HOTEL DEL LUNA

47 4 0
                                    

호텔 델루나


Rok: 2019

Epizody: 16

V hlavních rolích: IU &  Yeo Jin Goo

Songy: (prvních pět)

1. "Another Day" - Punch, MondayKiz

2. "All about you" - Taeyeon

3. "Can You See My Heart" - Heize

4. " Done For Me" - Punch

5. "Lean On My Shoulders" - 10cm


Zhlédnutí: s českými titulkami


O čem to vlastně je?

Krásná, ale cynická, podezřívavá a peněz chtivá Jang Man-Wol vede již déle než tisíc let hotel Del Luna. Není to obyčejný hotel, hosty jsou duše lidí, které se ještě nevydaly na cestu přes most a zůstávají v lidském světě. Do takového hotelu zabloudí živý člověk jen zřídka, ale když se tak jednou stane a nešťastník utrhne v prostoru hotelu květinu, musí slíbit, že pošle svého syna, až vyroste, do hotelu pracovat. Roky plynou, mladík vystuduje v Americe "nějaký Harvard", nakonec ho však cesta dovede na místo, kde by se měl zaměstnat.    (ČSFD)

Můj názor

Jako správný milovník IU jsem to musela vidět a vůbec toho nelituji. To je tak moc dech beroucí a velkolepá kdrama. Propracovaná do každičkého detailu, se strhujícím dějem, skvělými kostýmy a ty OST? Heize, Chungha, Taeyong, Taeyeon, IU, Punch, Red velvet, Gummy... Dokonalé, opravdu není co dodat. Kdybych nemusela chodit do práce, dala bych to v maratonu.

Jang Man Wol je opravdu zajímavá a velmi silná osobnost a IU se téhle role zhostila perfektně, jakoby ta role byla psána přímo na ni. Podala tak úžasný výkon, že všechny herecké osobnosti zazdila, a to bezkonkurenčně. 

Líbilo se mi, jak každý kdo se v dramě objevil měl vlastní příběh, který byl popsaný a propracovaný. bylo vysvětleno Co, PROČ a JAK.

Co mi trochu zamrzelo byla hlavní mužská role. Nevím jestli to prostě Jin Goo nesedlo nebo to tak být mělo, ale... ale

Klobouk dolů před sestry Hongovy, tohle se opravdu povedlo.


PS: poplakala jsem si, ne že ne


Doporučuji dokoukat do úplného konce, čeká tě překvapení, nebo aspoň pro mě bylo, oh my god. Pokud opravdu bude druhá série, bez pochyby začnu koukat. Pokud si to viděla, budu ráda za tvůj názor.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now