DESCENDANTS OF THE SUN

304 23 13
                                    

  태양의 후예  

Rok: 2016

Episody: 16+3

V hlavních rolích: Song Joong-ki, Song Hye-Kyo, Jin Goo a Kim Ji-Won

Songy: (nejčastějších 5)

1. "Always" - Yoon Mi-rae
2. "Everytime" - CHEN and Punch 
3. "This Love" (이 사랑) - Davichi
4. "You Are My Everything" - Gummy
5. "Once Again" (다시 너를) - Kim Na-Young feat. Mad Clown

Zhlédnutí: s anglickými titulkami

O čem to vlastně je?

Kapitán Yoo Shi Jin patří ke speciálnímu týmu, dost často se ocitá ve velmi nebezpečných situacích a v ohrožení života. V den volna ho cesta za ukradeným mobilem jeho kamaráda rotného Seo Dae Younga zavede až do nemocnice, kde Shi Jina na první pohled okouzlí doktorka Kang Mo Yun. Shi Jin je záhy odvolán na další zahraniční misi, hned po návratu zamíří opět k sobě, ale nakonec se jejich cesty rozdělí. Shi Jin odjíždí do Uruku a Mo Yun pracuje na své kariéře. Ale za několik měsíců, když Mo Yun odmítne ředitele nemocnice, je za trest poslána na zahraniční misi jako vedoucí zdravotnického týmu do Uruku a Shi Jin a Mo Yun se opět setkávají.  (ČSFD)

Můj názor

Četla jsem spousty recenzí a dost se to mele. Ale já jsem z téhle drama rozhodně nadšená. Bavila mě od začátku do konce a naprosto mě dostali dialogy mezi Yoo Shi a Seo Dae Young. Na druhou stranu mě zamrzelo, že nebylo tolik akčních scén, které bych v takovém konceptu čekala. Taky jsem našla pár nesrovnalostí, ale jinak nic závažného. Co se týká hereckého obsazení... tyto herce jsem viděla poprvé, ale dle mého na jedničku. 

PS: Jako u každé drama... kapesníčky k ruce, pokud si citlivka.

Určitě dejte vědět jestli jste to už viděli a pokud ano, napište mi prosím svůj názor.

Určitě dejte vědět jestli jste to už viděli a pokud ano, napište mi prosím svůj názor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now