(7)

538 28 1
                                    

"Když jste byla malá měla jste velmi blízký vztah k Pětce, což pro něj bylo velmi nebezpečné vzhledem k tomu co dokážete. Jednoho dne jste se ale kvůli něčemu naštvala a my jsme zachránili Pětku opravdu na poslední chvíli. A aby se to už neopakovalo, šla jste.."  

"Jak to ,že jsi to nepamatuju?" Měla jsem co dělat abych se nerozbrečela. "Allison byla donucena nechat všechny zapomenout, a vás nechala zapomenout na vaše schopnosti, na Academii i na Pětku, Některé z vašich schopností ale evidentně zůstali."  Pogo vyšel ze dveří a řekl Pětce který tam čekal "Myslím že vás potřebuje"

Pětka vešel a sedl si vedle mě. "To je šílené" řekla jsem a Pětka viděl že jsem se skoro rozbrečela. "Co je tak šíleného?".  "Celou tu dobu jsem mohla být tady s vámi na Academii, místo toho jsem přežívala v Komisi, jako uprchlík".  Pětka se na mě podíval, "ty znáš Komisi?"  ale když jsem chtěla odpovědět obrovské vstupní dveře zavrzaly a my se šli podívat kdo přišel.

Byla to Lila se zbraní v ruce "Kde je Tory vy zm*di?" zařvala na všechny. Běžela jsem k ní dolů a obejmula ji, "umm to je moje nejlepší kamarádka Lila" řekla jsem a všichni se na Lilu divně dívali. Vyšla jsem s Lilou ven před Akademii "Lilo neuvěříš co se stalo, já mám schopnosti!" zařvala jsem a lidi na ulici se na mě divně dívali. "Tak to je super! obejmula mě, Tak já už půjdu jen jsem chtěla vědět že jsi v pohodě." řekla a odešla

Když jsem vešla do Akademie Pogo zrovna všem říkal mé schopnosti a tak všechny pohledy padaly na mě, opět bych se propadla do země. Pak za mnou přišel Pětka "nechceš tady dneska přespat? Máš tu stále svůj pokoj".    "Jasně moc ráda" odpověděla jsem s úsměvem. Odvedl mě do nádherně vyzdobeného pokoje naproti tomu od Pětky. "Je opravdu nádherný" řekla jsem a Pětka se usmál. Najednou přišla Allison a zeptala se mě jestli chci své schopnosti zpět hned nebo až někdy jindy. Koukla jsem na Pětku a pak na Allison, "no naposledy co jsem je měla tak to spíše páchalo škodu ale i kdyby ty mi je můžeš dát zpět?".  "Můžu ti vrátit vzpomínky i na ostatní i na ten incident.." Pětka se na mě podíval "jaký incident?".   "To je jedno", řekli jsme s Allison najednou. "Tak jo chci si vzpomenout úplně na vše, i na ten incident"...

Jak jsem potkala číslo pět🖤Where stories live. Discover now