çok yazık ama ben o hakkı çoktan aldım. - Tam kapıya doğru giderken- Bu arada haberin olsun sevgilinin tadı çok güzeldi."

Artık hıçkırarak ağlamaya başladım. Alkım bana doğru

"A- Asena?"

"A- Abla?"

"S- Sevgilim nolur bir şey söyle"

Bir anda kahkaha atmaya başladım. Ben buydum işte ne kadar ağlarsam ağlayayım çevremdekilerin üzülmesini sevmezdim. Tam o ara bir şey farkettim.

LAAANNN!

BU ADAMLAR İPLERİ SIKI BAĞLAMAMIŞTI!

GERİZEKALILAR!

BENDE GERİZEKALIYIM! DAHA ÖNCEDEN NASIL FARKEDEMEMİŞTİM???

Hala az önceki olayın etkisinde olduğum için ipleri çözdüğümde tökezleyerek ayağa kalktım. Time doğru bakıp

"Bu olayı sonra konuşuruz"

Tabi ki konuşmayacaktım. Bu olayları onlara anlatıp bir kez daha yıkılmaya dayanamazdım ve zaten onlarda bunu duyduktan sonra bana eskisi gibi davranmazlardı.

Etrafta kesici bir şey ararken tam o sırada en köşede bir kerpeten dikkatimi çekti. Mal herifler muhtemelen bununla tırnaklarımızı sökeceklerdi. Sence biz bu acıyı daha önce çekmedik mi bok beyinliler.

Kerpeteni alıp demirleri hızlı bir şekilde kırıp etrafta silahlarımızı aramaya başladık. Efes aşağı doğru bir yere gidince bizde onu takip ettik. Ben diyorumda dinlemiyosunuz.

BU HERİFLER CİDDEN MALLAR!

Şöyle düşünün biz bir mağaradayız. Bu mağarada köşede bir duvar var. O duvarın arkası karanlık kaldığı için silahları oraya koymuşlar. Güya görmeyecektik. Olum biz bordo bereliyiz lan! 

Yer mi  lan Anadolu çocuğu!

Hemen silahları ve kulaklıkları alıp dikkate bir şekilde dışarı çıkmaya başladık..


____________________________________

Arkadaşlar veya sevgili okurlar yeni bölümü oy sınırına gelmeden yayınlamayacağım...





Continue Reading

You'll Also Like

1.2M 85.4K 64
Klişe ama orjinal karışan bebekler klasiği... İlk yayımlanma tarihi: 19.11.2022 Final yayımlanma tarihi: 29.07.2023
5.8K 265 41
İki hayat tek hikaye... Koruyanlar neden hep erkek olur? Bu sefer koruma bir KADIN(!) . . . Havucu bana uzattı. "İster misin?" Kafamı olumsuz anlamda...
419 91 16
Güvercin yurdu. Büyüdüğüm 17 olunca kaçtığım, önünde kaza geçirerek hafızamı kaybettiğim yurt.. Geçmişime dair bildiğim tek şey bu. *Not* Ben siyah...
124K 4K 34
bir genç kız düşünün asker olmak için çalışıyor ve bir asker düşünün yıllar sonra kızını buluyor bir şans verin bence hikayeme