29.BÖLÜM

665 46 23
                                    

🍃Müziği açıp bölümü okuyabilirsiniz.

Batu'dan

Yaklaşık iki saattir Hayali arabaya yürütmeye çalışıyordum.Hayır kucağımada aldırmıyo katır inadı var kızda ya.

-Gelmicem işteee bananee hık ben senin evine gelmemm hem sen ne diyosun bana ahlaksız teklifmi yapıyosun hık

Hayal lütfen bi daha sarhoş olma

-Kızım ne saçmalıyon ya gel buraya yeter artık.

Hayali kucağıma aldığım gibi arabaya bindirdim.Emniyet kemerini bağlarken önünden uzanmak zorunda kalmıştım.O an Hayal benim boynumdan öpünce donakaldım.Kafasını boyun girintime koyup beni kokuluyordu.

-Ama batu niye bu kadar güzel kokuyosunkiii öpesim geliyo.
Boğuk çıkan sesiyle geri çekildim.Yoksa kendime hakim olamıycaktım.

Bu kız beni ne hallere getiriyo lan.Kemerini bağlayıp kendi yerime geçtim Hayal hâla konuşmaya devam ediyordu.Sesine o kadar alışmışım ki uyuyakaldığını farkettiğimde evin önüne gelmiştik.

Hayali kucağıma alıp eve girdim.Onu benim yatağıma yatırıcaktım kendim aşağıda uyurdum.Hayali yatağıma yatırdığımda boynumdaki ellerini çözmeye çalışırken beni kendine çekmesiyle dudaklarım dudağının kenarına çarpmıştı.Allahım ben ne yaptımda bana bu acıyı yaşatıyosun.

-Gitme sende uyu burda
Uykulu çıkan sesiyle çok kısık konuşmuştu ama ben anlamıştım.
-Hayal hadi uyu bak ben aşağıdayım.
-Hayırr
Deyip beni yanına yatırdı zorla.Kesinlikle şuan onun yanında yatmak istemiyorum.

Bana bu kadar yakın olması beni sevindirsede yarın ağzıma sıçıcağı kesindi ama kızda nası bi kuvvet varsa beni yanına yatırıp dahada dibime girdi kafasını boynuma saklayıp bana sarıldı.Allahım sana geliyorum bende kolumu onun kolunun üstüne koydum.

-Batu sen beni ne zaman seviceksin

Ben seni zaten seviyorum baş belası

-Bilmem ne zaman sevmemi istersin
-Şimdi sev sorna sev hep sev böyle kocaman kocaman sev
-Tamam severim
-Batu
-Hmm
-Benim annem gitti babam da var ama yok gibi sen gitme olurmu sende gidersen kimsem kalmıycakk.
-Gitmem hadi uyu artık.

Hayali böylesine üzmek içimi parçalıyordu.Artık ne yapıp ne edip Emirin ağzını kapatıcaktım.Böyle devam edemezdi.Onu üzmek beni bin kat daha fazla üzüyordu.

Hayal'den

Sabah başımdaki feci ağrıyla uyandım.Sanki bütün gece ramazan davulculari gibi davul çalmışımda o davul benim kafamın içinde çalınmış gibiydi.

Gözlerimi araladığimda onun yüzünü görmemle noluyo lan dedim.Şuan kendimi bi film sahnesinde gibi hissediyordum.Kız uyanır gece çok içmiştir.Başka birinin yatagında uyanır kıyafetleri üstünde yoktur.Bi dakka hemen üstüme baktığımda dünkü elbisemin olduğunu gördüm.Dünün görüntüleri yavaş yavaş bi film şeridi gibi gözlerimden geçerken herşeyi hatırlamıştım.

Batunun beni buraya getirişi benim ona söylediklerim bi dakka ben dün onu öptüm dimi hemde boynundan lan bide yanağindanda öptüm bide yatakta benimle yatsin diye çocuğu çekiştirdim.Lan hayal bi nikahına almadığın kaldı anasını satayım be.

Yatakta doğrulmaya çalışırken başımın ağrısıyla oflamıştım.Batu yine masum masum uyuyordu.Ya bu kadar yakışıklı olmak zorundamısın.Batu uyanmadan ben evden kaçmalıydım.Evet yeni planım nası fikir ama baya yaratıcı dimi.Hızla yataktan kalkmaya çalışırken Batunun beni kolumdan tutup çekmesiyle onun üstüne düştüm.Oh bide üstüne düştün afferim hayal devam et aynen benim dudaklarım onun çenesine değerken heycanla kendimi hemen üstunden çektim.
-Uyanmıssın.
-Evet uyandım bende gidiyodum zaten hasta kısası makbulmuş ziyaretin.

BAŞ BELASIDove le storie prendono vita. Scoprilo ora