MY SECRET ROMANCE

72 3 0
                                    

애타는 로맨스

Rok: 2017

Epizody: 13

V hlavních rolích: Sung Hoon & Song Ji Eun & Kim Jae Young & Jung Da Sol

Songy:

1. "Same" - Song Ji Eun & Jung Hoon

2. "You Are the World of Me" - Lee Shin Sung

3. "Love Song" - DAYDAY

4. "Love Is So Good" - Moon Myung Mi


Zhlédnutí: se slovenskými titulkami  

O čem to vlastně je?

Před třemi lety spolu Cha Jin Wook a Lee Yoo Mi strávili noc. Od té doby se neviděli, ale oba na to dodnes nemohou zapomenout. Yoo Mi získá práci jako výživový poradce ve velké firmě Daebok, ale obrovské překvapení je, že v čele společnosti je Jin Wook. Přestože se Yoo Mi snaží předstírat, že si na něj nepamatuje, Jin Wook ji nenechá jen tak být, protože jí nemůže zapomenout, že po společné noci zmizela a on se probudil sám vystaven smíchu postarších dam.    (ČSFD)

Můj názor

Začala jsem se na to dívat, protože mě zaujal trailer, navíc takové téma se u k-dramat moc nevidí. První díl byl super, jenže zbytek už tak super nebyl. Neříkám, že by mě to nebavilo, ale čekala jsem trochu něco jiného. Já v tom viděla klasický  scénář, co se u romantických dramat vyskytuje. Bohatý a pohledný ředitel obrovské firmy a ač pěkná stále "z nižší vrstvy" dívka a mezi nimi stojící odpovídající dívka a otec pohledného ředitele. Navíc dosti předvídatelné a pro mě trochu natahující. Nějaké vtipné scény se našli to nepopírám. Trochu mě iritovala povaha Lee Yoo Mi a teď nic proti herečce, ale nemohla jsem si pomoct, když kulila její větší oči. Prostě mě to strašně fascinovalo, ani nevím proč. 

Musím uznat, že nedorozumění bylo dobře promyšlené, to jako jo no. Za nápad body navíc, ale mohli to propracovat trochu jinak. Líbilo se mi, abych pořád nebyla tak negativní, že na konci každého dílu, byla vsuvka a "vysvětlivka" nějaké scény v daném díle, u těch jsem se většinou pobavila nejvíc.


Vím, teď mi to trvalo docela dlouho, ale nemám moc času, jak na psaní, tak na samotné koukání. 

Jen bych chtěla dodat, že je to jen můj osobní názor. To, že mě tahle k-drama nenadchla, neznamená , že někoho ano. Každému se líbí něco jiného :)

Budu ráda za jakoukoliv odezvu, co se názoru týče. 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now