21(Helalimsin)

3.5K 159 39
                                    

"Yettin artık sen... ağzına yumruğu yiyeceksin..."

Ağzım dur derken bedenim tam tersini söylüyordu. Ona karşı böyle hissetmem çok anormal bir durumdu.

"Seni çok fazla istiyorum.. Tiryakim oldun artık çağatay. Seni içmeden duramam"

"Sok şunu içeri amına koyayım sürtüp durmasana. Bir duyan olacak"

Saçlarımı okşarken boynuma derin bir ısırık atınca başımı yukarı kaldırdım.

"Sende istiyorsun, bunun farkındayım"

Pantolunum ayak bileklerime düştü.Vücudum giderek ısınırken onun dudaklarını boynumun hemen altında hissediyordum. Elini boxerımın kenarlarına attı ve baş parmağını hafiçe kenarlardan içeri itti.

"Ozan! Çok ileri gidiyorsun. Bundan sonra yapacağın yanlış tek bir harekette seni silerim" dediğim aralık boxerımı sertçe aşağı çekti. Kuruyan dudaklarımı birbirine bastırırken sertçe yutkundum

"Zevk al yaptığım işten. Burada senle ilgileniyorun bırak kendini bana"

Hiç bir şey söylemeden avuçlarımı duvara bastırarak ona izin verdim. Bu yaptığım bana göre ters bir davranıştı ama böyle arsız konuşup beni deli etmesi hoşuma gidiyordu.

Omuzlarımı ısırarak yaladı ben gözlerimi kapamıştım. Artık olayların nereye gideceğini umursamadan bana dokunup yalamasıyla kendimden geçmeye başladım.

"Seni seviyorum" sesi kulaklarıma dokunsada gözlerim kapalı bir şekilde  çıplak kalçalarımı elinde ezmesi şuan tek ilgi odağım olmuştu. Göz kapaklarım birbirine yapışmışken çenemi kavrayıp kendine çevirdi. Gözlerimi açmama fırsat vermeden sıcak dudaklarını ağzımın içine bastırdı. Tarifsiz bir duygu içinde kalmak beni zora sokuyordu.

"Sen sadece benimsin çağatay. Sana sahip olduğumda geçmişinin izleri tamamen kapancak"

Bacaklarımın arasına giren erkekliğini çıplak tenimde hissetmem zevkle inlememe neden olmuştu. Şuan utanç verici bir haldeyim. Kaç gündür terslediğim çocuğun utanmasam altına yatacaktım. Gözlerim derinleştiği sırada başımı aşağı eğerek daha önce yaşamadığım manzarayı izleim

Bana sürtünen erkekliğinin başını görebiliyordum kalbim sıkışıyordu. Bacak aramda hareket etmesi içimi garip bir duygunun esirine kaptırıyordu.Uzun ve şekilli parmakları tenimde dolaşırken  kıyafetimin altından içeri girince kendimi sıkmak zorunda kaldım. Meme ucuma teması halinde titrerken bana sıkıca yapışan bedenini salarak güldü

"Çok fena azmışsın sen meme uçlarından belli çağatayım" benimle ciddi ya da dalga geçiyor olsun hiç bir tepki veremiyordum. Ağzımı açıp benden uzak dur bile diyemiyordum. Tepe taklak bir vaziyete geldim artık. Aşırı zevk veriyor, beni kendimden geçirip başka bir evrene götürüyordu.

"Sen sadece bana teslim ol aşkım bir şey yapmana gerek yok"

Meme uçlarımın sıkılmasıyla dudaklarımı çabucak ısırdım yoksa inleyecektim. O sırada beni çevirerek göz göze gelmemizi sağladı. Benimkine eğilmiş bakarken alayc bir gülüş takıldı suratına

"Bu benim eserim. Şimdi tadına bakmam lazım izninle"

Birden dizlerinin üzerine çökünce gözlerimi sıkıca kapadım. Önce sadece elleriyle oynadı. Biraz durdu ve işte o hamleyi yaptı. Aletim onun ağzında seyirirken sanki hiç bir şey olmamış gibi zevkle ağzını doldurarak emiyordu. O an bacaklarım titredi işte. Beni tatmin eder gibi daha derine  alıyordu onun ağzındaki her darbeyi hissediyordum. Tırnaklarımı avuç içlerime sertçe batırdım. Bu iş durmazsak daha ileriye gidecekti.

"Çağatay oğlum!!"

Annemin sesi kapının arkasında gelirken korkuyla onu altımdan itmek istedim ama o izin vermediği gibi daha bir şefhetle yalıyordu.

"Ee-eefendi-imm Ann-ne"

"Televizyon yine sıkıntı veriyor oğlum sen nasıl düzeltiyordun bir baksana şuna"

Ondan ayrılmak istiyordum, kafasını iterken ellerimi avuçlarını alıp hızlı bir tempoda  emmeye devam etti

"ahhh!! Tamma-mm anne"

"Oğlum sen iyi misin? Ne yapıyorsunuz içerde"

Annem tedirgin olmuş gibi kapıyı zorlarken birden ondan ayrılıp kapıya son anda kilit vurdum.

"Anne tamam geleceğim sen git"

Biraz beklediğimde ses gelmeyince o ite döndüm. Yere çömelmiş dizlerini kırıp oturmuş gülüyordu bana.

"Ne gülüyosun lan"

"Çok tatlıydın çağataycım ama sikin daha tatlı"

"Edepsiz edepsiz konuşma sıçtırtma ağzına. Toparlan çık git buradan"

"Gidemem" dedi el at der gibi kolunu uzattı ama tutmadım.

"Nedenmiş?"

Saçlarını toplarken aletini pantolonun içine sokarak fermuarı çekti. Ben hala altım çıplak duruyordum karşısında

" Devam etmek istiyorum çünkü. Hem zevk aldın benden bırakta o benim için büzülmüş deliğini yalayım, daha çok hoşuna gidecek"

"Bak hâlâ edepsiz konuşuyorsun, defol git''derken kapıyı gösterdim

" O zaman soyunur çıkarım dışarı annene derim biz oğlunla seviştik kadın orada bayılsın ya  da işin bitene kadar burada bekleyip yarım kalan sevişmemizi tamamlayalım. Seçim senin? "

Kafam karışık kapıya bakarken bir çıkış yolu aradım. Başıma iş gelecekti ama artık duramazdım bu saatten sonra. Belki onu balkondan yollardım evine

" Tamam işimin bitmesini bekle sen burada "

-ALABORA-|GAY|(texting) Where stories live. Discover now