12. 𝐊𝐀𝐏𝐈𝐓𝐎𝐋𝐀

224 19 14
                                    

Ano, kapitola v sobotu, (potlesk) protože když  všechno půjde podle plánu, začnu vydávat zase dvakrát týdně! 

Mimochodem mám na vás takovou OTÁZKU, která se týká hlavně Bonnie... S kým má jít na Přežití? S Gideonem?

Děkuju za všechny odpovědi, nechci nikoho zklamat a sama to zatím nemám úplně promyšlené, tak proto se ptám. Zajímá mě každý názor! :D

Vlastně se docela těším, protože Brumbál ví, co dělá. A nemůže to přece být až tak hrozný, navíc jsou to jenom tři dny s někým, s kým se mám víc sblížit. To zvládnu. Snad.

"...Ale na projekt nebudete sami, budete rozděleni do trojic, ve vaší polovině to vychází přesně." Dokončila Minnie svůj proslov a já si s Moon vyměnila otrávenej pohled. No super, tohle mi ještě chybělo.

Musíme dělat nějakej fakt dlouhej projekt, na téma který si vylosujeme - může být z jakýhokoliv předmětu - a máme asi měsíc, nebo už ani nevím kolik na to, ho dokončit. Dělaj to všechny sedmý ročníky a podle toho, co jsem slyšela, je to strašná piplačka.

A ještě k tomu, co když budu s někým, s kým si vůbec nebudu rozumět? I když u projektu je to ještě v pohodě, co teprve v tom Brumbálově Přežití.

Naštěstí ale je naše půlka spojená s Havraspárem, takže doufám, že budu aspoň s někým chytrým.

"Teď budu náhodně losovat vaše jména, podle kterých se rozdělíte do trojic. Ještě jednou to zopakuji - projekt není součástí vyučování, musíte ho udělat během vašeho volného času. Pokud ho včas neodevzdáte, nic příjemného vás potom nečeká, věřte mi. Takže abychom to stihli, za deset minut zvoní,"

Minnie si odkašlala a mávla hůlkou. Ve vzduchu se objevila spousta papírků ve všech různých barvách a profesorka sáhla po první trojici papírků.

Vzala tmavě fialový papírek do ruky a nahlas přečetla: "Vanceová Emmeline,  Honneycuttová Lindsay a Cromwell Matt!"

Trochu mě zamrzelo, že s Mattem nebudu já, ale co jsem mohla dělat. Jako další byla Claire, zařazená k Fabiánovi Prewettovi a Elliotovi Bullgarfovi. Potom už jsem přestala dávat pozor a zpozorněla jsem až u Moonina jména.

"Evansová Lily, Lloydová Natessa a Fortescueová Alice!" Přečetla Minnie ze zářivě žlutých papírků a Moon se vedle mě vesele usmála. Tak ty to vyhrály na plný čáře.

Minnie do ruky vzala světle modrej papírek a já si byla stoprocentně jistá, že na něm bude moje jméno. A taky že bylo - náhoda? Nemyslím si.

"Lloydová Magic, Jonesová Hestia a Black Sirius!" Vykřikla a já si v hlavě hned vybavila svělovlasou havraspárku, kterou jsem viděla s Claire. Jinak to, že jsem se Siriem mě už ani nějak nepřekvapuje. Poslední dobou na sebe máme nějaký štěstí. Nebo smůlu.

Vyměnila jsem si s ním všeříkající pohled a potom jsem se otočila na Hestiu, která na mě taky upírala pohled. Nejistě se na mě usmála a já jí úsměv oplatila. Tak to bysme měli, aspoň zjistím, jaká je, koneckonců mě zajímá, v čí společnosti Claire tráví tolik času.

Jakmile zazvonilo, vyřítila jsem se z učebny, vlastně ani nevím proč, protože jsem se stejnak hned zase zastavila a trpělivě jsem počkala na Matta, než konečně hejbnul tím svým líným sexy zadkem a vyšel z učebny.

Za ním se objevila Moon a tak jsme všichni tři společně vyrazili na oběd do Velký síně. Dneska je čtvrtek, což znamená, že máme jenom tři hodiny. To by bylo samo o sobě fajn, ale zase máme neskutečný hromady úkolů a ještě k tomu já mám famfrpálovej trénink. Takže skvělý, doufám, že to všechno stihnu.

Marauders legend 2/2 ✓ | KOREKCEWhere stories live. Discover now