PRISILJEN (završena)

Galing kay Ana_Sempere

171K 8.6K 2.6K

Nakon što smo se družili sa Domenikom i Bjankom, na red su došli Masimo i Melina. Ovo je, na neki način, nast... Higit pa

Uvod
1. poglavlje
2. poglavlje
3. poglavlje
4. poglavlje
5. poglavlje
6. poglavlje
7. poglavlje
8. poglavlje
9. poglavlje
10. poglavlje
11. poglavlje
12. poglavlje
13. poglavlje
14. poglavlje
15. poglavlje
16. poglavlje
17. poglavlje
18. poglavlje
19. poglavlje
21. poglavlje
22. poglavlje
23. poglavlje
24. poglavlje
25. poglavlje
26. poglavlje
27. poglavlje
28. poglavlje

20. poglavlje

5.4K 297 98
Galing kay Ana_Sempere


Masimo

Prozori su sinoć ostali otvoreni, pa je svež jutarnji vazduh zajedno sa prvim sunčevim zracima ulazio u sobu. Probudila me je ta svežina. Bio sam potpuno go i svojim telom šitio od hladnoće Melinino jednako nago telo.
Spavala je tako mirno. Spavala je dubokim i spokojnim snom. Uvek se budila pre mene, ali znam da ju je izmorilo sve ono što se sinoć dogodilo i da sam jedino iz tog razloga ovog jutra imao privilegiju da je gledam kako spava.
Sećanja na prošlu noć izronila su na površinu moje svesti živa i jasna. Nisam dozvolio sebi da uplovim u njih već sam ustao i zatvorio prozor kako bih sprečio da iznenađujuće svež jutarnji vazduh i dalje ježi Melininu kožu.

Okrenuo sam se s namerom da se vratim u krevet, ali sam se zaustavio u pola koraka. Zaustavio me je pogled na Melinu onako nagu i usnulu. Poželeo sam je. Poželeo sam je čitavu i onako emotivno ogoljenu kakva je bila sinoć. Nikada nije umela da sakrije ono što oseća, a na tako nešto sam retko kad nailazio u životu.

Osetio sam kako uzbuđenje već struji mojim venama i telo je počelo da mi se budi. Prišao sam krevetu nameravajući da je probudim milovanjima, ali me je mala krvava mrlja na belom čaršavu pokolebala.

I dalje sam želeo Melinu. O, sam Bog zna koliko sam je samo želeo, ali podsećanje da je sinoć izgubila nevinost navelo me je da pomislim kako bi joj seks u ovom momentu ponovo bio bolan i neprijatan. Možda bi bilo najpametnije da sačekam veče i tako joj dam malo vremena, ali nisam bio siguran hoću li moći to.
Legao sam pored nje čudeći se sam sebi, čudeći se Melini, jer je očigledno ona od mene napravila ovako brižnog seronju. Nasmejao sam se i poljubio je u rame.
Jebote, zatreskao sam se najstrašnije i, što je najmešnije, nije me bilo briga što postajem prokleti papučar!

Nastavio sam da nižem poljupce po Melininom ramenu i vratu i shvatio da nije više mirisala onako kako je uvek mirisala. Sada je mirisala na mene i na seks koji smo sinoć imali i sviđala mi se ta aroma koju je nosila na sebi. Mamila me, budila moju maštu i moje apetite.

Uzdahnula je kada sam je liznuo ispod uha i niz vrat. Promeškoljila se i dalje zatvorenih očiju.
Usne su mi bile na njenim leđima, a ruka je pronašla njenu dojku. Blago sam je stisnuo, a Melina je iste sekunde otvorila oči.

- Masimo... - bila je sanjiva i zbunjena.

Do maločas je bila tako mirna, tako spokojna, a sada je već bila nemirna pod mojim prstima.
Igrao sam se njenom očvrslom bradavicom udišiću onu mešavinu mirisa koja mi se toliko dopadala.

- Dobro jutro, spavalice. -
- Koliko je sati? - pitala je tiho.
- Zar je bitno? - pitao sam i prevrnuo je na leđa.

Zasisao sam joj bradavicu razmišljajući o tome kako ipak nema šanse da je pustim. Jebeš sve, ko će dočekati veče?! A onda mi je nešto palo na pamet. Topla penušava kupka bi mogla biti rešenje za njenu bolnu pičkicu. Iskezio sam se zločesto dok sam zubima dražio smeđi vrh njene dojke.

- Šta kažeš... na to... da odemo u kadu? Mogao bih... da ti operem leđa... i još ponešto? - mrmljao sam između igranja njenom bradavicom.

Zaustavio sam se kada se među nama proteglo nekoliko dugih sekundi tišine. Podigao sam glavu i pogledao je. Ležala je držeći ruku preko lica. Obrazi su joj bili rumeni, koliko sam mogao da vidim, i shvatio sam da se ona još uvek pomalo stidi.
Kapiram da nije mogla da se promeni preko noći, ali njena sinoćna odvažnost i odlučnost su me načisto osvojile. Svidela mi se odvažna i odlučna Melina i želeo sam je ponovo.
Spustila je ruku kada je skapirala da je gledam. Osmehnula se, pa se podigla na laktove i poljubila me u ugao usana.

