THE K2

178 17 8
                                    

  더 케이투 

Rok: 2016

Epizody: 16

V hlavních rolích: Ji Chang-Wook, Yoona, Song Yoon-A

Songy: (nejčastějších 5)

1. "The K2 Main Theme"
2. "Today" (오늘도) - Kim Bo-hyung
3. "Sometimes" (아주 가끔) - Yoo Sungeun
4. "Amazing Grace" - Yoona
5.  "Love You" - Min Kyung-hoon

Zhlédnutí: se slovenskými titulkami

O čem to vlastně je?

Seriál nás přivádí do světa politiky v čase předvolebního boje o prezidentské křeslo. Manželka jednoho z kandidátů Choi Yoo-Jin  je mocná žena, která chce svého manžela dostat do křesla za každou cenu. Toleruje dokonce jeho nevěru a svědkem jedné scény mezi manželi se stane i Kim Jae-Ha, který si tím podepíše trest smrti. Žena však netuší, že Kim Jae-Ha je bývalý voják speciálních sil, a zabít ho je téměř nemožné. Zaměstná ho jako bodyguarda, muž dostane jméno K2. Jednou z jeho úloh je i chránit Annu, mladou a krásnou ženu se smutným osudem. K2 se tak dostává do centra boje o prezidentské křeslo, moc i lásku, přičemž chce završit i vlastní pomstu. Příběh o tom, kde chamtivost a touha po moci přesáhne dokonce i lásku.             (ČSFD)

Můj názor 

Někomu prostě padne role akčního "hrdiny" a Ji Chang-Wook je jedním z nich. A k tomu ta jeho nevinnost, co se týká náklonnosti k dívce a přitom jeho roztomilost. Fakt bomba. Co se týká drama... rozhodně napínavé až do konce. Měla jsem tedy problémy s prvníma dvěma díly, ty          byli... jak bych to řekla...fakt nevím, omlouvám se. Na druhou strany byly moc důležité, abys pochopila děj. Ale určitě musíš dokoukat, protože na konci je, nebo aspoň pro mě bylo, překvapující rozuzlení. Je docela šílený, co dokáže nenávist, touha po moci a zhrzená láska. Našla jsem v té dramě vše, co bych od takového žánru čekala. Já byla spokojená.

PS: Pokud si citlivka, tak jako já, kapesníčky k sobě.

Určitě mi dej vědět  jaký ty máš na tuhle drama názor, ráda si ho přečtu...

Určitě mi dej vědět  jaký ty máš na tuhle drama názor, ráda si ho přečtu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now