capitolul 6

17 4 1
                                    


SI iata-ma acum... 5 ani mai tarziu. Viata mea a devenit mult mai buna. Am multi prieteni. Am un prieten. Parca viata mea este scoasa din basm. Mama a devenit scriitoare. Tata a ramas profesor, iar fratele meu a intrat la o facultate buna.


Azi implinesc 19 ani. Parintii mei s-au pus de acord sa imi implineasca o dorinta.Chiar nu stiu ce dorinta sa imi pun. Nu imi lipseste nimic. Hotarasc sa deschid telefonul sa vad ce haine au aparut. Intru pe web cand primesc un email.


Il deschid si raman cu fata masca. Am primit un email cu referire la cazul fostelor mele prietene. Daca va intrebati cum am primit, ei bine am platit niste bani ca sa fiu la curent. Nu primisem pana acum nimic, deci am crezut ca mi-am irosit banii. Pana la urma imi iau inima in dinti si deschid email-ul.


"5 ani de la disparitia celor 2 fete , politistii inca nu stiu cine este vinovat de aceasta fapta.


Oricine este vinovat de asta sigur a mai facut si alte victime, nu este incepator dar nu vom renunta pana nu il vom gasi. Declara seriful orasului."


Nu imi vine sa cred ca au trecut 5 ani. Cand au disparut Alexa si Lucy mi-am jurat sa le gasesc si sa le salvez. Mi-am incalcat juramantul. Mama mereu spunea:" Daca juri sau promiti ceva te tii de cuvant. Nu face promisiuni pe care nu le poti oferi." Am inceput sa plang. Lacrimile imi curgeau fara oprire. Picaturile de apa imi acopereau ochii atat de tare incat nu am observat cand a intrat Henry in camera.


-Larissa. Esti bine ? De ce plangi?


-Maine plec inapoi acasa.


Capcana ȘerpilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum