31.BÖLÜM

663 52 50
                                    

Gözlerimi açtığımda hâla Batunun kucağında yattığımı farkettim.Yavaşça doğrulup yanına oturdum oda uyuakalmıştı.Dokunsam uyanırmıydı acaba yüzünün her yerini inceledim uzun uzun istediğim kadar baktım ona kırmızı dudakları vardı.

Hayır ben kızım sen değil senin niye  bu kadar güzel ve kırmızı dudakların var ki allahım şuan çocuğun dudaklarınımı konuşuyorum ben elimi uzatıp saçlarına dokundum yumuşak kumral saçlarına bu kadar koyu renk saçlı olup nasıl bu kadar beyaz teni vardıki ve bu gerçektende onu çok karizmatik gösteriyordu.Saatin kaç olduğunu merak
ediyordum ders bitmek üzeredir derken zil çaldı ve sornada kapının açılma sesi geldi evet Batu buraya kadarmış.

Batuyu omzundan dokunarak uyandırmaya çalıştım ama uyanmadıki artik nasıl derin uyuyosa.Yanağına tokat atıcaktım ama son anda vazgeçtim kıyamadım şu tipe vurulurmu hiç.Elimi yanağına götürüp okşadım o yanaklarını böyle sıkıp mıncırasım vardı ama şuan yapamazdım bide çocuk uyanırsa yanağını sevdiğimi görcek kendine gel hayal.

-Batu hadi kalk

Batu sesime uyanırken gözlerini yavaşça araladı gözleri gözlerimi bulurken bi süre sadece yüzümü inceledi sorna yavaşça oturduğu yerden kalktı ben hala yerde  otururken elini bana uzattı ben bi eline  bi gözlerine bakarken korkakça elimi elinim üstüne bıraktım.

Batu kolumdaki kızarıklıklara baktı yanik izleri hala duruyordu baş parmağını yaranın üstünde gezdirdi sorna hiç beklemediğim bişey yaptı.Dudaklarını kızarıklığın üstüne bastırıp küçük bi öpücük bıraktı ben donakalmış onu izlerken oda ne yaptığını yeni farkediyo gibiydi.Ben hala yerde otururken  beni hızlıca çekince ben birden Batunun baya dibine girdim tabi.Gözlerimiz birbirine  kenetlenmiş sanki hiç ayrılmak istemiyo gibiydik.Ben gözlerimi kırpıştırıp geriye çekildim kapiya ilerleyip kapıyı açıp çıktım.

Arkama bakmadan hızlıca yukarı çıkıp sınıftan çantamı aldım.Çıkarken Aslının sınıfa girmesiyle duraksadım.Bittin kızım sen.

-Heh bende seni arıyodum lann neden yaptınız böyle bişeyi
-Ne yapmışız be ne bağırıyosun kızım.Hem nerdesin sen bütün derslerde yoktun.
-Nası yani siz yapmadınızmı.
-Ya neyi yapmışız banada anlatıcanmı artik.
-Batuyla bana gizli numaradan mesaj geldi .İşte batunun başına bisey gelmeden aşaği kattaki müzik odasina git diye bende gittim batuyada öyle bi mesaj gelmis sorna biri bizi o sınıfa kitledi ve daha yeni açtı.
-Oha kızım saçmalma biz kapatmadık sizi öyle bişeyi göt korkusundan yapabilirmiyiz  sence ?
-Nası ya

O sırada içeri batu girdi biz aslıyla batuya donerken merakle bizi izliyordu.Ben biraz utansamda az önce olanlar yaşanmamiş gibi yapmaya karar verdim.Batunun yanına yaklaştık.

-Aslıyla Arda yapmamış.
Batunun kaşları çatıldı yapanı düşünüyordu
-Aman ne güzel işte baş başa vakit geçirmissiniz.

Aslının dediğiyle gözlerim irileşerek ona döndüm gözlerimi sinirle yumduğumda tekrar batuya dönmek için biraz bekledim.Batuya dönüp elimi aslının omzuna attım ve çimdikledim.Aslı küçük(!) bi şekilde bağırınca tekrar çimdikledim.

-Hadi biz gidelim aslı çok ödevimiz var
-Gidelim gidelim oldu o zaman eniş ay şey Batu görüşürüz.

Batunun suratı gayette eğleniyo gibi gülüyordu
Aslıyı itekleye itekleye dışarı çıkardım.Onu azarladıktan sorna evlere dağıldık evde yine rutin olan ödevleri yaptıktan ve ders çalıştıktan sorna yattım.Sabah kalktığımda beden dersi olduğu için altıma bi eşofman üstümede bol bi tişort geçirdim tişört kısa olduğu için kollarımi kaldırsam göbeğim gözüküyodu ama çokta  önemsemedim.

BAŞ BELASIWhere stories live. Discover now