PRISILJEN (završena)

By Ana_Sempere

172K 8.6K 2.6K

Nakon što smo se družili sa Domenikom i Bjankom, na red su došli Masimo i Melina. Ovo je, na neki način, nast... More

Uvod
1. poglavlje
2. poglavlje
3. poglavlje
4. poglavlje
5. poglavlje
6. poglavlje
7. poglavlje
8. poglavlje
9. poglavlje
10. poglavlje
11. poglavlje
12. poglavlje
13. poglavlje
14. poglavlje
15. poglavlje
16. poglavlje
17. poglavlje
18. poglavlje
20. poglavlje
21. poglavlje
22. poglavlje
23. poglavlje
24. poglavlje
25. poglavlje
26. poglavlje
27. poglavlje
28. poglavlje

19. poglavlje

5.8K 314 117
By Ana_Sempere


Masimo

Proveli smo dobar deo dana na plaži. Odmarali smo, sunčali se, kupali se, a ja sam sve vreme razmišljao o tome kako moramo uskoro ponovo negde da otputujemo, ali samo Melina i ja.
Nemam ništa protiv društva, ali više bih voleo da smo sami i da je naše vreme samo naše.
A ostali kao da su mi čitali misli. Pustili su nas da se osamimo. Čak su se i kupali malo dalje od nas.
Hvala im na tome.

Melina i ja nismo mnogo pričali. Više smo se sporazumevali pogledima i dodirima.
Sve što se odvijalo između nas bilo je neka vrsta predigre počevši od momenta kada sam joj bukvalno oteo bočicu sa uljem za sunčanje i rekao da ću je ja namazati.

Jebemti! I sad mi nije dobro kad se samo setim njenog sjajnog i nauljenog tela i mojih prstiju kako i dalje klize preko njega, jer sam je, još dugu nakon što sam je namazao, dodirivao i masirao nesposoban da prestanem.
A onda sam je u vodi pribio uz neku kamenčugu i naterao je da mi obavije noge oko struka. Tada sam već bio tvrd i bilo je tako dobrodošlo da se makar i samo trljam o nju. Dok samo to radio nisam mogao da se ne zapitam kako bi bilo jebati je u vodi, a onda me je spopao neopisiv osećaj krivice. Nisam smeo da razmišljam o njoj na taj način. Ne dok je njena nevinost prepreka koju još uvek nismo savladali. Podsetio sam sebe kako je ona drugačija i kako i ja sa njom moram biti drugačiji, a kad jednom ta njena dragocenost postane moja moćiću da pustim mašti na volju.

Hvatam sebe kako se na tu pomisao smešim kao blesav dok špartam dnevnom sobom i čekam Melinu da se spremi.
A onda se vrata spavaće sobe otvore i ona se pojavljuje u jednostavnoj crnoj haljini bez rukava. Nosi visoke crne cipele. Kosa joj je podignuta, a lice diskretno našminkano. Izgleda tako jebeno dobro da na momemenat samo zurim u nju kao kreten.

- Šta nije u redu? - pita me zabrinuto i zagleda haljinu.

Odmahnem glavom kao tek probuđen iz transa, pa joj brzo priđem, jer ne želim da brine. Pomilujem joj obraz kako bih je umirio.

- Sve je u redu. Samo... Toliko si lepa da sam na momenat ostao bez teksta. -
- Masimo... -
- Šta je bilo? Ne veruješ mi?! Pa, pogledaj se! Dovodiš me do ludila. - priznajem dok joj i dalje milujem obraz, a pogledom šaram po njenom licu.

Melina me gleda bez reči i nisam siguran da li mi i dalje ne veruje ili prosto ne zna šta da mi kaže.

- Možda će te ovo ubediti. - šapućem uz osmeh, pa spuštam usne na njene i ljubim je odlučno i strasno.

U iskušenju sam da je ubedim da ostanemo u sobi, a kada joj to i predložim Melina me podseća da je Bjankin rođendan i da ne bi bilo u redu da se ne pojavimo.
U pravu je, priznajem nevoljno, pa je grlim oko struka i vodim napolje.

