THE HEIRS

30 5 6
                                    

왕관을 쓰려는자, 그무게를 견뎌라-상속자들

Rok: 2013

Epizody: 20

V hlavních rolích: Lee Min Ho & Park Shin Hye & Kim Woo Bin

Songy: (prvních pět)

1."I'm Saying... (말이야)" - Lee Hong Gi

2."Love Is..." - Park Jang Hye & Park Hyeon Gyu

3."Moment" - Lee Chang Min

4."In the Name of Love (사랑이라는 이름으로)" - Ken (VIXX)

5."Two People (두 사람) (Remake)" - Park Jang Hyun


Zhlédnutí: se slovenskými titulkami


O čem to vlastně je?

Kim Tan je dědicem Empire Group, který byl poslán studovat do zahraničí. Ve skutečnosti je to jen forma exilu, aby se nepletl jeho staršímu nevlastnímu bratrovi do plánů, jak převzít rodinný podnik. Mezitím v USA Kim Tan náhodně potká Cha Eun Sang, která přijela z Koreje hledat svou starší sestru. Cítí, že se do ní zamiloval, aniž by věděl, že je dcerou hospodyně jeho rodiny. Všechno se zkomplikuje, když přijede jeho snoubenka Rachel Yoo, aby ho přivedla zpět do Koreje a jeho srdce je rozpolcené mezi láskou a povinností. (MyDramaList)


Můj názor

Podle mě pokud začínáš s kdrama, rozhodně The Heirs si musela vidět, protože neznám nikoho, kdo to neviděl. Je to jedna z oblíbených a velice populárních drama.

A proto se musím přiznat, že mě nijak zvlášť nezaujala, vlastně mě to ani nebavilo. Jediným důvodem proč jsem to dokoukala, byl vztah mezi bratry, to jediné mě u toho drželo. Nejslabším článkem byl za mě jednoznačně scénář, u hlavních postav se jedno a to samé točilo pořád dokola a díly v USA ani nekomentuji. Zajímalo by mi, koho napadlo udělat z hlavní ženské postavy takovou věčně ubrečenou fňuknu a když zrovna nebrečela, tak se jí chtělo. A proto klobouk dolů Shin Hye za to, jak dobře to zvládla.

 Na druhou stranu mi mile překvapilo kolik známých tváří tam bylo, to se jen tak nevidí a rozhodně moc hezká podívaná. Přesto, že se děj točil víceméně okolo toho samého, našlo se několik dějových linií a některé charaktery postav byli až dech beroucí a u některých z nich je vidět psychický růst. Buď si někoho zamilujete nebo ne, snad nic mezi. U některých scén jen tajíte dech a vůbec nic okolo sebe nevnímáte a taky se rozhodně někdy zasmějete. Co jsem tak četla, někdo i psal, že je to strašná ztráta času. Upřímně to si nemyslím, jen to asi není každého šálek čaje.


Nu... omlouvám se, ale jak říkám, je to jen můj vlastní názor. Třeba moje kamarádka to naprosto miluje a vím, že tu byla slečna , co mi to jednom komentáři doporučovala, za což ji moc děkuji. Když jsem si ho totiž nedávno přečetla, moje první myšlenka byla: já to ještě nenapsala? Protože opravdu jsem měla za to, že jsem THE HEIRS sepsala a vydala. 

Problémy s notebookem jsem stále nevyřešila, ale během té doby jsem opět viděla dalších mraky kdramat. Sepisuji ty novější a pak, když chci sepsat tu, co jsem viděla před lety musím si ji pustit znova, abych věděla o čem psát, problémky...

Budu ráda za jakoukoliv odezvu (i kdyby měla být negativní vůči mě) a poslední věc... tvůj oblíbený herec? Já ráda říkám, že mám svou "pětici", ale Lee Jong Suk vyhrává

Doufám, že sis užila vánoční svátky a vstup do nového roku v klidu a zdraví. Hezký zbytek týdne a snad brzy na viděnou

- Adi



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now