W (Two Worlds)

239 26 20
                                    

  더블유  

Rok: 2016

Episody: 16

V hlavních rolích: Lee Jong-suk & Han Hyo-Joo

Songy: (nejčastějších 5)

1. "Where Are U" -  Jung Joon-youn

2. "Please Say Something, Even Though It Is a Lie" - Park Bo-ram 

3. "Inthe Illusion" - Basick & Inkii

4. "Remember" - KCM

5. "Without You" - N & Yeoeun

Zhlédnutí: s anglickými titulkami

O čem to vlastně je?

Oh Yeon Joo pracuje v nemocnici a její otec Oh Sung Moo je autorem populárního komiksu „W", kde hlavní hrdina Kang Chul, vítěz zlaté olympijské medaile, byl obviněn z vraždy celé své rodiny. Nyní je Kang Chul bohatý a úspěšný, ale Oh Sung Moo připravuje jeho smrt, kterou chce komiks ukončit. Aniž by Yeon Joo věděla jak, dostane se do příběhu a Kang Chula zachrání, když se vrátí zpět do reality, neví, jestli se to opravdu stalo nebo to byla jen iluze, ale netrvá to dlouho a opět se vrátí do Kang Chulova světa.                                                                  (ČSFD)

Můj názor

MILUJU tuhle dramu. Nejenže tam hraje Lee Jong-suk, ale je tam i tématika malování (komiks)   a k tomu já mám blízko. Bylo to napínavé od začátku do konce, prostě mě to úplně  pohltilo, co k tomu dodat... Viděla jsem to už 2x a pořád se ráda k ní vracím. Je fakt, že jsem tam našla pasáže, u kterých jsem si říkala, že "to už je trochu moc". Ale zatím moje nejoblíbenější drama.

PS: Jako u každé drama si připrav kapesníčky, pokud si citlivka.

Určitě mi dej vědět, jestli si to už viděla a pokud ano, jaký na to máš názor.

Určitě mi dej vědět, jestli si to už viděla a pokud ano, jaký na to máš názor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now