TOUCH YOUR HEART

32 5 7
                                    

진심이 닿다

Rok: 2019

Epizody: 16

V hlavních rolích: Lee Dong Wook & You In Na

Songy:

1. "Make It Count" - Chen

2. "Oh? Truly!" - J Rabbit
3. "What If Love" - Wendy
4. "At The End Of Your Left Hand" - Park Bo Ram

5. "Good Night" - Jeong Se Woon 


  Zhlédnutí: s anglickými titulkami


O čem to vlastně je?

Příběh o krásné, leč ne moc nadané herečce Oh Yoon Seo, jejíž život a kariéra po skandálu s jedním ze synů chaebolské rodiny začne strmě klesat dolů. Doslechne se, že slavný scénárista hledá obsazení pro roli sekretářky právníka, a aby ji získala, začne kvůli zkušenostem pracovat pro skutečného advokáta Kwon Jung Roka, kterému Oh Yoon Seo hodil na krk jeho šéf. Kwon Jung Rok je ale známý tím, že je arogantní a citově chladný. Z nastalé situace radost samozřejmě nemá, ale přijmout ji musí. Vyvstává tedy otázka, zda Oh Yoon Seo dokáže obměkčit Kwon Jung Rokovo srdce a zda si dokáží pomoci navzájem.  (ČSFD)

Můj názor

Nemyslím si, že byste našli lepší pár pro tuhle dramu než je Dong Wook a In Na. Možná nepatří k nejlepčím hercům, ale jako seriálový pár dle mého nemají konkurenci. In Na si zahrála svéráznou, naivní a pro něho někdy otravnou osobnost a Dong Wook postupem jeho zamilovasti se proměnil z největšího citového ignoranta a suchara v roztomilé zlatíčko.

Co se týká dramy jako takové... nijak náročný děj, avšak rozhovory jsou otevřenější a scény "dospělejší". Je to příjemná oddechovka plná romantiky doplněná o vtipné scény. K zimním večerům, kdy si zahrabaná pod dekou na gauči s kakaem v ruce, prahnoucí po romantice, simyslím, že naprosto ideální.

Ani co se týká vedlejších postav, scénáristi nesáhli vedle.Přes dětinského a fanouškovsého ředitele a ž po upovídanou sekretářku či zničeného manažera. Avšak převládá "Ukulele pár" jak ho někdo perfektně vystihl na ČSFD. Ten páreček opravdu stojí za to a je naprostým opakem hlavního páru.


Pokud si viděla Touch Your Heart, budu ráda za jakoukoliv odezvu.

Omlouvám se, že nepřidávám tak často, ale jediné co dělám ve volném čase, tak je koukání na nové drama a mám problémy s počítačem, takže je to na delší dobu.


К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
강박 관념Место, где живут истории. Откройте их для себя