DREAM HIGH

191 13 4
                                    

  드림하이  

Rok: 2011

Epizody: 16

V hlavních rolích: Bae Suzy, IU, Hahm Eun-jung, Kim Soo-hyun, Ok Taecyeon, Jang Wooyoung, Um Ki-joon

Songy: (nejčastějších 5)

1. "드림하이" (Dream High) 

2. "Someday" - IU

3. "My Valentine" - Taecyeon & Nichkhun

4. "못 잊은 거죠" (If) - Park Jin-young

5. "Maybe" - Sunye


Zhlédnutí: originál, s českými i anglickými titulkami


O čem to vlastně je?

 Všichni studenti Kirinské školy umění chtějí to samé. Dosáhnout až na vrchol, stát se hvězdou. Jenomže ne všem se to může podařit, ne všichni uspějí v showbyznysu. Na začátku se poznáme se třemi žáky, kteří se ocitli ve zvláštní třídě, díky které na ně všichni ostatní koukají skrze prsty. Dlouho nezůstanou jen tři a přidává se další. Všichni tvrdě dřou, jen aby se jim splnil sen. Nebudou to mít jednoduché, protože překážek je před nimi ještě velmi mnoho.  

Můj názor

Dream high je pro mě celkem speciální drama a to rovnou ze dvou důvodů. Za prvé to byla moje úplně první k-drama, které jsem viděla a za druhé jsem to viděla v korejštině, s anglickými titulkami a nakonec i s českými.

Hrozně mě to bavilo protože to je ze školního prostředí a hlavně miluju muzikály, čímž bych tohle drama i nazvala. Je tam spousty emocí a zápletek, které vás nutí koukat dál. A rozhodně nemůžu zapomenout na dvoji učitelů Kang Oh-hyuk a Yang Jin-man. I herecké obsazení se mi líbilo, protože většinu herců znám a mám je ráda. Co se mi ale nelíbilo? Popravdě mě někdy trochu iritovalo chování Go Hye-Mi, kterou hrála Suzy.

PS: Pokud si citlivka kapesníčky k ruce. Znáš to, jako u každé drama.

Bohužel Dream high 2 jsem ještě neviděla, ale mám jí na seznamu. Momentálně mám toho hodně rozkoukaného. Budu ráda, když mi dáš vědět jestli si to viděla a pokud ano, jaký na to máš názor, klidně i k pokračování, ať mám motivaci. Ráda si to přečtu.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


강박 관념Where stories live. Discover now