NIT I DIA

By Polako_14

605 49 1

L'Andreu és un agent secret infiltrat al país veí amb l'objectiu d'obtenir uns documents classificats. Al ten... More

Capítol I
Capítol II
Capítol III
Capítol IV
Capítol V
Capítol VI
Capítol VII
Capítol VIII
Capítol X
Capítol XI
Capítol XII
Capítol XIII
Capítol XIV
Capítol XV
Capítol XVI
Capítol XVII
Capitol XIII
Capítol XIX
Capítol XX
Capítol XXI
Capítol XXII
Capítol XXIII
Capítol XXIV
Capítol XXV
Capítol XXVI
Capítol XXVII

Capítol IX

15 2 0
By Polako_14

Ring, Ring, Ring.

Em dono la volta i apago el despertador amb la mà dreta. Disfruto dels últims segons dins del llit tancant els ulls i posant la cara contra el coixí.
Sembla, que m'he tornat a dormir, no és un son profund però em manté els ulls tancats.

Pit, pit, pit.

L'alarma del mòbil s'activa i es posa a vibrar sobre la tauleta de nit. El deixo sonar durant uns minuts fins que al final desisteix.

Trec la manta de sobre el meu cos i m'aixeco. Vaig a la cuina sense mirar molt bé per on vaig i quasi caic amb un test que hi havia arran de terra.

Obro la nevera amb la mà dreta i agafo la llet. Tanco la nevera i poso una tassa sobre la taula.

Omplo la tassa fins el límit i suco galetes de xocolata en ella. Les assaboreixo ja que se què serà l'única font de sucres saturats del dia. 

Torno ràpidament a l'habitació a vestirme, roba de vestir com sempre. La meva corbata vermella combinada amb una camisa blanca i texans. Mirant-me al mirall trobo que tinc molta autoestima, em faig somriure a mi mateix. M'ajusto el nus de la corbata i surto de l'habitació. 

Agafo les claus del cotxe i la de casa em poso la cartera a la butxaca i surto de casa.
Baixo per les escales del meu bloc de pisos amb ritme fins al pis 0. Quan ja he abandonat el edifici, arrenco el cotxe i accelero incorporant-me a la carretera. Encara em sobren 30 minuts per arribar a la feina però sembla que el dens trànsit em robara aquest marge.

Quan arribo a la feina el secretari em saluda sense mirar-me a la cara, camino fins el meu despatx on entro i tanco la porta. Em sento a la cadira i encenc el ordinador. Miro el email i en responc uns quants, els més importants. No més de 40 minuts més tard m'arriba una trucada al telèfon del despatx. És el cap. No cal ni despenjar el telèfon per a saber el que volia, reunió. Així que, vaig sortir del despatx i em vaig dirigir cap a la sala de reunions, però no una sala qualsevol, sinó a l'altre banda de l'edifici on hi ha la zona 5 de seguretat. Allà dintre només hi poden entrar alts caps del govern o agents secrets autoritzats. Vaig fer passar la meva targeta d'accés per el seguro de la porta i es va obrir. 

Només entrar es veu una gran sala de color blanc amb algunes plantes en els racons. Algunes cadires negres recolzades a la paret utilitzades per a esperar. A la dreta un curt passadís que només donava a dos habitacions les dos amb una porta negra i pany daurat. La primera porta es va obrir i va sortir-ne un home calb que va cridar el meu nom tot fent-me un gest amb el cap per què passes cap a dintre.

Continue Reading

You'll Also Like

5 1 1
havia una volta un petit poble afora del recne sense proteccio, podra en jusepet salva al seu pobla dels pirates amb ajuda dels seus aliats.
219 13 1
Peppa y su familia va de excursión en la montaña, y viven un montón de aventuras mientras disfrutan de la naturaleza.