!!!

290 14 1
                                    

Herkese tekrardan merhabaaa.
Bunu yazmayı çok özlemişim bildiğiniz gibi bir süredir yoktum ve aslında yeni kitabımı yazmaya başlamıştım bile.Lütfen yazdıklarımı sonuna kadar okuyun sizlere bir haberim var.

Ben bu kitabımı yazdığımda çok küçüktüm bir çok eksikliğim saçmalığım olmuştur elbet ama diğer kitabım da kendimi gerçekten geliştirdiğimi düşünüyorum.Evet diğer kitabım "Kokunun İzi" şu an 1. Bölümü yayın da yine bir aşk ama bu sefer ihanete bulanmış planlarla intikamla karman çorman olmuş bir aşk aslında 2 aşk mı demeliyim? Bir gün aldatıldığınızı öğrenseniz ne yaparsınız.Evde oturup bana yaşattıklarının aynısını onlarda yaşasın deyip depresyona mı girerdiniz? Ama onlar öyle yapmadı aldatılan 2 insan birleşip tek bir kalp haline geldiler ve o kalp ise intikam ateşiyle tutuşan bir kalp.Sizi aldattığı kızın sevgilisiyle bir plan kursanız bir intikam planı bu ne olurdu?

Sizce onlar başarabilecek mi ihanetlerinin bedellerini ödetebilecekler mi onlara?

Belkide onları bambaşka bir son bekliyordur kim bilir...

Evet yeni kitabıma profilimden ulaşabilirsiniz.O kitapta da bu kitapta olduğu gibi yorumlarınızı oylarınızı eksik etmeyin.

Bu kitabımda ise gerçekten çok mutluyum çünkü gün geçtikçe okunma sayısı artıyor şu an 6 buçuk bin civarı kişi okumuş ve bu beni diğer kitabım için daha da teşvik ediyor.10.000 olduğumuzda çok guzel bir özel bölümle sizlere geleceğim belki de dayanamam 10.000 den önce atarım sabırsız bir insanım ben 😂

O zamann sizleri öteki kitabıma bekliyorum efendimm..
Hoşçakalın hepinizi çok seviyorum canlarımmm ❤

BAŞ BELASIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin