27.BÖLÜM

694 54 24
                                    

Multimedia (Bölümde geçen şarkı)
Şarkıyı açıp okuyabilirsiniz

Biz geleli 10 dk olmuştu masaya oturduğumdan beri Aslıyla sohbet ediyorduk ama ben daha  çok masadaki atıştırmalıklarla ilgileniyordum. Ardayla Cenk konuşurken Emirde genellike telefona bakıyordu. Ben sürekli Batuyu düşünürken onun nasıl Yağmurla gelebilceğini inanamıyordum kesin ben Emirle geldim diye gidip Yağmuru davet etmişti bizimkilere lavobaya gidiceğimi söyleyip ayaklandım. Tam lavaboya giderken Batuyla Yağmurun kapıdan girmesiyle duraksadım. Batunun gözleri beni bulurken şaşkınlıkla önce üstüme sorna gözlerime baktı.Bu kadar güzel olmamı beklemiyordun demi hayvan? Ama benimde ondan farkım yoktu takım elbisesi siyah saçları ve gamzesiyle mükemmeldi yanındaki Yağmura baktığımda Yağmur gerçekten güzel kızdı ama benim kadar güzel olmazdı egon batsın Hayal kız çok güzeldi. Onlar bana doğru yürüdüğünde kendime gelip kafamı çevirip yürümeye başladım onları görmemezlikten gelmek en iyisiydi sanırım. Masaya geri döndüğümde onlarında masaya oturduğunu farkettim. Cenk le göz göze geldiğimizde bana kafasıyla çıkışı göstermişti bir şey konuşmak istiyor gibiydi Cenk benim olmayan abim gibi olmuştu okula geldiğimden beri beni koruyup kolluyordu bakışlarımı Batuya çevirdiğimde direk bana bakıyor olduğunu gördüm Yağmur ona bişeyler anlatıyor gibiydi ama o onunla ilgilenmiyor direk bana bakıyordu tekrar Cenke dönüp kafamı olur anlamında sallayıp ayağı kalktım elbisem baya kısa olduğu için hatta en kısa elbisem olabilir elbisemi biraz aşağı çekiştirip yürüdüm.
Cenkle kapının önüne çıktığımızda bana döndü

"Noldu sana güzellik anlatır mısın bana?"

"Yok ya nolcak bişey olmadı."

"Hayal gerizekalı mıyım ben? Sen batuyu seviyorsun ama Emirle geliyorsun Batu geliyor o da başka bir kızla senin içinin ne kadar acıdığı suratından belli oluyor Batu sana bakarken içi gidiyor gerçekten bir şey olmadığına emin misin?"

Bunların hepsinin bende farkındaydım biri dışında Batunun bana bakarken içimi gidiyor yok yok değildir. Anlattıkları canımı çok sıkıyordu buraya geldiğimden beri yüzümün gülmemesinden anlamıştı.

Birden "Çok yoruldum Cenk."
Diyiverdim sol gözümden bir damla düşerken Cenk beni kendine çekip sarıldı.

"Bak sen benim olmayan küçuk kız kardeşim gibisin eğer Batu seni üzüyorsa onunlada konuşurum zaten uyuz oluyom o piçe kavga bahanemiz olur ne güzel."

Hafif gülümseyerek ona baktım

"Teşekkür ederim.Sadece bu gece olaysız bitsin yeter bak Emirle Batu bir işler çeviriyor bende Emire bu yüzden şans verdim ona yakın olup ne olduğunu öğrenmem lazım.Batu aklımı çok karıstiriyor bir iyi bi kötü sadece yoruldum bu kadar hadi içeri geçelim."

"Ben senin her zaman yanındayım bir şey olursa bana anlat olur mu ben Emirle Batu olayınıda öğrenmeye çalışırım hadi içeri geçelim."

Tam içeri doğru yürürken Sinem (Cenkin belalısı) dans ederken yanlışlıkla bana çarptı

"Oooo kimler buradaymış Hayal nasılsın?"

Kelimeleri ağzında yuvarlayarak söylemesi komiğime gitmişti şimdiden sarhoş olmuştu ama gerçekten çok güzeldi Sinemin baya güzel bi fiziği vardı anlamıyordum bu Cenk nasıl bakmadı ki bu kıza.

"İyiyim sinem sen nasılsın?"

Sinem gelip birden bana sarıldı sonra ayrılınca zar zor konuşmaya başladı.

'İyi değilim Hayal."

Şimdi de ağlıyordu

"Ben senin bu arkadaşını çok sevdim biliyor musun tam 3 sene ama o beni hiç sevmedi bi kerecik bile. Küçücük bile."

BAŞ BELASIDove le storie prendono vita. Scoprilo ora