BERCESTE

By gelde_sevme

59.8K 52K 3.1K

"Oysaki sadece sev dedi gözlerin sevdiğim. Bense aşka yenildim." 🌹01.02.2018🌹(başlama tarihi) 🌹07.12.2020�... More

1.BÖLÜM ~BAŞLANGIÇ~
2.BÖLÜM ~UKALA~
3.BÖLÜM ~İKİZİM~
4.BÖLÜM ~BİTMEDİ İŞİMİZ~
5.BÖLÜM ~NEREDEN TANIYORUM~
6.BÖLÜM ~BABA~
7.BÖLÜM ~HATIRLAMIYORUM~
8.BÖLÜM ~DARMADUMAN~
9.BÖLÜM ~ZAMAN~
10.BÖLÜM ~DÜŞÜNCELER İÇİNDE~
11.BÖLÜM ~RASLANTI~
12.BÖLÜM ~YENİDEN~
13.BÖLÜM ~UMUT ET~
14.BÖLÜM ~GÖKYÜZÜ~
15.BÖLÜM ~UTANGAÇ~
16.BÖLÜM ~ŞAŞIRMAK~
17.BÖLÜM ~GÜLÜMSE~
18.BÖLÜM ~ÇIĞLIK~
19.BÖLÜM ~KORKU~
20.BÖLÜM ~ACI~
21.BÖLÜM ~GERÇEK~
22.BÖLÜM ~GALATA~
23.BÖLÜM ~SON KEZ~
24.BÖLÜM ~VAZGEÇMEK~
25.BÖLÜM ~SARIL~
26.BÖLÜM ~EN GÜZEL~
27.BÖLÜM ~KISKANÇ~
28.BÖLÜM ~İKİ KALP~
29.BÖLÜM ~SEV~
30.BÖLÜM ~KAHVE~
31.BÖLÜM ~NEDEN~
32.BÖLÜM ~ÖLMEK~
33.BÖLÜM ~SESSİZ~
34.BÖLÜM ~ANI YAŞA~
35.BÖLÜM ~İYİ Kİ~
36.BÖLÜM ~RÜZGAR~
38.BÖLÜM ~İKİ HAYAT~
39.BÖLÜM ~HUZUR~
40.BÖLÜM ~HOŞ GELDİN~
41.BÖLÜM ~BEKLE~
42.BÖLÜM ~BERABER~
43.BÖLÜM ~ÇOCUK~

37.BÖLÜM ~DOST~

463 385 24
By gelde_sevme

"Şu hayatta her insanın bir dostu olmalı . Sadece iyi gününde değil , kötü gününde de daima yanında olacak olan , bir dostu olmalı insanın . Zaten dost dediğimiz insan her ne şarta olursa olsun daima yanında olandır. Yanında olamasa da yanındaymış gibi hissettirir. Çünkü o zaten senin kalbindedir. Ve eğer sende onun kalbine dokunmuşsan daima yan yanasınızdır. Hani derler ya uzaklık dediğin nedir ki ? Bir gönül bir dua meselesi. Sizi dualarında eksik etmeyen dostlar edinin. Gerçek dost , yanlış yaptığında seni uyaran, sonrasında ise koruyan kişidir. Yaptığın yanlışı herkese duyuran değil. Mesela kaybetmeyi göze alamayacak kadar az dostunuz olsun. Az olsun ama öz olsun . Seni seven , seni kardeş gibi gören ve sana asla kin beslemeyecek olan. Demem o ki herkes dost olamaz . Sen dostunu iyi seç! Zaten o senin yanında olacaktır."

