THE LIAR AND HIS LOVER

130 9 0
                                    

  그녀는 거짓말을 너무 사랑해  

Rok: 2017

Epizody: 16

V hlavních rolích: Lee Hyun Woo & Joy & Lee Seo Won & Lee Jung Jin & Hong Seo Young

Songy:

1. "A Fox" (여우야) - Joy
2."I'm Okay" (괜찮아, 난) - Joy feat. Lee Hyun Woo
3. "I'm Okay" (괜찮아, 난) - Crude Play
4."Peterpan" - Crude Play
5."Your Days" (요즘 너 말야) - Joy
6."Shiny Boy" - Joy


Zhlédnutí: s anglickými titulkami


O čem to vlastně je?

Láska mezi hudebním skladatelem pro kapelu Crude Play Kangem Han-Gyulem a studentkou střední školy Yoon So-Rim.

So-Rim se na první pohled do něj zamiluje a rozhodne se, že ho najde a přizná se mu.  Han-Gyul nejprve odmítá So-Rim kvůli věku a skutečnosti, že se oba neznají.

Nicméně, s krásným hlasem a čistým mladým srdcem So-Rim se Han-Gyul do ní brzy zamiluje. Pro So-Rim se její život po setkání s Han-Gyulem zcela změní, její hlas ji přivede do hudebního průmyslu ještě se svými dvěma kamarády a vytvoří skupinu s názvem Mush & Co. Jeden z členů skupiny Mush & Co, BaekJin-Woo je také zamiilovaný do Yoon So-Rim. Basový hráč slavné kapely Crude Play, Seo Chan-Young se stává producentem kapely Mush & Co a také se zamiluje do So-Rim.

Můj názor

Na tuhle dramu jsem čekala zatraceně dlouho a myslím, že se čekání vyplatilo. Líbily se mi ukázky a taky představa, že tam hraje Joy a Lee Hyun Woo. Prý je na tohle téma natočený i japonský film, ten jsem tedy neviděla. Ale zpátky k dramě... humorný příběh se zamilovaným podtextem. Nebo je to naopak? Nevadí. Na to, že nemusím zamilované trojúhelníky mě tahle drama opravdu bavila. Dost jsem se u ní zasmála a sledování toho, jak se hlavní pár i ten vedlejší sbližují, užila. Je tam hodně dějových linií, ale neztratila jsem v nich ani jednou, samozřejmě nemůžu zapomenout  i na hodně zvratů. A tím, že je to o hudbě, tak je tam hodně písniček, což já zbožňuju. Zamilovala jsem si charaktery postav, hlavně kluky z Crude Play.

PS: Citlivky, připravte si kapesníčky.


Pokud už si to viděla, budu ráda, když se podělíš o názor. Klidně i o pocitech z filmu. 

Chtěla bych poděkovat některým z vás, které mi posíláte typy na jiné dramy. Je to od vás strašně milé a já si toho dost vážím, samozřejmě i ostatním komentářů. Jste nejlepší!

Taky bych se chtěla omluvit, že mi to někdy hrozně trvá. Já jsem viděla opravdu hodně dramat a strašně ráda, bych se s vámi o ně podělila, ale vždycky se seknu u toho, kdy mám říct svůj názor. Každopádně jsem se zařekla, že bych ráda vydávala jednou týdně, ale nevím jaký den, tak si můžete vybrat.

Ještě jednou bych chtěla každé z vás poděkovat.


Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
강박 관념Kde žijí příběhy. Začni objevovat