11

29.3K 2.7K 852
                                    

Araba yavaşlarken direksiyonda olması gereken el enseme yükseldi ve beni kendisine doğru bastırdı.

Öpüşü rüyamdakinden bile daha güzeldi, daha tutkulu ve daha sertti. Öpücüğü başlatan bendim ama hızına yetişemeyerek yönetmeyi bırakmış, sadece karşılık vermeye başlamıştım. Ağzımın içindeki sıcak diliyle inlememek için zor duruyordum.

Ben tek bir öpücüğü ile yükselirken onu da kendimden geri bırakmak istemeyerek kucağında hareketlendim. Öne ve geriye doğru hareketlenirken daha sertleşmemiş olan uzvunun büyüklüğünü hissediyordum.

Araba tamamen durduğunda kapıyı açtı ve diğer eliyle beni kalçamdan kavradı. Öpücüğü ve dokunuşları başımı döndürdüğü için dışarı çıktığımızı ve tekrardan arabaya, arka koltuğa geçtiğimizi anlayamadım. Ayaklarım kalçalarına dolanırken onu kendime biraz daha bastırdım.

Kapıyı ardımızdan kapatmıştı, ne olacağı o kadar umurumda değildi ki bir saniye önce takla attırdığım arabayı bile unutmuştum. Hissettiğim ve hissetmek istediğim tek şey oydu. Dudağımı ısırdığında daha fazla dayanamayarak inledim.

Dudakları boynuma kayarken ellerim siyah gömleğinin altından mükemmel şekli belli olan ve şu ana kadar nasıl olupta kendimi tuttuğumu, dokunmadığımı bilmediğim kaslarında gezindi.

Şansım olsa her bir kıvrımı öperek ezberlerdim. Benim onun bedeni için düşündüğüm şeyi o boynumda yapıyordu. Dudakları neredeyse her yerde durup öpmüştü.

Dişlerini hissettiğimde gözlerim istemsizce arkaya doğru kaydı ve dudaklarımı dişledim. Ellerimi kumral saçlarına atarak onu yukarı doğru çektim ve tekrardan öptüm.

Parmakları tişörtümün eteklerlerinden içeri girdi. Elleri ateş gibi sıcaktı ve soğuk bedenimi eritiyordu. Bacaklarımı iyice daraltarak ona doğru sürtündüm. O da kendini bana bastırdı.

Dudakları parmaklarını takip ederek bedenimde gezinirken her öpücüğünde ismi ile inlemek istedim. Dudakları her uzaklaştığında bir tanesi için daha yalvarmak istiyordum.

Önceden de seks yapmıştım ama beni eriten dudakları üzerimdeyken ilk defa sevişmek dedikleri şeyi anlıyordum ama onun hırıltılı sesi daha sert bir şey hissettiğini belli ediyordu.

Dudakları bedenimden ayrılarak anlını göğsüme dayadı. İkimizde nefes nefeseydik. O soluksuz öpmekten ben de nefesimi tutmaktan bu haldeydim. Devam et demek istiyordum ama dudaklarım derin soluklanmaktan başka bir şey yapamadı.

"Doruk..." İsmimi andığında küfür etmek istedim, hem de taşaklı bir küfür. Ses tonundan pişman olduğunu anlayabiliyordum.

"Bunu yapamam." Dedi ama bedenim, üzerinde gezinen dudakların ateşi ile yanıyordu. Sevmediği için değil, kendini kaptırmak istemediği için duruyordu.

"Arslan, bana kendimi kanıtlarsam istediğim şeyi yapacağını söylemiştin." Birini sekse zorlamak oldukça ucuz bir hareketti.

"Çok şey yaptın." Yerimde başkası olsa o odadan çıkamazdı bile.

"Beni bırakmanı istiyorum." Arslan'la kaldığım her saniyede üzerimde yarattığı çekim artıyordu. Yörüngeye giren bir gök taşı gibiydim. Öpücükleri uçmaktan bile güzeldi ama sonunda çakılacaktım. Beni o göndermezse duramıyor, bir türlü ayrılamıyordum ondan.

"Yapamam, sana ihtiyacım var." Anlını göğsümden kaldırarak yüzüme baktı.

"Yapmak zorundasın." Bana karşılığında her ne istersem yapacağını söylemişti. Reddedercesine başını salladı.

Bacaklarımı belinden ayırmıştım. Dizimi hafifçe kaldırarak penisini uyarırcasına bacak arasına bastırdım.

"Ya bırakırsın ya da..." Bunu istemiyordu bense istiyordum. Tehditimle gülümsedi. Uyarmasını, kızmasını veya beni bırakmasını bekliyordum ama dudaklarını yalayarak konuşmaya başladığında beni şaşırttı.

"Elinden geleni ardına koyma." Üzerimde dururken ettiği sözler beni daha da azdırıyordu ama bunu ona belli etmek istemedim çünkü çoktan soğumuştu ve hala yüksek kalan kişi olmak istemiyordum.

"Kaçarsam?" Ya kaçacaktım ya bırakacaktı ya da istediğime gelecekti.  Her konuda başına bela olacaktım ama o beni yanında tutma konusunda deli gibi ısrarlıydı. Sanırım bana ve aptallıklarıma alışıyordu.

"Ne kaçacaksın ne bırakacağım ne de altıma alacağım..." Parmaklarım tişörtümün yakasına gitti ve aşağı doğru çektim. Isırdığı için çoktan kızardığına emindim. Ona, yaptığı izleri gösterirken tek kaşım emin misin? Dercesine kalktı.

Aramızda bitmek bilmeyen inat benim hamlemle farklı bir hal almıştı. Şimdi o dudaklarımdan kaçmak istiyordu ben de onundan kaçmak istiyordum ama ikimizin de birbirimize deli gibi ihtiyacı vardı.

Merhabalar öncelikle küçük bir şeyden bahsetmek istiyorum. Rehine başladığından beri her gün bölüm yazıyorum ve devam eden ek 3 kurgum daha var ama Rehine'ye isteklerden dolayı daha çok zaman ayırdım. Buna rağmen okuyucularımdan verdiğim emeğin karşılığını göremiyorum.

Hayalet kalanların oy, oy atanların yorum da yapmasını rica ediyorum. Yorumlar bana yazma hevesi veriyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Siz ilgisiz kaldıkça benimde hevesim kaçıyor. Yorum veya oy sınırı koymak istemiyorum sadece birazcık destek olmanızı bekliyorum.

-Lisa

Rehine - BxBWhere stories live. Discover now