(15)

396 27 3
                                    

"To jsou oni?" zeptala se Allison a Luther přikývl. Jakmile přikývl tak jsem se zvedla a postavila se před prvního chlápka a očima jsem mu naznačila (vypadni). Ostatní chlápci na mě namířili zbraní ale já dělala jakože to nevidím a dívala jsem se tomu prvnímu chlápkovi furt do očí. Těsně než na mě zbylých pět chlápků vystřelilo jejich zbraně je flákli přes obličej a oni se svalili na zem a omdleli. První chlápek se otočil co se stalo ale jakmile se otočil zpět na mě teleportovala jsem se za něj a zlomila jsem mu vaz. Svalil se na zem a jakmile jeho větší tělo nezakrývalo mojí tvář všimla jsem si že už tam dole byli všichni členi Akademie a koukali se co se děje. Myslím že mě všichni viděli jak se usmívám když se svalil mrtví na zem. Chystala jsem se vrátit jako baddie na gauč ale pár těch ostatních se začali probouzet. Já se otočila směrem na ně a udělala gesto rukou a pomocí telekineze jsem těm co přežili zlomila vaz.

"Myslím že máš po problémech" řekl Pětka a já se usmála a sedla si zpět k němu na gauč. "Tak já asi uklidím ty těla" řekla Allison a já ji šla pomoct. Sbalily jsme ty těla a Allison šla ošetřit Luthera a já s Pětkou jsme šli zakopat ty těla.

Potom co jsme zakopali těla, jsem byla u mě v pokoji a jen ležela na posteli. Přišel ke mě do pokoje Pětka a sednul si ke mě k posteli. Asi po 30 vteřinách jsem se probrala a cukla jsem s sebou (jako když se probudíš z mikrospánku) a Pětka si toho všiml a usmál se. "Kdyby náš drahocený tatínek ještě žil a my chodili na mise myslím že by nás ostatní ani nemusel brát s sebou." Když mi došlo jak to myslí usmála jsem se a zpět jsem si lehla na postel a koukla jsem se na Pětku. Najednou ze spodu Akademie Allison zavolala Pětku a já chtěla jít s ním. Postavila jsem se a chtěla jít za Pětkou ale on mě žďuchl zpět na postel a řekl "Hned jsem zpět"

Zůstala jsem teda ležet na posteli a Pětka odešel dolů. Najednou vedle mě v nočním stolku něco udělalo zvuk jako malý výbuch. Otevřela jsem dvířka a tam byl nějaký válcový objekt. Když jsem to vzala to ruky zjistila jsem že vršek jde odšroubovat a když jsem ho odšroubovala uvnitř byl papírek se vzkazem. 

*Vzkaz*

Ty dobře víš kdo píše Tory, taky moc dobře víš kolik lidí na tebe můžu poslat aby tě zabili za to co jsi provedla. A taky že jo, pokud neuděláš co ti teď řeknu pošlu na tebe a tvojí rodinu celou Komisi. Pokud nechceš aby se tak ovšem stalo tak uděláš následovný úkol:

Zabít Pětku a ohlášení poté co se tak stane

A ty moc dobře víš že pokud nesplníš úkol, staneš se úkolem ty pro někoho a věř mi že já tě moc ráda zabiju osobně za to co jsi udělala Lile a mojí nejlepší kamarádce. Víš tvoje matka kterou jsi zabila nemilosrdně v požáru byla moje nejlepší kamarádka, tak být tebou si pospíším ty mr*cho malá. Teď budeš trpět ty.

Jednatelka


Jak jsem potkala číslo pět🖤Where stories live. Discover now