KILL ME, HEAL ME

131 12 8
                                    

킬미, 힐미

Rok: 2015

Epizody: 20

V hlavních rolích: Ji Sung & Hwang Jung Eum & Park Seo Joon

Songy: (prvních 5)

1."환청" (Auditory Hallucination) - Jang Jae -in and NaShow
2."Healing Love" - Luna and Cho-yi
3."말할 수 없는 비밀" (Unspeakable Secret) - Moon Myung-jin
4."이런 기분" (This Feeling) - Lee Yoo-rim
5."너를 보낸다" (Letting You Go) - Park Seo Joon


Zhlédnutí: s českými titulkami

O čem to vlastně je?

Cha Do Hyun od dětství trpí disociativní poruchou identity. Když se nebezpečný Shin Se Gi, jedna z jeho osobností, začne velmi zajímat o Oh Ri Jin, která pracuje v nemocnici na psychiatrii, Cha Do Hyun se bojí, že ho chce Se Gi navždy uspat, a zároveň se bojí i o Ri Jinino bezpečí. Ri Jin souhlasí, že se stane jeho tajnou doktorkou, protože Do Hyun tají svou nemoc před svou rodinou, ale také se chce dozvědět, proč Se Gimu tak moc záleží na Oh Ri Jin.  

Můj názor

Jako klobouk dolů před Ji Sung(em), protože tak úžasný herecký výkon jako podal on, jsem dlouho neviděla. Ji Sung dokáže prostě zahrát cokoliv a to mi nikdo nevymluví. Nejvíc mě pobavila Ahn Yona Na, prostě typická 17-letá teenagerka, ale fakt typická. Úplně jsem v ní viděla svou mladší sestru.Ale celkově jak byl celý seriál propracovaný, ty detaily. Scénář, jednotlivé a hlavně rozdílné charaktery a ta zápletka!  Dost jsem se zasmála, ale jak se začalo všechno rozplétat (zápletka) jsem si taky dost poplakala. Taky jsem se něco přiučila a hlavně jsem vzala na paměť DID, tedy nějak více. Kill me, Heal me byla jedna z prvních dramat, které jsem viděla a objevila jsem tam, jak já tomu říkám "pravidlo 8 dílu". Nechci spoilerovat, takže ti to nevysvětlím, ale pokud se na to podíváš, možná pochopíš. Určitě doporučuji.


PS: Kapesníčky ať máš po ruce, určitě je budeš potřebovat. #adiradí


Pokud si to už viděla, rozhodně mi dej vědět tvůj názor a třeba mi i napsat jakou osobnost sis oblíbila ty. Ráda si počtu. Poprvé v téhle části jsem přidala i video, které si myslím, že vystihuje každou osobnost. Pokud bys to chtěla i v dalších částech, tak mi to prosím taky napiš, ať vím jestli ano nebo ne. Děkuji


Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
강박 관념Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt