(5)

562 30 2
                                    

"To je tetování, co je ne něm špatně?" zeptala jsem se zklamaně. "Kdy ses narodila?" zeptal se mě a díval se mi do očí a stále držel mojí ruku. "1.10.1989". Položil mojí ruku na stůl a řekl "To nemůže být pravda". Agnes donesla věci na ošetření a já si tu ruku ošetřila a zavázala. Vzal mě za ruku a vedl mě ven "co je na tom tetování špatně?" Stáli jsme venku před Griddys doughnuts a Pětka si vyhrnul rukáv a na stejném místě měl stejné tetování jako já. "Ty v*le" řekla jsem, "co to tetování znamená?"

"Myslím že je načase poznat mojí rodinu" řekl a chytil mě za ruku a najednou jsme se objevili  uprostřed nějaké budovy. "CO SE TO SAKRA PRÁVĚ STALO?!" zařvala jsem a málem jsem se pozvracela, "bylo to jako kdybych  se točila všemi směry rychlostí světla a najednou se objevila  tady" Pětka mě stále držel za ruku a vedl mě do obrovské haly kde stálo 7 jeho sourozenců.

"Ahoj Pětko, copak je to za princeznu? zeptal se jeden z jeho sourozenců, který byl podobný spíše gorile. "Nejsem princezna ty gorilo, já jsem Tory" odsekla jsem a Pětka se začal smát. "Tory tohle jsou mí sourozenci, počkáš tady chvíli prosím? zajdu si něco vyřídit" řekl mi a vyběhl do schodů, které vedly někam nahoru. Všichni vypadali o hodně starší. Přišla ke mě jedna holka která byla tmavší pleti (nechci nikoho urážet nebo tak). "Ahoj já jsem Allison, neboli číslo 3" 

Najednou přišel dolů Pětka a s ním nějaký šimpanz který mluvil. "Tak je asi na čase prozradit vám všem jedno z největších tajemství vašeho otce" Všichni se na mě podívali a já se opět chtěla propadnout do země. "Tory je číslo 8, vaše sestra"  "COŽE?" všichni najednou vykřikli. Přišel ke mě ten šimpanz "slečno Tory já jsem Pogo a chtěl bych vám představit členy The Umbrella Academy, vaše bratry a sestry" :

"Číslo 1, Luther" když to řekl řekla jsem si pro sebe potichu "gorila" ale Pětka to slyšel a začal se smát.

"Číslo 2, Diego" připadal mi hodný a když jsem se na něj podívala tak se na mě usmál.

"Číslo 3, Allis.."  "son" dořekla jsem za Poga a usmála jsem se

"Číslo 4 Klaus"  nevypadal moc střízlivě..

"Číslo 5, Pětku znáš" koukla jsem se na něj a usmála jsem se

"Číslo 7, Vanya" vypadala smutně

"A kdo je to?" Zeptala jsem se a u ukázala na kluka na který seděl v rohu v křesle a byl celý v černém. Všichni se na mě udiveně podívali i ten kluk. "Co je?!" zeptala jsem se a přišel ke mě Pětka "Tam nikdo není" řekl a podíval se na ostatní. "takže ten kluk je jen moje představivost?" řekla jsem docela naštvaně. Najednou se ozval Klaus "ona myslí Bena"...

Jak jsem potkala číslo pět🖤Kde žijí příběhy. Začni objevovat