Večerali smo u istom onom restoranu u kom smo večerali i sinoć. Melina je večeras bila vidno opuštenija i bilo mi je drago zbog toga.
Domeniko nas je nakon večere poveo u neki klub gde je rezervisao separe. Pjetro se na samu pomenu kluba sumnjičavo namrštio.

- Kakvo je to mesto, Domeniko? Neću da se guram negde sa klincima. Nadam se da si odabrao nešto što više priliči nama sredovečnima. -
- Tetka ti je sredovečna! - brecnuo se Domeniko, a ja sam zbog njegovih reči prasnuo u smeh.

Činjenica da se bližio četrdesetoj Domenika je strašno uznemiravala iako on to nikada ne bi priznao. Pored toga, Pjetro je već bio u četrdesetpetoj i znam da je Domeniko smatrao da nema razloga da ih bilo ko svrstava u isti koš, pa makar to bio i sam Pjetro.

Klub definitivno nije bio za klince i Pjetro je odahnuo kada smo se smestili. Gosti su bili "stariji" poput nas i čini mi se da je Melina bila najmlađa od svih.
Njoj to nije smetalo. Ćaskala je sa Bjankom i Frančeskom i u pauzama tiho pevušila. Sedeo sam pored nje i grlio je čvrsto i posesivno za slučaj da još uvek postoji neka budala kojoj nije jasno da je ona moja.

Shvatio sam nešto. Tek tako. Došlo je iznenada i spucalo me kao meteor. Melina će večeras biti moja!
Ne znam da li je spremna i ako nije kada će biti. Znam samo da više nisam mogao da čekam. Svaki nerv u telu goreo mi je kao da je natopljen kerozinom i bilo je jebeno preteško izdržati još jednu noć. Bio sam zaposednut željom za njom. Ličila je na groznicu koja je s vremenom postajala sve pogubnija po mene.

I umesto da se zadovoljim ovom spoznajom, umesto da budem srećan što će mojim mukama uskoro doći kraj ja sam kao pravi mazohista tražio nešto drugo, nešto novo što će me mučiti i vrlo brzo sam to i pronašao.

Nisam bio pijan. Popio sam samo dve čaše žestine i tu se zaustavio, jer mi je ta količina alkohola u krvi trenutno savršeno prijala.
Frančeska se, sa druge strane, prilično dobila, pa je pozvala Bjanku i Melinu da igraju sa njom.

Bjanka nas je sve iznenadila. Skočila je sa stolice kao da je sve vreme samo to čekala. Melina nije delila njeno oduševljenje, ali daleko od toga da joj je ideja bila mrska. Spustile su se na podijum, a nas trojica smo se zavalili u separe svaki zagledan u svoju ženu. Neko vreme sam potpuno bio predan pogledu i potpuno očaran čistim zadovoljstvom koje se ocrtavalo na Melininom licu, a koje mi je tako jasno poručivalo da uživa.
A onda sam ga video. Sedeo je u separeu sa druge strane podijuma. Bio je u mešovitom društvu dok su neke dve napucane ribe sedele sa njegove leve i desne strane.
Bio je od Domenikove i moje sorte. Gangster. Mafijaš. Slični se prepoznaju, a ovaj je definitivno bio mutan i opasan tip.
Grlio je one dve plastične kurve i sa neskrivenim uživanjem posmatrao moju ženu.

Na momenat sam pomislio da mi se učinilo, ali nije. Melina se i dalje, nesvesna svega, uvijala uz muziku, a on je upijao svaki njen pokret.
A onda se sve desilo prilično brzo i hvala Bogu na tome.
Nisam stigao da odreagujem. Nešto što je možda bio bes ili ljubomora ili možda i jedno i drugo bilo je tek u začetku i nije imalo nikakve šanse naspram načina na koji me je Melina gledala kada se zaustavila ispred stola i nesmešenim usnama izgovorila nečujno: "Dođi."

Tip u separeu bio je nebitan. Za nju sam postojao samo ja!

