BOYS OVER FLOWERS

216 14 9
                                    

꽃보다 남자

Rok: 2009

Epizody: 25

V hlavních rolích: Lee Min-ho, Kim Hyun-joong, Ku Hye-sun, Kim Bum, Kim Joon

Songy: (nejčastějších 5)

1. "Stand by me" - SHINee 

 2. "Yearning of The Heart" - A'st 1 

 3. "Because I'm Stupid" - SS501 

 4. "To Empty Out" - Kim Joon 

 5. "I'm Going To Meet Her Now" - Kim Bum

Zhlédnutí: s českými titulkami

O čem to vlastně je?

Jan Di je obyčejné děvče, které její rodiče vlastní čistírnu v blízkosti prestižní Shin Hwa College. Potom, když zachrání jednoho z žáků před pokusem o sebevraždu, za odměnu získá možnost studovat na této škole. Hned po příchodu se setká s tzv. F4, vyhlášenou skupinkou nejbohatších a nejarogantnějších studentů. Jan Di má velmi velký smysl pro spravedlnost, proto se jí nelíbí jakým způsobem zachází F4 s ostatními studenty a vyhlásí osobní válku lídrovi F4 - Goo Jun Pyo.
Postupně, ale přichází na to, že jeden z členů F4 - Ji Hoo jí vůbec není lhostejný. Co je však ještě horší, lídr F4 Gu Jun Pyo se rozhodne, že Geum Jan Di bude jeho děvče. (ČSFD)

Můj názor

Umm... podle mě tahle drama je jednou z nejznámějších a každý ji musel vidět.

Tohle byla moje druhá drama, kterou jsem viděla. A abych byla upřímná japonské zpracování "Hana Yori Dango" téhle mangy, mě bavilo více než Boys Over Flowers. Po dvanáctém díle jsem to utnula. K dramě jsem vrátila asi po měsíci a to jen proto, že jsem byla zvědavá, jak to dopadne mezi druhým párem (Yi Jung &Ga Eul). Neber tohle ale prosím příliš vážně, je to můj názor a nechci tě tím nějak odradit. Mám kamarádku, která tuhle dramu zbožňuje, takže jsou na ni rozdílné názory. Ale herecké obsazení se mi zamlouvalo a je to podle mě dobře natočené. Samozřejmě, že i herecké výkony stály za to.

Budu ráda, když mi napíšeš svůj názor, jsem zvědavá :)

Budu ráda, když mi napíšeš svůj názor, jsem zvědavá :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now