Multimedia : Model - Dünya Tek Biz İkimiz

~~~~~~~~~~~

Bugün canım olan. Birlikte 9 senemizi geçirdiğimiz canım , en güzelim Hazal'ıma çeyiz hazırlığı yapacağız . Çok heyecanlıyım . Ona yardım da bulunacağım. Zaten çoğu şeyi hazırlamıştık. Sadece bir kaç parça eşyanın alınması ve paketlenmesi işlemi kalmıştı. Düğün 2 hafta sonra gerçekleşecekti.

Benim kız kardeşim Hazal'ım ve biricik ikizim Ayaz evleniyorlar. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Kim derdi bizim ukala , kendini beğenmiş geveze ve bir o kadar yumuşacık kalbi olan ikizim Ayaz evlenecek. Ama hayat mucizelerle dolu işte. Yarının ne getireceği hiç belli olmuyor. Onlar adına çok mutluyum .

Yüzümde kocaman bir gülümseme. Düşünüyorum. Acaba bizde Tamay'la bu günlerimizi görecek miyiz? Umarım görürüz. Sevdiğin insanla evlenmek en güzeli . Bir hayatı birleştirmek sadece sevdiğin insanla anlamlı hale gelir. Bugün çeyiz hazırlıklarını tamamlayacağız. Biraz geç oldu ama varsın güç olmasın .

Biz Hazal'la lise 1'deyken tanıştık. Herkese uzaktım o zamanlar. Pek arkadaşım yoktu. Hatta pek değil hiç yoktu. Zaten çocuktuk . Daha yeni ergenlik çağlarımızda aklı bir havalarda insanlardık. Annem kimseye kolay kolay güvenme kızım diye uyarırdı. Onun için bende bana kim yaklaşırsa yaklaşsın soğuk olurdum. Zaten ikizim olduğu için kendimi pek yalnız hissetmiyordum. Lise yıllarımın en güzel arkadaşlığı . Ve hala beraber çok yakın iki dostuz. Ben o zamanlar soğuk davranışlarım vardı . Fakat Hazal hep sıcakkanlıydı. Benim o soğuk davranışlarıma rağmen benim her zaman yanımda oldu. Lise 1'in ilk günleri ansızın yanımda boş sandalyeye oturdu. "Naber? İyisindir umarım ben Hazal. Şöyle bir etrafa baktım . Gözüme sen daha sıcakkanlı geldin. Seninle tanışmak isterim. Adın neydi?"diye pat diye konuya girmişti. Bense "Biray."diyip ona göz devirmekle yetinmiştim. O biraz bozulsa da belli etmemişti . Zamanla ona alıştım . Benim gibi çevresinde ki sevdiği insanların dışında soğuk olan bir kızı kendi gibi sıcakkanlı bir kıza çevirdi . Ve tanışmamızdan beri beni hiç yalnız bırakmadı. Küçüklükten beri bir kız kardeşim olsa nasıl olurdu derdim . Hazal geldi , kız kardeşim oldu. Canım oldu. Ve şimdi de biricik ikizim Ayaz'ın eşi olacaktı .

Üstümü hazırlanıp bizim evden çıkıp annemle Hazal'gilin evine geleli 1 saatten fazla olmuştu . Ayaz bugün Hazal'sız iş yerine gittiği için her ne kadar morali bozuk olsa da o reklam şirketine gitti. Ne yani canım? Ne işi var Ayaz'ın kadınların arasında . Hem görmesin o. Çeyiz için ihtiyaç olan özel ve özel olmayan birçok eşya alacaktık.

"Evet kızçeler! Biliyorsunuz ki 2 hafta sonra bu güzel , filinta gibi kız evleniyor. Ayy ! Bak evleniyor dedim gene bastı bana bir sıcaklık . Neyse neyse hanımlar konuyu uzatmadan . Annecim ve Nihal Teyzecim benim anneme WhatsApp'dan attığım küçük ev aletlerini ve gereken dantel, eşarp , patik ve diğer örgü olan seyleri siz alacaksınız. Biz de Hazal'la beraber bana gelinlik bakacağız . Ay ay nasıl bulucam ben güzel bir gelinlik. Neyse neyse sorun değil bu koca yürekli Hazal kendi gelinliğini de seçer. Daha sonra damat bohçası için gereken eşyaları ve birkaç parça geriye kalan özel eşyaları alacağız. Anlaştık mı ?"dedi Hazal heyecanlı ve bir o kadar da otoriter bir sesle.

"Emredersiniz komutanım!"dedim asker selamı vererek. Bir yandan da sırıtıyordum. Hazal tek kaşını kaldırmış halde "Zevzekliği kes asker! Ay dur ne askeri . Bak ! Biray , güzelim , kız kardeşim. Zaten karışmış olan aklımı bir de sen karıştırıp beni yorma."dedi Hazal düğünün yaklaşmış olmasının verdiği heyecanla.

"Tamam kızlar. Ne kadar bütün yükü bana ve Nihal'e verseniz de size doyum olmaz biz kalkıyoruz. Yoksa senin düğüne biz çeyizsiz çıkarırız. Amanın ! Sonra derler 'bak bak Perihan'ın kızı çeyizsiz gelin olmuş' . Hiç çekemem. Nihal canım hadi biz çıkalım ."dedi Perihan Teyze Hazal'dan daha fazla telaşeye girmiş halde.

Annemse güzel bir gülümsemeyle Perihan Teyze ne yapıyorsa ona uyumlu şekilde eşlik ediyordu . Annem ve Perihan Teyze evden ayrılmışlardı . Bizde Hazal'la haha fazla oyalanmadan evden ayrılmıştık . Ben arabayı sakin sakin kullanırken telefon bildirim sesimi işitince Hazal'a telefonumu uzatır mısın dedikten sonra arayan kişiye baktım. 'Berceste arıyor' yazıyordu. Aşkım arıyordu . Sesini bugün neredeyse hiç duymamıştım . Sadece sabah küçük bir mesajlaşma yaşamıştık . Ondan sonra o ameliyata girmişti. Bende annemle Hazal'a gelmiştim.

