MY LOVE FROM THE STAR

86 4 3
                                    

  별에서 온 그대 

Rok: 2013

Epizody: 21

V hlavních rolích: Jun Ji-Hyun (Gianna Jun) & Kim Soo-Hyun & Park Hae-Jin & Yoo In-Na & Shin Sung-Rok

Songy:

1. "My Destiny" - Lyn

2. "별처럼" (Like a Star) - K.Will

3. "별에서 온 그대" (My Love from the Star) - Younha

4. "너의 집 앞" (In Front of Your House) - Kim Soo-Hyun

5. "안녕" (Hello / Goodbye) - Hyorin


Zhlédnutí: s českými titulkami


O čem to vlastně je?

 Do Min Joon přistál na Zemi před 400 lety. Zde potkal pozemskou dívku, od které poprvé v životě dostal dar. Jenomže její osud neměl šťastný konec. Celou tu dobu žil Do Min Joon tiše v ústraní a snažil se s lidmi moc nezaplétat. Ale to se změní, když zpoza kol náklaďáku zachrání dívku, která vypadá na vlas stejně jako ta, jenž ho obdarovala. Zachrání ji a zmizí. Naštěstí je jim přáno, aby se znovu setkali po 12 letech, kdy se ona dívka, nyní už žena a slavná herečka v jednom, nastěhuje vedle něj. Tím se roztočí koloběh ne zrovna jen šťastných událostí...  

(ČSFD)

Můj názor

Na tuhle dramu jsem se začala dívat díky hlavním postavám, protože ať už Gianna Jun nebo Kim Soo-Hyun(a) mám strašně ráda. Byla to od producentů a režiséra dobrá volba, protože byli opravdu sehraní. Fakt se mi tahle drama líbila. Ať dějově nebo umělecky. Zajímavý nápad a dobré zpracování, spousty komických scén, ale i scén, kde člověk jako já, uroní slzu (a ne jen jednu...). Mohla bych to nazvat i detektivkou, kde i když víte padoucha, nutí vás to dívat se dál, protože chcete vědět, jestli ho dostanou včas a tak. Taky jsem ocenila konec, nebylo to "přeslazené".


PS: kapesníčky...


Pokud si tuhle dramu viděla, budu ráda za jakoukoliv odezvu.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now