Ne znam kako je uspela da spreči to šta god da se spremalo u meni, ali uspela je. Boleo me je kurac za kretena koji je jedino i mogao da gleda u nju, a ona je gledala samo mene. Gledala me je zavodljivo i u isto vreme očarano. Gledala me je kao da me poziva, ali ne samo na ples.
Ustao sam rešen da joj se pridružim. Domeniko me je iznenađeno pogledao. Ipak, u njegovim očima video sam razgaljenost i odobravanje.

- Otkad ti igraš, jebote?! - pitao je kroz osmeh.
- Ovo mi je prvi put! - zarežao sam pomislivši na ono što planiram da uradim kasnije.

Ni jednog momenta nisam skidao pogled sa Meline sve dok se nisam našao tik ispred nje. U toku je bila neka latino numera. Uhvatio sam je za ruku i zavrteo je nekoliko puta. Glasno se smejala dok se vrtela. Čuo sam je i pored muzike. Čuo sam koliko je uživala, a to je bilo ono što je mene činilo beskrajno srećnim.

Zaustavio sam je i stisnuo uz sebe tako da se leđima oslonila na moje grudi. Spustio sam ruku i obgrlio je preko stomaka, pa smo oboje kao po nekom prećutnom dogovoru počeli da se njišemo. Guza joj se tako savršeno nasadila na prednji deo mojih pantalona dok su se o moje grudi odbijali otkucaji njenog srca. Naša tela njihala su se tako skladno kao da smo jedno. Mislim da nikada ništa erotičnije nisam doživeo.
Drugar mi se vrlo brzo probudio, a Melina je, čim ga je osetila, još življe zanjihala kukovima. Iznenadila me je i načisto raspametila, pa sam je samo jače stisnuo uz sebe isturajući kukove napred i zabadajući se svojim tvrdim kopljem u njenu savršenu čvrstu guzu. Jedna ruka mi je i dalje bila na njenom stomaku dok sam drugom klizio svud po njoj. Zatvorila je oči i nakrivila glavu pozivajući me da je poljubim u vrat što sam, naravno, i učinio. Zadrhtala je blago, a ja sam zadovoljan njenom rekcijom uperio pogled ispred nas i shvatio da nas onaj tip posmatra bez treptaja. Iskezio sam se samozadovoljno i skoro izazivački, pa vratio usne na vrat svoje žene.

Voleo bih da je ta muzika potrajala zauvek, ali pesma se u nekom momentu završila, a ja nisam bio spreman da pustim Melinu od sebe. Tišina je trajala tek sekund da bi se odmah zatim začuli prvi taktovi neke balade. Pogledala me je preko ramena, a ja sam je brzo okrenuo tako da smo stajali licem u lice.

- Znaš li da nikad ranije nisam plesao ni sa jednom ženom? - rekao sam želeći da joj dam do znanja da je i ona meni prva u mnogo čemu.

Na trenutak me je samo gledala, a onda su joj oči zasijale, a usne se razvukle u širok, blistav osmeh i u prvom trenutku nisam bio siguran šta je sjajnije od ta dva. Dodirnula mi je lice pre nego što je spustila glavu i poljubila me. Spustio sam joj ruke oko struka i stisnuo je uz sebe. Njene su se ruke kao u odgovor skrstile oko mog vrata i samo smo zaplesali. Usne su nam se razdvojile, ali je sve drugo nekako ostalo povezano. Naše misli, osećanja... Čitav taj trenutak nastavio je da postoji i kada je Melina nosem očešala moj obraz, pa nakrivila glavu i ponovo me pustila u udolinu svog vrata.

Zatvorio sam oči i isključio svest za sve drugo osim za nju i sebe. Mi smo bili jedino što sam znao i osećao i nadao sam se da će tako još dugo ostati, ali, na moju žalost, ipak nismo bili sami. Domeniko je poručio šampanjac, a pevačica je doznala da je jednoj gošći rođendan i isti čestitala Bjanki nakon što je završila pesmu. Brzo je započela narednu i dosta veseliju, a mi smo se okupili oko stola kako bismo nazdravili uz šampanjac.

Ostatak večeri kao da je proleteo iako sam se udaljio od Meline i ponovo se pridružio Domeniku i Pjetru. Morao sam malo da iskuliram, ali bez obzira što sam sklonio ruke sa nje nastavili smo da se gledamo. Flertovali smo, a ja sam uživao u toj našoj maloj igri.
Ipak, došlo mi je da viknem "aleluja" kada je Domeniko u nekom momentu predložio da krenemo. Frančeska se na kraju žešće nacirkala, pa je Pjetro bukvalno morao da je nosi kako ne bi polomila noge. Melina i Bjanka su, sa druge strane, bile samo dobro raspoložene, a ja bio neverovatno ponosan što je to tako.

I dok smo se svo šestoro vozili liftom do naših apartmana poželeo sam da smo sami.
Još samo malo, pomislio sam, pa iste sekunde opomenuo sebe kako ne smem da izgubim glavu. Zapitao sam se o čemu Melina razmišlja dok me gleda, a ona kao da je naslutila moje pitanje. Osmehnula mi se jedva primetno i nekako zagonetno baš pre nego što se lift zaustavio, a prodoran zvuk potvrdio da smo stigli na naš sprat.
Pozdravili smo se sa ostalima, pa se vrlo brzo našli iza zatvorenih vrata našeg apartmana.

Melina je spustila torbicu na stočić, pa se primakla balkonskim vratima i zagledala se u jezero koje je mirno ležalo pod noćnim nebom. Ja jedva da sam se pomerio od vrata. Zavukao sam ruke u džepove i zagledao se u nju oprhvan čitavom navalom emocija koje nisam do kraja ni umeo da prepoznam.

A onda se Melina okrenula i pogledala me. Htela je nešto da mi kaže. Video sam to. Pa, ipak... Mogao sam da očekujem bilo šta, a ona je svejedno uspela da me iznenadi.

- Vodi me u sobu, Masimo. - izgovorila je je svoju molbu odvažno, a u isto vreme tako molećivo da sam u svakom slovu mogao osetiti potrebu koju je imala za mnom.

Ta spoznaja me je oduvala. Mislim da sam na momenat prestao da dišem, a onda mi se čitav sistem ponovo pokrenuo i ovog puta je bio zagrejan do ključanja.
Prišao sam i samo joj pružio ruku, a ona ju je bez reči prihvatila.

U spavaćoj sobi su balkonska vrata bila otvorena, pa su se zavese vijorile nošene blagim vetrom koji je duvao sa jezera. Naš džinovski krevet čekao je da nas primi pod svoje okrilje, ali ja sam se ipak zaustavio ispred njega.
Jedna lampa pored kreveta ostala je uključena tako da je u sobi bilo svetlosti taman koliko treba.
Melina je stajala ispred mene i strpljivo čekala.
Nagnuo sam se i nežno je poljubio. Osećao pod svojim dlanom njen podivljali puls.

- Hoću da pričaš sa mnom. Hoću da mi kažeš da li ti se dopada ili ti se ne dopada bilo šta što budem radio. Ako budeš htela da stanem samo kaži i ja ću stati. Dogovoreno? - rekao sam trudeći se da je barem koliko toliko umirim.

Nisam znao kako se ona trenutno oseća i šta joj prolazi kroz glavu, ali mogao sam da pretpostavim. Pa, ipak, Melina je ponovo uspela da mi iznenadi.

- Ne želim da staneš i neću se predomisliti, budi siguran u to. - rekla je potpuno uverena u ono što priča.

Voleo bih da sam znao kako da joj pokažem koliko sam srećan što to čujem.

- A to što mi srce toliko bije... To je valjda normalno? - pitala je i blago se osmehnula.

Klimnuo sam glavom potvrdno.

- Jeste. I tek će da bije, budi sigurna u to. - odgovorio sam upotrebivši njene reči.

Ništa više nije rekla. Samo je nastavila da me posmatra očima ogromnim od iščekivanja.
Dosta je bilo priče.

Ponovo sam je poljubio, a ruke su mi se našle na njenim leđima. Pronašao sam početak rajsfešlusa i lagano počeo da ga spuštam. Svukao sam joj haljinu sa ramena, pa je povukao dalje na dole sve dok se nije našla na podu. Melina je iskoračila iz haljine, a ja sam je nekoliko trenutaka samo posmatrao goreći zbog prizora koji je bio preda mnom.
Postala je nemirna i nesigurna pod mojim pogledom. Nije imala ni jedan jedini razlog da bude nesigurna.
Jebote, bila je savršena!

- Okreni se. - zatražio sam joj tiho, a ona je odmah poslušala.

Posegnuo sam za kopčom njenog brusa i shvatio da mi se ruke tresu.
Daj, saberi se, naredio sam sebi, ali slaba je vajda bila od toga. Radio me je adrenalin potpomognut ludačkom željom.

Oslobodio sam Melinu brusa, pa rukama klizio preko njenih leđa, a onda ih premestio na njene grudi. Tople, čvrste dojke sa već krutim vrhovima našle su mi se pod prstima. Melina je u odgovor na moj dodir glasno prostenjala, pa zabacila glavu unazad oslonivši se na mene. Dodirivio sam joj grudi nežno i polako, pa bih je iznenadio tako što bih joj stisnuo bradavicu između prstiju i snažno povukao. Njeno ionako već ubrzano disanje postalo je još ubrzanije. Odoleo sam želji da joj zavučem ruku u gaćice, pa sam je umesto toga okrenuo prema sebi i zatražio joj da me skine.

I njene su ruke drhtale kada je posegnula za mojom košuljom. Otkopčavala je dugmad polako, ali ne presporo, pa mi skinula košulju, a onda šakama prelazila preko mojih grudi i stomaka.
Ugrizla se za usnu kada je spustila prste  na kopču mog kajiša. Ja sam kao opčinjen posmatrao njene ruke kako petljaju oko mog kajiša i pantalona, pa bih na kratko dizao pogled do njegog lica. Ne znam šta me je od da dva uzbuđivalo više.

Spustila mi je pantalone, pa se zagledala u moje bokserice ispod kojih mi je kita već bila spremna.

- Skini sve. - prodahtao sam, a ona nije mnogo čekala.

Ubrzo sam bio potpuno nag pred njom. Posmatrala me je gotovo bez daha.

- Bože, koliko si lep. - prošaputala je, pa zakoračila prema krevetu i sela na njega.

Pošao sam za njom i zaustavio se dovoljno blizu da je lako mogla da me dodirne kada je podigla ruku. Spustila mi ruku nisko na stomak, pa pustila da joj prsti kliznu niže. Zadržao sam dah očekujući njene prste na svom kurcu, a ona kao da se kolebala da li da me dodirne ili ne. Znam da joj je još uvek bilo teško da se opusti i da se snebivala zato što je bila stidljiva. Nisam se razočarao kada je ruku vratila na moj stomak.

- Uzmi me, Masimo. Tvoja sam. - zatražila je.

Bila je tako bolno iskrena u tom svom zahtevu da sam na momenat bio potpuno van sebe. Njena nesposobnost da sakrije emocije i ovog puta me je skroz rasturila.

- Samo moja. - odgovorio sam, pa je polegao na krevet i spustio se pored nje.

Sklonio sam joj pramen kose sa lica i počeo da joj ljubim razdvojene usne koje su izgledale kao da samo to i čekaju. Rukom sam lagano plovio niže preko njenih grudi, pa još niže preko stomaka do gaćica. Zavukao sam ruku unutra lagano joj prstima prešao preko kliće. Zastenjala mi je u usta, a ja sam nastavio da je milujem. Već je bila vlažna i to toliko da sam na momente zaboravljao da je devica i da njeno telo ne drhti samo od uzbuđenja već i od treme.
Trudio sam se da mi dodiri budu lagani i nežni, ali, jebote, nije mi bilo lako da se kontrolišem.
Prestao sam da je ljubim, pa usne premestio do njenog uha.

- Ne zaboravi da mi kažeš sve što želiš ili ne želiš. - prošaputao sam, pa je poljubio iza uha.

Potvrdno je klimnula glavom, a ja sam se podigao na kolena. Ležala je pored mene dok joj je meka svetlost noćne lampe obasjavala skoro potpuno nago telo. Gledala me je i čekala. Pogledom me pozivala. Skinuo sam joj gaćice, pa joj se smestio između nogu. Ponovo sam potražio njene usne dok mi je kurac tako dobro prijanjao uz njenu toplu i vlažnu pičku. Vrteo sam kukovima i trljao se o nju, a ona je tiho stenjala između poljubaca boreći se novom navalom uzbuđenja.
Krenuo sam niže i sladio se njenim sisama kao rajskim voćem. Osećao sam njene prste u svojoj kosi i njeno telo kako se izvija pod mojim dodirima i poljupcima.
Lagano sam se spuštao niže, a ona je postajala sve nemirnija.

- Pusti me da te okusim. - prodahtao sam kad se moje lice našlo između njenih nogu i znam da je osetila moj dah na sebi.

Njeni prsti su ponovo bili u mojoj kosi i stegli su se onog momenta kada sam jezikom dodirnuo njenu osetljivu kvržicu.

- Masimo... - pozvala me je gotovo bez daha.
- Ššššš... - umirivao sam je dok sam lizao i sisao njene mekane nabore.

Nisam mogao a da se ne setim Domenikove priče o tome kako su device posebnog ukusa i kako ne možeš da se zaustsviš kada ih jednom okusiš. Pokletnik je bio u pravu! Melina nije bila ukusna. Bila je opojna!
Moja usta su na njenoj ribici bila halapljiva, a jezik mahnit. Trudio sam se da se obuzdam i da joj sve to radim polako, ali, da ga jebeš, nije mi baš polazilo za rukom. Protrljao sam joj kliću mnogo jače i žustrije nego što sam to planirao.
Sranje! Plašim se da ću se u nekom trenutku pogubiti i da više neću vladati sobom.

- Masimo, ne mogu ovo da izdržim. - prostenjala je i isturila kukove prema meni.

Nije ni bila svesna koliko njeno telo, u stvari, želi sve ovo. Samo su je strah i neiskustvo kočili.

- Naravno da možeš. Samo se opusti kako bi mogla da me primiš u sebe. - odgovorio sam, pa polako gurnuo prst u nju.

Opet je pozvala moje ime. Prsti su joj se ponovo zgrčili u kojoj kosi.

- Sviđa ti se ovo? - pitao sam i nastavio da je lagano jebem prstom zalazeći u nju sasvim malo.
- Mhm... - bilo je sve što je rekla.
- Gurnuću još jedan prst. - obavestio sam je.

Glasno je prostenjala čim sam je ispunio sa dva prsta. Bila je toliko uska da me je sama pomisao na to da ću se uskoro naći u njoj bacala u trans. Bio sam lud od želje. Voleo bih da je i samo malo bila svesna onoga što mi radi, ali znam da ona u ovom momentu to nije mogla ni da zamisli.
Polako. Jednog dana će itekako kapirati.

Njene velike smeđe oči postale su još veće kada je pogledom ispratila kako u usta stavljam prste koji su maločas bili u njoj. Istovremeno me je i zabavila i dirnula njena šokiranost.

- Dušo, tako si ukusna. - odovorio sam na njeno neizgovoreno pitanje.
- Jesam? - promucala je zbunjeno.
- O, još kako! -

Ispravio sam se, pa sam dohvatio koren svog kurca i glavićem joj protrljao mačkicu. Melina je u odgovor na to samo još više raširila noge.

- Tako je, mala. - prodahtao sam pre nego što sam vrh svog koplja uperio na njen ulaz.

Skoro da je zajecala od iščekivanja kada me je osetila tu. Pomerio sam se tek toliko da vrh smestim unutra. Jebote! Njen uzak otvor kao da se još više stezao oko mene. Gurnuo sam ga samo još malo. Nije to bio veliki pomak, ali ja sam ipak bio bez daha.

- Jesi li dobro? - uspeo sam da pitam.
- Da. - izdahnula je, pa pogled uperila niže gde su se naša tela spajala.

Spustio sam laktove sa obe strane njene glave.

- Sigurno? - pitao sam, pa je poljubio ne čekajući da mi odgovori.

