13(Geçmiş)

3.8K 189 21
                                    

Filme kapılıp giderken ikiside dalıp gitmişti  uykulara. Burcu'nun nefesi boynuma dağılırken Ozan hiç kıpırdamadan yaslandığı yerde uyumasına devam ediyordu. Yavaşça kalkmayı becerdiğim de Burcu'yu kucağıma alarak yatağıma doğru götürdüm. Bir yandan rahatça uzanmasını sağlarken sarmalamıştım üzerini.Alnına minik bir öpücük bırakıp Ozan'a çevirdim kafamı. Küçük bir çocuk gibi büzülüp kalmıştı. Geceleri serin olduğunu bildiğim için üzerini örtmek istedim. Bana düzgün davransa onunla çok iyi arkadaş olabilirdik. Katlı battaniye 'yi silkeleyerek açtığım da ayak uçlarından başladım örtmeye. Yukarıya doğru yol almıştım ki elinde sıkıca tuttuğu telefonu gözüme çalındı.O fotoğrafı silersem istediği şeyleri yapmak zorunda kalmayacaktım. Nefesi koluma temas ediyordu ağır ağır. Yavaşça eline doğru uzanıp cihazın kenarından tutarak çekmeye başladım.Kıpırdanır gibi olunca hareketlerimi daha yavaş ve seri bir şekilde devamını getirmeye çalışıyordum. Büyük bir iç çekiş her şeyi bozmuştu. Sallanarak gözlerini açarken elimi çektim. Kaşları yersizce çatılmış oturur pozisyonu aldığı sırada boğazıma parmaklarını dolayarak beni  kendine çekmişti.

"Ne bok yediğini sanıyorsun" dudaklarım uyuşmuş gibi kendinde değildi

"Üzerini örtüyordum" titrek bir halde boğazımı sıkan kolunu tutmaya çalıştım. Yaptığım şey yüzünden canı sıkıldığı her halinden belliydi.

Beni kendine çekerek uzandığı yere biraz daha yayılınca, dengesiz bir halde dizimi oturduğu kanepeye bastırdım.

'' Ağzın küfür dışında yalanda söylermiş demek. "

"Bıraksana"

Kelimeler ağzıma dolanıyordu. Sanki konuşmayı yeni öğrenmeye çalışan bir çocukmuş gibi davranıyordum. Ondan gereksiz bir şekilde korktuğumun farkındaydım.Belimden kendine doğru tutup hızlı bir şekilde çekti bedenimi.Üzerine düşerken karışık duygular içerisindeydim.Bir yandan öfkeliyken, diğer yandan teninin sıcaklığı temas halinde içimi ısıtıyordu.Orospular gibi davranmak hiç bana göre değildi. Gözlerim dehşete kapılmış gibi açılsa da tahrik edici bir yola girmiş gibiydim.Kollarını sırtıma doluyor beni savunmasız bir halde  bırakıyordu.

"Böyle daha hızlı ısınırım"

Kalksana diyordum içimden. Ne diye çocuğun üzerinde yatıyorsun.

"Biri görecek"

Ne beyinsiz bir salaktım ben. Çocuk isteğimi, bundan zevk aldığımı sanacaktı.

"Sana burada döşeyim mi?"

Edepsiz cümleler içerisine  alınmıştım. Huysuz bir şekilde üzerinde kıpırdanıyordum.Elinin biri yörüngeden çıkmış gibi kalçama kaydı.Sanırım orta parmağında farketmediğim yüzüğünü şimdi daha iyi hissediyordum.Bu sefer farklılık olsun diye kalçamın arasını sıkıyordu.Yüzüğünün demirli kısmı avucunu bastırdıkça sürünüyordu.
Kafamı toplarken ayrılmak adına sağa yattım. Kolları çözülürken elinden kaydığım için tekrar sarmak istediğimde dizlerimi kendime çekerek bunu engelledim.

"Yırtıcı kaplanım benim." dedi dişleriyle sanki bir şeyi ısırıyormuş gibi yaparak.

"Şöyle şeyler söyleme amına koyum rahatsız oluyorum"

"Ben sigara içeceğim" dudakları yüzümün etrafından kayıp geçerken ayağa kalktı.Battaniye bacaklarıma dolanmış beni sıkmaya çalışıyordu. Bir yandan Burcu'nun her şeyden habersiz uykuda ki bedenine baktım. Balkonun kapısı açıldığı ara tüylerim ürperdi.Bunu yapmama ne gerek vardı? Sanırım Ozan'ın bana anlatmadığı şeyleri merak ediyordum. Hakkında hiç bir şey bilmediğim için gizemli geliyordu. Duruşumu yüzeyde sabitlerken balkonun kapısını kavrayarak dışarı doğru çıktım. Sigarasını dudaklarına götürürken gelişimi izledi. Kollarımı bağlamış öylece duruyordum karşısında

-ALABORA-|GAY|(texting) Where stories live. Discover now