42.BÖLÜM

545 39 74
                                    

(ŞARKIYA BAYILIYORUM!! Lütfen şarkıyı açıp bölümü öyle okuyunn iyi okumalar...)

SEVGİLİSIYİM DERKENN!!!

Hepimiz ışık hızıyla Cenke doğru dönmüştük bu çocuk az önce ne demişti ben bile burda kalp krizi geçirirken Sinemin ne halde olduğunu düşünmek bile istemiyordum sahi o ne haldeydi.

SİNEM'DEN

Öncelikle bu yaşıma kadar yanımda olan herkese teşekkür etmekle başlamak istiyorum bide helvam fıstıklı olsun. Arkamdanda 3 kulhüvall 1 elham okursanız çok sevinirim çünkü ben bu saatten sorna yaşamıyorum.

Kafamı yavaşça Cenke çevirdim şoktan gözlerim kocaman açılmıştı ben dahil herkes şoktaydı çünkü çardakta ses çıkmıyordu.

Bu bi şakaydı değilmi şu an bu çocuk burda olduğu ve beni korumak için yapıyordu ama onun ağzından ilk defa böyle bir şey duyuyordum.

Yıllardır süren karşılıksız aşkımdan sevgili olduğumuzu duyuyordum bence azıcık ölmeye hakkım var değil mi?

Kenetlenmiş ellerimize baktım ne güzel bir şaheser öyle hava ne kadarda güzel bugün kuşlar cıvıldıyor rüzgar usul usul tenime çarpıp geçiyor.

Öhömm kendine gel Sinemm gerçek hayata dön.Bu sadece bir yalan kendini kaptırma.

Karşımdaki orospu çocuğu ııı yani şey insan müsfettesi şok içinde ellerimize bakıyordu onun o piç arkadaşı beni zorla öpmeye çalışırken ona dersini verememiştim ama onada sıra gelicekti.

-Şimdi siktir git

Dedi Cenk abi ben daha iki gün önce Cenk benim için bitti diyodum yine ne hale geldim.

Çocuk arkasını döndü ve gitti ben hâlâ giden çocuğa bakıyordum.Sorna korkarak bakışlarımı Cenke çevirdim havada olan ellerimizi indirdi ama hâlâ elimi bırakmamıştı ne yani gerçek miydi bunlar yoksa yalncıktanmıydı allahım sana geliyorum.

Gözlerimi Cenke diktiğimde sanki bir şey söylücekte söyleyemiyomuş gibiydi.Bencede söylemelisin

-Sinem ıı

Söyle der gibi gözlerine baktım allahh kalbim

-Ben galiba sana aşık oldum

Hızlıca söylediği kelimeler kalbimin içinden geçmişti şu an kalbime şu hastanelerde olan makinelerden taksalar o düz çizgiyi görebilirdik.Resmen bayılmak üzereydim.

-Hı

Ağzımdan çıkan tek kelime bu olmuştu içimde fırtınalar kopuyordu ama dışım o kadar sessizdiki kendime gelmek için bir kac saniye gözlerimi kırpmıştırdım ağzımı araladım ama bir şey demeden geri kapattım ne diyebilirdimki diyebilceğim hiç birşey yoktu

-Allah kal geldi kıza

Arda şaşkınlıkla konuştuğunda bu sefer Hayal konuşmuştu

-Sinemm iyimisin

-Lan hayvan birden söylenirmi öyle

Batu da konuştuğunda Cenk benden cevap bekler gibi bakıyordu ve ben mallıkta zirveye çıkarak ne yaptım biliyomusunuz elimi Cenkin elinden çekerek arkamı döndüm ve koşarak ordan kaçtım çünkü Cenke cevap verebilmem için önce düşünmeli ve bu şoku atlatmalıydım kendimi tuvalete atıp kapıyı kilitledim.

CENK'TEN

-Sevgilim

Birden yaptığım hareket karşısında ben bile şaşırmıştım lan ben ne yaptım az önce karşımdaki çocuk şaşkın gözlerle bizi izlerken ben de kendime şaşırmıştım o an Sinem i korumak istemiştim ama bu sadece koruma duygusu değildi ben Sinemi gerçekten seviyordum.

BAŞ BELASIOnde histórias criam vida. Descubra agora