Skrstila mi je ruke oko vrata i privukla me bliže. Tonuo sam u nju, u poljubac, u ludilo koje me je obuzimalo. Kušao sam njene usne kao da tražim utehu u njima. Osetio sam kako je postala opuštenija poda mnom. Prste sam joj zario u kosu držeći joj glavu kao da sam se plašio da bi u nekom momentu mogla da odbije moje poljupce. Zašao sam u nju još malo dublje šireći je. Umirio sam se ne prestajući da je ljubim. Bila je pometena mojim poljupcima, a to sam i hteo. Znam da nije očekivala da ću se tako naglo pomeriti, a to je bilo upravo ono što sam uradio. Gurnuo sam ga jako i naglo i na trenutak osetio prepreku koja je pod pritiskom u sekundi popustila. Mellina je kriknula i stisla se uz mene zarivši mi nokte u leđa.
Umirio sam se pružajući joj priliku da se navike na moju veličinu.

- Jesi dobro? Jesam te povredio? - pitao sam iskreno zabrinut.
- Dobro sam. Zabolelo je na momenat, ali sad je u redu. - odgovorila je drhtavim glasom.
- Znam da je sad malo neprijatno, ali neće uvek biti tako. Obećavam. - 

Ponovo sam počeo polako da se pomeram. Ljubio sam joj lice i usne dok sam se lagano kretao u njoj. Svaki put kada bih se pomerio zalazio bih još malo dublje i u nekom trenutku sam potpuno bio u njoj. Njena mala pička se tako savršeno rašilrila za mene. Primila me je celog u svoju vrelu i vlažnu dubinu, a i dalje je bila tako prokleto uska, tako stisnuta oko mene. I dalje sam se plašio da bih mogao da je povredim, ali moje telo više nije toliko sarađivalo sa mozgom. Pokreti su mi postali brži, žustriji. Izvlačio sam se iz nje, pa ponovo ulazio u nju osećajući se kao da svaki put iznova padam u delirijum.

- Masimo. Bože, Masimo... - jecala mi je u usta.

Bližila se vrhuncu. Osećao sam kako joj se mišići napinju oko mene. Ponovo me je grabila rukama, a ja nisam prestajao da je ljubim svestan da ću i ja uskoro doći do kraja.

- Znam, mila. Znam. - mrmljao sam između poljubaca pumpajući sve jače.

Svršila je tako da sam odmah svršio i ja. I dok se njena pička po prvi put stezala oko mene ja nisam prestajao da poljupcima gušim njene jecaje. Tresao sam se kao u groznici dok sam se poslednjih nekoliko puta zabijao u nju i znam da sam je u onom najkritičnijem momentu ugrizao za usnu iako to uopšte nisam nameravao.

- Jebote... - uspeo sam da izgovorim pre nego što sam se skljokao preko nje.

Melina me je i dalje grlila oko vrata, a ja sam nabio lice u njen vrat ne želeći da se ikad više o dvojim od nje.

I kao i svaki put do sad i ovog puta sam se namučila oko scene seksa. To mi je uvek najteže za pisanje.🙄
Žao mi je što ste ovoliko čekale na poglavlje. Volela bih da je moglo brže.
Ljubim vas i volim punoooo, punoooo! ❤❤😘😘

Continue Reading

You'll Also Like

103K 3.7K 21
Katja Smirnov[18] je veoma pametna devojke koja za manje od tri meseca treba krenuti na fakultet, a otac joj kao pratnju bira Nikolaja Kovelova [24...
138K 3K 31
Osveta je jedno od najvećih zala ljudske vrste, a primirje neretko okarakterisano kao kukavičluk. Ona se nalazila između. Baš tu, na razdoru između d...
239K 6.9K 57
Roditelji su videli da postoji samo jedno rešenje za njihovo siromaštvo,da žrtvuju svoju ćerku...Sa tom žrtvom,oni dobijaju sve,a ona život bez ljuba...
53.6K 1.4K 27
Bila je njegov anđeo. Anđeo kome je slomio krila. *** Da biste čitali priču "Pali anđeo" prethodno morate pročitati priču "Moje leto si". Jedino na t...