Telefonu dördüncü çalışta açtım. "Efendim canım. "
dedim sevimli bir ses tonuyla. Onun adının geçtiği her şey bana mutluluk veriyordu. "Güzelim nasılsın ? Yeni ameliyattan çıktım. Seni ne kadar çok özlediğim aklıma gelince bir arayayım dedim. Ne yaptınız ? İşlerinizi hallettiniz mi ?"dedi Tamay tok bir sesle . Ya yerim ben bu adamı. Özlemişte beni arıyor . Neyse . Gülmeyi bir kenara bırakıp dudaklarımı araladım .

"Evet canım . Hazal'la yola çıktık. Annemgilde diğer işleri halletmek için ayrıldılar. Canım hazır aramışken bugün hastaneden erken çıkarsan Ayaz'ın yanına babamla uğrar mısın ? Hem gitmişken damatlık işini de halletmiş olursunuz. Biliyorum babamla birbirinizden pek hoşlanmıyorsunuz ama Ayaz'ın üstünde düğünün gerginliği var. Hem kendini yalnız da hissetmez." dedim yumuşak bir ses tonuyla.

"Tamam güzelim. Sen beni dert etme. Zaten bugün hastaneden erken çıkacaktım Ayaz için. Seninde üstüne demen tesadüf oldu. Sonuçta Ayaz'ın mutluluğu için gerekirse babanla giderim. Merak etme çok güzel bir damatlık seçeceğiz . Hazal'ın içi rahat olsun. Hem çok yorulacaksınız. Biz küçücük bir şey yapacağız sorun yok güzelim. Neyse ben seni daha fazla tutmayım . Çok işin var güzelim . Eve gidince haber ver. Seni seviyorum."dedi Tamay yumuşak bir ses tonuyla.

"Bende seni çok seviyorum sevgilim. Her şey için teşekkür ederim."dedim tebessüm dolu bir sesle. İşte benim sevdiğim adam. Öyle güzel bir kalbi var ki hiç bir mücevher onun kalbiyle eş değer olamaz. Hiç bir şey onun o güzel kalbiyle eş değer olamaz. İyi ki girdin hayatıma sevdiğim.

Tamay'la konuşmamızın üzerinden 1 saat geçmişti . Şuan Hazal'la adı bilinen güzel bir gelinlik mağazasına girmiştik. Damat bohçasını ve diğer özel olan eşyaları almıştık. Hazal'gilin evine teslim edilecekti. Yani o kadar eşyayı götüremezdik. Zaten Hazal planlı ve programlı bir kadın olduğundan alacağımız çoğu şeyin yerleri belliydi. Planlı bir şekilde her şeyi halletmiştik. Şimdi de Hazal 3. gelinliğini deniyordu. Ben de onun giyinme kabininden çıkmasını bekliyorum.

Hazal ilk iki gelinlik fazla içine sinmediği için 3. gelinliği deniyordu. Bence bu giydiği çok güzel. Üstünde de gayet şık duracaktı. Düşünüyorum da inşaallah biz de Tamay'la böyle tatlı telaşlar içine gireriz. Tamay'ı damatlıkla beni de gelinlikle hayal ediyorum. Hayali bile çok güzel. Ben kendi halimde düşüncelere dalmışken Hazal giyinme kabininden çıktı.

Ohaaaaaa! Gerçekten çok güzel olmuştu Hazal. Demiştim size . Ama bu hayal ettiğimden de çok güzel. Hazal'a çok yakışmıştı gelinlik. Fiziğine oturan balık model , sade ve şık bir gelinlikti. Barbie bebek gibi karşımda duruyordu Hazal.

Aynı anda "Evet! Kesinlikle bu."dedik Hazal'la. Dostluk dediğimiz böyle bir şey olsa gerek. İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. "Güzelim acayip güzel olmuşsun. Ayaz sana bir kere daha aşık olacak bundan eminim. Hem sana ne yakışmaz ki." dedim gülen gözlerle.Onun dolu dolu olmuş gözlerini görünce hemen yanına gidip sımsıkı sarıldım.

Gelinliğin bu olacağına karar vermiştik. Gelinlik için gereken ücreti ödeyip gelinlikçiden güler yüzle ayrıldık. Eve gelmiştik. Biz eve gelesiye kadar eşyalarda gelmişti. Annemgilde gelmişlerdi .

(Ayaz'ın damat bohçası)

(Hazal'ın tüm çeyizi)

Hepimiz bir aradayken Hazal bir anda kollarını açtı. Bizde hemen o kollara sarıldık. Güzel bir anı doyasıya yaşadık.

~~~~~~~~~~~~~

Vote ve yorumlarınızı bekliyor olacağım...🌸

Continue Reading

You'll Also Like

1.6M 84.8K 47
En yakın arkadaşının hattını değiştirmesi sonucu, ona yeni numarasından mesaj atmaya çalışan Ada, aslında mesajı attığı kişinin bir yıldır hoşlandığı...
451K 26.9K 17
Mafya ,arkadaşımın abisi, yaş farkı, aşk, erotizm,dram,aksiyon,romantizm...
5.8M 191K 98
Karan Haznedaroğlu. 27 yıldır her istediğini elde eden, sadece adıyla bile bütün kapıları açabilecek bir adam. Şimdi her şeyden çok istediği bir şey...
346K 25.8K 43
0536****: "Merdüm-i dîdeme bilmem ne füsûn etti felek Giryemi kildi hûn eksimi füzûn etti felek Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözl...