OH MY GHOSTESS

105 6 0
                                    

  오 나의 귀신님  

Rok: 2015

Epizody: 16

V hlavních rolích:  Jo Jung Suk & Park Bo Young & Kim Seul Gi & Im Joo Hwan

Songy: (prvních 5)

1. "Leave" - Park Bo-Young

2. "Eyes" - Jay Park

3. "Stay" - Ben

4. "Beyond The Last" - Im Ha Yeong

5. "Sorrowful Ghost" - Im Ha Yeong


Zhlédnutí: s anglickými titulkami, se slovenskými titulkami


O čem to vlastně je?

Dívka Na Bong Sun pracuje v restauraci, kterou vlastní šéfkuchař Kang Sun Woo. Je zakřiknutá, neustále se za všechno omlouvá a nemá přátele. Jednoho dne ji posedne duch dívky Shin Soon Aee, která je jejím úplným opakem a která ráda svádí muže. Když se Soon Ae, která si na svou minulost nepamatuje, pokusí opustit tělo Na Bong Sun, nejde to. Je v něm uvězněna.  

Můj názor

Nikdy mě moc "duchařinky" nebraly, ale tohle už je asi třetí? drama s  tímhle tématem a musím říct, že mě to docela chytlo. Stejně jako téma "kuchařina", kterých jsem tedy moc nenašla. Nevíš o nějaké? Jinak k dramě... herecké obsazení - já si nemůžu stěžovat. Úžasní herci, které mám ráda a jejich výkony taky fajn. Děj chytlavý a musela jsem to prostě dokoukat, jak jsem byla napjatá, jak to dopadne. Na druhou stranu  to bylo dosti natahovací. Na to jak jsem si poplakala, tak jsem se taky hodně nasmála. Ten jejich humor je prostě bomba.


PS: Tak znáš to... citlivky kapesníčky k sobě. Já si docela dost poplakala.

Pokud si to už viděla, budu strašně ráda za jakoukoliv odezvu.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now