- Da li to znači da? - pitao sam uzvraćajući joj osmeh.

Potvrdno je klimnula glavom, a ja sam joj rekao da me sačeka, pa odjurio u kupatilo da pripremim kadu.

Velika kada u podu brzo je bila puna tople vode i mirišljave pene. Melina je samo na sekund oklevala kada sam se vratio po nju i pružio joj ruku i znam da se lomila oko toga da li da se umota u čaršav ili ne, ali je ipak samo ustala i pošla sa mnom bez i jedne krpice na sebi.
Spustio sam se u kadu, pa pomogao i njoj da siđe. Izdahnula je dugo i primamljivo kada se spustila između mojih nogu i mogao sam samo da pretpostavim koliko joj topla voda prija. Uzeo sam sunđer, pa ga natopio da bih ga odmah iscedio preko njenih leđa, a onda istim lagano trljao mokru kožu. Melina je vrlo brzo počela da prede poput mačke. Zvuci njenog zadovoljstva delovali su na mene onako kako bi delovali na bilo kod drugog muškarca i ona je to vrlo brzo osetila uz sebe. Batalio sam sunđer, pa joj obema rukama obuhvatio grudi. Melina se naslonila na mene puštajući me da se igram njenim sisama. Jedna ruka mi je skliznula između njenih nogu. Počeo sam da je trljam isprva polako, ali način na koji se vrpoljila između mojih nogu govorio mi je da joj je trebalo brže i tako je i dobila. Čim sam ubrzao ona je zahvalno udahnula.

- Moraš mi reći šta ti treba. - mrmljo sam joj na uho dok je ona onako nemirna trljala guzu o moju kitu.

Gurnuo sam dva prsta u nju, a ona se zahvalno nasadila na njih. Nabijala se na moje prste kao da je to već bezbroj puta radila, a ja sam ih gurao njoj u susret dok sam joj palcem dirao kliću.
Bila je blizu, mogao sam to da osetim.

- Masimo, zar me nećeš uzeti? - stenjala je molećivo.

Onaj zločesti kez ponovo se vratio na moje lice.

-  Želiš da te uzmem? - pitao sam iako je bilo jasno da umire za mnom.
- O, da... Želim! - uzviknula je kad sam je protljao jače.
- Uzeću te, ali prvo želim da svršiš kako bi posle mogla da svršiš ponovo. - šapnuo sam joj na uho, a ona je hitro okrenula glavu i pogledala me kao se pita da li je tako nešto uopšte moguće.

Nisam joj dao vremena da razmišlja. To što me je toliko želela učinilo je da onaj osećaj krivice zbog toga što ću joj možda naneti bol bude duplo manji.
Nastavio sam da je jebem prstima ubrzavši tempo, jer smo oboje postali prokleto nestrpljivi. Ona zbog orgazma koji joj je bio na dohvat ruke, a ja zbog jebene želje da ponovo budem u njoj. Nakon što bude svršila postaće još uža. Zatvorio sam oči i ugrizao se za usnu pri samoj pomisli na blaženstvo koje me čeka.

Zarila mi je nokte u butine dok je svršavala. Jecala je grizući usnu baš kao i ja maločas. Tresla se u mojim rukama i izgledala kao da ne zna kud bi sa svim tim što oseća. Još uvek nije umela da se potpuno opusti. I dalje je bila ošamućena i drhtva kad sam je okrenuo prema sebi.

- Možda će boleti. - upozorio sam je.
- Nema veze. Želim te. - rekla je sa istom onom odlučnošću koju sam toliko priželjkivao.

Zarežao sam od uzbuđenja osećajući kako mi se drugar bolno napinje. Zgrabio sam ga jednom rukom dok sam drugom čvrsto držao Melinu za kuk, pa je spustio na sebe. Njena ionako uska rupica sada je bila još uža i mislim da mi se na momenat zamutilo pred očima.

- O, jebote! - urliknuo sam i preklopio krik koji je ona ispustila.

Oboje smo se umirili i jedino je Melinino ubrzano disanje narušavalo tišinu koja je zavladala oko nas.
Njene jebeno čvrste sise bile su mi ispred face i moja usta su sama krenula da ih sisaju i ljube. Prste sam zario u Melinino dupe i polako počeo da je odižem i spuštam na sebe. Svidelo joj se to. Zabacila je glavu unazad i sasvim prirodno isturila kukove prema meni. Voda se oko nas neprestano prelivala preko ivica kade.

- Sviđa ti se ovo? - pitao sam skoro bez daha dok se ona sva omamljena i poluskopljenih kapaka nabijala na mene.
- Da, sviđa mi se. Da... O, Bože, evo ga ponovo... - stenjala je dok ju je obuzimao novi orgazam, a ona mu se predavala bez zadrške.

