15(Kıskançlık)

3.5K 186 15
                                    

Anneme yoğun dil dökmelerimin ardından Volkan'ın  konum attığı yere doğru gidiyordum.Normal de annem volkan ile takılmamı istemezdi. Sürekli karşı çıkardı. Biraz serserilik yapardı Volkan, onun dışında delikanlı çocuktu.

Üzerime ince bir gömlek varken onun üzerine giydiğim poların fermuarını yarıya kadar çektim.

Bir yandan yürüyor diğer yandan bana attığı videoyu düşünüp duruyordum. Ne sikime malzeme vermiştim bu ite.Beni ellediği sahneler gözlerimin önüne gelince başıma savurdum. Birde etkilenmiştim kalkmıştı benimki. Ne kadar utanç verici bir durumdu.Bir yandan sırıtıyordum dengemi alt üst etmişti piç.Aldırış etmeden konumun olduğu kısa mesafede ki mekana gelince tek katlı yapının önünde durdum.Mekan gerçekten bok gibiydi. Bir balkonlu gece kondu gibiydi. Belliki fazla kalabalık bir ortam olmayacak derken kapı aniden açılarak içerde höbek gibi bir grup çıktı. Yoğun dumanlı ortama aldırış etmeden içeri girdim..

Islık sesleri, içkiler tek masada toplanmış, yoğun bir kalabalık karşıladı beni.Bu küçük bir bina nasıl bu kadar kalabalık olabilirdi. Gözlerim Volkan'ı ararken enseme bir tokat yemiştim.

"Ne oluyo ulan??" sırıtarak bana dönen Volkan'a pis pis bakıyordum.

"Hoşgeldin" kafası güzel olmalıydı ayakta zor duruyordu.

"Alem yapacağız diye getirdiği yeri sikeyim. Bu nasıl bir yer lan sanki eroin pazarlıyoruz."

"Kanka burası dördüncü sevgilimin mekanı. İkinci manitanın konağı vardı ama işi çıktığı için elimde bu kaldı" içimden küfür ediyordum. Ne yavşaktı bu çocuk.

"Bir ayakta dur" kolunu omzuma atarken daha fazla sırıtıyordu.

"Şu kız nasıl?" parmağını takip ederken direk dans yapan kıza iğrenerek bakıyordum

"Siktir git ulan!"içki kokulu ağzı midemi bulandırıyordu. Elimden kaydığı aralık havada yakalarken kenarda duran kanepeye bıraktım bedenini. Sızmış bir şekilde sayıklamaya başlamıştı.

"yaramıyorsa içmiycen başkan'' dedim o haline görünce sinirim kaybolmuştu.

Masada gelişi güzel dizilmiş bira kutularında her hangi birini çekip içmeye başladım. Sanki susuzluğu dindirecek gibi büyük yudumlar alıyordum. Bir yandan Volkan' ın gösterdiği kıza dikiyordum gözlerimi. Birden havalandığın da tüm ergen tayfa ıslık çalmaya başladı.Ben ilgisizce bakıyordum normalde gözlerimi her ayrıntıya dikerdim ama şuan keyfim yoktu.

Bir yudum daha aldım ağzıma o kadar iyi gidiyordu ki şuan. Müzik olmadan alem yapıyorlardı. Zaten ortamı keşler işkal etmişti yoğun sigara dumanı nefesimi kesiyordu. Fazla kız olmasada tadı çıkıyordu. Volkan'a doğru döndüğüm de başında iki kız vardı ve hiç iyi şeyler yapmıyorlardı. Sanırım Volkan da bundan zevk alıyordu. Ne zaman üzerinden ellerini çekseler kaşlarını çatıyordu. Aldırmadan kafaya kaldırdım birayı delice içiyordum artık. Tek götürüyordum.

"Oyna güzelimm" diye bir ses yükseldi ergen tayfadan. Direkt danscısı kalçasını havaya kaldırıken birden dengesini kuramadığın da ergenlerin kucağına düştü. Tek içtiğim birayı dışarıya püskürtürken kahkaha atıyordum. Elimi masaya uzatıp bir kutu daha çekerken ortama karışıyordum.

Ne kadar gururumu okşayacak bir mekan gibi görünsede zevklerimin çok dışında kalıyordu. Açık ara balkona doğru yürürken sigara paketimi çıkarmaya çalışıyordum. O zaman diliminde kapı arkasında dip dibe girmiş iki kişi gördüm. Öndeki çocuk diğerinin kulağına bir şeyler söylerken uzun saçlı tanıdık yüz manzarama girdi.

Birkaç adım geriye sendelerken sertçe yutkundum. Kalbim gereksiz bir zamanda sıkışıyordu.Göz göze temas içine girdiğimizde karnıma ince bir sızı saplandı.Yaptığı şeyden memnun değil gibi bana bakarken gözlerimi kaçırdım. Bira kutusunu elimde dağılacak gibi sıkarken çıkışa doğru yürümeye başladım.Gözlerim dolmaya başladığın da dudaklarım titriyordu.Dünya benim için artık durmuş gibiydi

-ALABORA-|GAY|(texting) Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora