QUEEN OF THE RING

119 7 6
                                    

  반지의 여왕  

Rok: 2017

Epizody: 6 

V hlavních rolích: Kim Seul Hee & Ahn Hyo Sub

Songy: Omlouvám se, ale žádné jsem nenašla. Pokud ty ano, budu moc ráda, když mi to napíšeš.

Zhlédnutí: s anglickými titulkami

O čem to vlastně je?

Příběh o čarovném prstenu, který se dědí v rodině se škaredými a nízkými ženami. Tento prsten z vás dělá nejkrásnější ženu, pro toho, kdo vám ho nasadí na prst... problém nastane, když zjistíte, že nejkrásnější žena je vaše nejlepší kamarádka z dětství.  

Můj názor

Někomu se to může zdát jako nehorázný kýč. Pouze 6 epizod po 30 minutách. Žádný komplikovaný děj. Ale mě to pobavilo. Ráda se k této dramě vracím a je to úžasná oddechovka  s humornými prvky. A ty já nejraději.

 Navíc se můžeme i poučit. Například to, že vzhled není to nejdůležitější a už vůbec ne ve vztahu. Důležitá je osobnost a některé dívky na to nemyslí. Pokud tě nemá rád takovou jaká si... nezaslouží si tě.

...

Nebo aspoň něco takového jsem si z dramy vzala já. A taky to, že mám štěstí, jaký mám rodiče. Já vím, že některým to může přijít dětinský a úplně divný. Ale každý z nás (nebo alespoň někdo) do takového stádii dojde a rozhodně to není ostuda.

PS: Raději kapesníčky poblíž. Jen pro jistotu.

Pokud si to viděla, budu ráda za jakýkoliv názor. Myslím si, že taková oddechovka mezi dramaty, které mají přes 20 dílů, je super změna.

 Myslím si, že taková oddechovka mezi dramaty, které mají přes 20 dílů, je super změna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now