Držao sam je gotovo krvnički zabijajući prste u njeno meso dok sam se kurcem zabijao u nju do kraja. Voda je se i dalje prelivala poput malih talasa koji udaraju u obalu dok je moje telo sve brže udaralo o Melinino. Stenjala je još uvek u vrtlogu vrhunca koji je bio mnogo jači od prethodnog.
I ja sam bio blizu. Nisam mogao da razmišljao ni o čemu osim o onome što sam trenutno radio i što sam želeo da postignem. Njene male sise poskakivale su ispred mene. Nagnuo sam glavu i jednu bradavicu ni malo nežno okrznuo zubima. Melinina reakcija na tu vrstu bola bio je zvuk zbog kog mi se kita jače napela, a muda stisnula i ja sam je još dva puta spustio na sebe pre nego što su sve brane popustile. Svršio sam glasno i mahniho dok sam izdizao kukove i gurao ga i dalje da bih se u nekom momentu načisto primirio duboko u svojoj ženi.
Zagrlila me je i poljubila sočno, pa spustila glavu uz moju i ostala na meni tako još dugo.

Jesam li već rekao da nemam ništa protiv društva, ali da bih voleo da je naše vreme samo naše?!
Pa, stvari i dalje isto stoje.

Ostali su nas čekali na doručku, ali pošto smo se moja žena i ja još dugo nakon seksa izležavali u krevetu počeli su bez nas.
Što se mene tiče, mogli su i da odu bez nas.

Izvinio sam se zbog kašnjenja iako ni najmanje nisam izgledao kao da to zaista mislim. Nikome to zaista nije smestalo i sve bi prošlo O.K. da se Melina nije tako bezbrižno spustila na stolicu pri čemu se još očiglednije lecnula. Progutala je uzdah zbog bola koji je osetila i na momenat su svi pogledali u nju. Niko ništa nije rekao i svi su se vrlo brzo vratili svom doručku osim Domenika, naravno, kome su oči zasijale kao dva safira, a beli zubi bljesnuli spram maslinastog lica.

- Madonna mia. - rekao je što je tiše mogao iako je, znam to, imao želju da vikne.

Sklonio je pogled sa Meline, pa ga uperio u mene.

- Grazie, Dio mio. - dodao je, pa se gotovo pobožno prekrstio.
- Oladi. - rekao sam kratko zabavljen njegovom reakcijom, ali nisam hteo da Melini bude neprijatno.

Pozvao sam konobara i odmah je pitao šta će da jede, a ostali su to prihvatili i nastavili tamo gde su stali pre nego što smo mi došli.
Čak je i Domeniko uredno nastavio sa doručkom iako nije prestajao da se kezi, ali sve dok ćuti mogu da mu oprostim to što se kezi.

Činilo se da će to do kraja biti dobar dan.
Sve do ručka bili smo na plaži, a dogovor je bio da krenemo kući odmah posle ručka što smo i učinili.
Bio sam dobro raspoložen. Bio sam zadovoljan i srećan. I Melina je bila, ali kako smo odmicali tako je i njeno raspoloženje tonulo. Vozio sam i nisam bio u situaciji da je duže gledam, ali mogao sam da vidim da je zabrinuta i da krši prste u krilu.

U kurac! Šta je sad?!

Taman sam to hteo da je pitam, ali ona me je preduhitrila.

- Masimo, moram nešto da ti kažem, ali obećaj da nećeš da poluduš. -
- Šta je bilo? - pitao sam već napet.
- Nije ništa strašno, ali ne želim da među nama bude tajni pogotovu ne sad... - počela je da uvija, a to me je izluđivalo.
- Šta je bilo?! Govori! - prasnuo sam iznervirano.

Dva minuta kasnije kočnice su zacičale, a ja sam zaustavio auto bukvalo na sred puta.

- Šta si rekla?! - dreknuo sam dok mi je u glavi i dalje odzvanjalo njeno priznanje da ju je prokleti Rid Džonson poljubio.

Pokušala je da me umiri po stoti put ponavljajući kako nije važno i kako je on ne zanima, ali meni je bilo važno i mene je odjednom jako zanimalo da tog tipa sravnim sa zemljom! Proklet bio!

Idemo dalje. Nadam se da će vam se svideti. Ne znam koliko će tačno poglavlja biti do kraja, ali po onome što sam smislila nije još puno ostalo. ❤❤😘😘

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

237K 6.9K 57
Roditelji su videli da postoji samo jedno rešenje za njihovo siromaštvo,da žrtvuju svoju ćerku...Sa tom žrtvom,oni dobijaju sve,a ona život bez ljuba...
135K 3K 31
Osveta je jedno od najvećih zala ljudske vrste, a primirje neretko okarakterisano kao kukavičluk. Ona se nalazila između. Baš tu, na razdoru između d...
75.4K 1.5K 30
Ona je isuviše svoja da bi bila nečija, dok je on alarmantno svačiji da bi bio njen. Šta će se dogoditi kada dve devetnaestogodišnjakinje iza sebe os...
53K 1.4K 27
Bila je njegov anđeo. Anđeo kome je slomio krila. *** Da biste čitali priču "Pali anđeo" prethodno morate pročitati priču "Moje leto si". Jedino na t...