(3)

706 41 2
                                    

Zaslechla jsem výstřely. "panebože co to bylo!" rychle jsem zavřela dveře a schovala jsem se na toaletě, po chvíli to utichlo. Když jsem si uvědomila že tam byl ten kluk vyběhla jsem nehledě na to že se tam před chvíli střílelo, první co jsem uviděla bylo 8 mrtvých těl ležících na zemi. "Málem se mi natáhlo"  Pak za mnou někdo něco řekl já se otočila a dala mu pěstí do obličeje  (moje  biologická máma vždy trvala na umění se bránit a tak mě učila techniky které se mi často hodily). 

Pak jsem si uvědomila komu jsem dala pěstí, "byl to ten kluk". Opřel se o zeď a dal si ruku na místo kam jsem ho trefila. "Máš dobrou ránu" řekl a jeho hlas byl ten nejhezčí jaký jsem kdy slyšela. Chtěla jsem se propadnou do země . Začala jsem se omlouvat a zeptala jsem se ho jestli je v pohodě. "To je v pohodě" 

"Panebože co se tu stalo" zeptala jsem se. "Asi se mnou měli nějaký problém" řekl. "Asi už půjdu" řekla jsem protože jsem se cítila trapně za to jak jsem mu dala pěstí a byla jsem na odchodu. V tom mě chytil za ruku jeho ruce byly velké, cítila jsem jeho vystupující žíly. Otočila jsem se na něj a on řekl "Já jsem Five Hargreeves nebo Pětka". "Já jsem Tory" odpověděla jsem a usmála jsem se. (V hlavěNikdy jsem nepotkala nikoho kdo byl měl místo jména číslo ale bylo to tak nádherné a sedělo to k němu. Pořád mě držel za ruku a jeho krásné oči mě probodávaly "Zítra tady bude nějaká akce nechceš přijít?" Souhlasila jsem a usmála jsem se a vyšli jsme ven. "ale počkat co bude s těmi těly" napadlo mě. "Já se o to postarám" odpověděl. Ještě jsem se omluvila za tu pěst a šla jsem domů.

Vběhla jsem do Komise a ihned spatřila Lilu, kterou určitě zajímalo jak to dopadlo. A taky že jo, ihned na mě spustila otázky ohledně toho co se tam dělo, skoro to na mě řvala a uslyšela to její máma. Její mám mi někdy opravdu naháněla strach jejím chováním i jejími outfity. Když to slyšela vyšla ze své kanceláře v outfitu který jsem naprosto nechápala "copak se děje děti moje?". Lila se začala usmívat a řekla "Tory se nám dneska do někoho zamilovala". Měla jsem chuť ji něčím přetáhnout ale začala jsem se taky smát. "Ale, ale kdopak se ti zalíbil?" zeptala se mě. Bylo mi to divné říct ji ale neříct mi přišlo ještě divnější. "jmenuje se Five Hargreeves"❤  Máma od Lily se na mě podívala a pak se podívala na Lilu. "co je špatně?" zeptala jsem se společně s Lilou..

Jak jsem potkala číslo pět🖤Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon