(14)

388 27 1
                                    

S Pětkou jsme se rozhodli ještě chvíli zůstat dole s ostatníma. Já jsem se docela držela ale Pětka to docela s pitím přehnal a už tam odpadával tak jsem poprosila Luthera, který nebyl vůbec ožralý aby ho odnesl nahoru. A tak si Luther přehodil Pětku přes rameno a šli jsme ho spolu odnést k němu do pokoje. Když jsme šli po schodech se Pětka trochu probral a začal něco mumlat a já se neudržela a začala jsem se chechtat (přece jen jsem měla taky něco už vypito) a Luther řekl "Vidím že s pitím moc zkušeností nemá" a já se začal chechtat ještě více. Přišli jsme k Pětce do pokoje a Luther položil Pětku na postel a odešel. Lehla jsem si k Pětce a čekala jestli se probere ani nevím proč.

Když se po chvíli probral byl tak moc namol, že mě ani nepoznal a tak když mě viděl tak se posadil a zeptal se mě co tady dělám. Chtěla jsem mu naznačit ať si zpět lehne vedle mě. " BěŽ prYč Já mÁm pŘítElkyNi" a jakmile to dořekl svalil se na postel a zase usnul. Tak jsem ho nechala spát a šla jsem dolů. Když jsem sešla dolů tak jsem si vzala nějaké pití ani nevím co to bylo a sedla jsem si vedle Allison. (Napsala jsem: Jsem pyšná na Pětku) "PrOč?" odpověděla Allison ale už byla více opilá než předtím (napsala jsem: Protože byl tak moc ožralý že mě ani nepoznal a když jsem si vedle něj chtěla lehnout tak mě odehnal a řekl mi že má přítelkyni🥰) "aHh, tO jE taK miLé" odpověděla Allison a já se divila jak to, že ještě neodpadla. Po chvíli jsem už byla taky na mol ale byla jsem moc líná na to jít do pokoje a tak jsem usnula na gauči. 

Když jsem se vzbudila ihned jsem běžela vyzvracet, protože takovou kocovinu jsem měla poprvé. Až jsem se vrátila ze záchodu a viděla jsem tu spoušť co tam zůstala po včerejšku, tak jsem začala aspoň uklízet kelímky a zbytky jídla. Pak už to vypadalo lépe ale pořád bylo co uklízet, no to se mi moc nechtělo a tak jsem šla za Pětkou nahoru. Když jsem vešla Pětka ještě spal a tak jsem si lehla vedle něho a ještě jsem usnula. Otevřela jsem oči a Pětka na mě koukal, "Dobré ráno" popřál mi a já si přála abych mu už taky konečně mohla říct něco hezkého ale stále to nešlo. Ještě jsme tam jen tak chvíli leželi a koukali na sebe. Pak jsme se šli nasnídat dolů. Allison a Vanya už to tam skoro douklízeli, "Ahoj neviděli jste Luthera? Od včera se neukázal a to nám přijde divné, protože však víte jaký je Luther. Nikdy by někam jen tak neodešel a nic by neřekl." Oba jsem zakývali hlavou jakože nevíme a já jsem jenom (napsala: Včera odnášel Pětku do pokoje a pak už jsem ho neviděla). Pětka se na mě podíval "Jak odnášel?" Naznačila jsem gestem že to je jedno.

Rozrazily se dveře Akademie a vběhl Luther a měl od krve celý nos. Allison k němu ihned přiběhla "Ježíši co se ti sakra stalo?" Luther  ukázal na dveře a jakmile na ně ukázal rozrazily se a vběhlo tam 6 chlápků, kteří byli oblečení jak mafie.

Jak jsem potkala číslo pět🖤Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt