(22)

337 23 0
                                    

Když jsem se ráno vzbudila ještě vedle mě ležel Pětka a tak jsem se otočila jeho směrem a jen jsem na něj koukala.. Byl tak roztomilý😊 ,,Vím že na mě koukáš" řekl Pětka po chvíli a otevřel oči ,,Dobré ráno" popřál mi a já mu chtěla popřát na oplátku ale od včerejška mě strašně bolel krk, takže jsem jen v obličeji udělala gesto jako ("tobě taky"). Po chvíli Pětka vstal a šel do svého pokoje nevím pro co ale já stále ležela v posteli. Asi po 5 minutách přišel Pětka zpět do pokoje a viděl mě že jsem ještě v posteli ,,Tady se někomu nechce vstávat" a podíval se na mě. Já se je zachumlala do peřin a zavřela oči. ,,Tak to půjde po zlém" řekl Pětka s úšklebkem a chytil peřinu a stahoval ji z postele ale já se jí držela takže jsem spadla z postele a udělalo to ránu jak něco. ,,Tory jsi v pohodě" zeptal se Pětka a sundal mi peřinu z hlavy, protože jak jsem ležela na zemi tak mě celá peřina přikryla. Jakmile stáhl tu peřinu z mého obličeje, no nevím co čekal. Měla jsem záchvaty smíchu a jakmile Pětka viděl že se směju začal se smát taky. ,,Co se tady děje?!" vběhla Allison do pokoje, protože asi slyšela ten můj hlasitý dopad z postele. Já jsem se stále smála a Allison jen zakoulela očima a usmála se a pak odešla.

Po chvíli jsem se přestala s Pětkou smát a vyrazili jsme dolů na snídani. ,,Brý ráno" řekl Diego. Jen jsem se usmála a začala chystat Pětce a mě kafé. ,,Tak kdy vyrazíme?" zeptal se mě Pětka a já mu mezitím podala už hotové kafé. ,,Za půl hoďky?" řekl Pětka, protože viděl že nemůžu mluvit a já souhlasila. ,,Co jste tam nahoře dělali? slyšel jsem nějaké rány.." Řekl Klaus a podíval se na mě a Pětku. ,,Tory se nechtělo vstávat" řekl Pětka posměšně a já se jen usmála. 

Asi po 10 minutách jsem dopila kafé a šla se nachystat abych mohla jít s Pětkou nakoupit ty šaty na dnešní bál. Až jsem byla nachytaná byl zrovna čas kdy jsme se s Pětkou dohodli a tak už jsem šla dolů kde už čekal Pětka. ,,Můžeme?" zeptal se Pětka a já kývla na souhlas. Podala jsem Pětce ruku a objevili jsme se před obchodním centrem.

*Nakoupili jsme si co jsme potřebovali na bál a za chvíli už začínal koncert/bál kde budou i ostatní, takže jsme s Pětkou už pomalu šli na místo kde to bude.*

«Omlouvám se delší neaktivitu✨»


Jak jsem potkala číslo pět🖤Onde histórias criam vida. Descubra agora