HE IS PSYCHOMETRIC

53 5 1
                                    

사이코메트리 그녀석


Rok: 2019

Epizody: 16

V hlavních rolích: Park Jin-Young & Shin Ye-Eun & Kim Kwon & Kim Da-Som

Songy: (prvnich pět)

1."Take" - Jus2 (JB & Yugyeom from GOT7)
2."With You" - Fromm
3."Sunny Day" - Seunghee
4."The First Love" - Minseo
5."Shadows on the Wall" - Janett Suhh


Zhlédnutí: s anglickými titulkami 

O čem to vlastně je?

V bytovém komplexu Yeongseong vypukne velký požár, ve kterém zahynou oba rodiče malého chlapce Lee Ahna. Z hořící budovy ho hrdinsky zachrání středoškolák Kang Sung-Mo, který se o malého Lee Ahna začne po požáru starat. O týden později, po propuštění z nemocnice, se u Lee Ahna začne projevovat zvláštní schopnost, která mu při dotyku s předmětem či člověkem ukáže střípek minulosti daného předmětu či osoby.

 O 11 let později je z Kang Sung-Moa respektovaný prokurátor a z Lee Ahna středoškolák, který fláká školu jak může a raději než do školy chodí do pitevny pomáhat své kamarádce detektivce Eun Ji-Soo „osahávat" mrtvoly a pomáhat ji s hledáním důkazů. Do školy, kde chodí Lee Ahn, přestoupí nová studentka Yoon Jae-In, která svou chytrostí a pragmatickým uvažováním ukazuje třídě a hlavně Lee Ahnovi, kterého při prvním setkání obvinila a udala na policii za šmírování, kde je jejich místo. Avšak i ona pod tvrdou slupkou skrývá tajemství, kvůli které Jae-In velmi trpí. I přes počáteční neshody se Yoon Jae-In a Lee An spřátelí a ten jí ochotně nabídne své schopnosti psychotronika, aby ji pomohl zjistit pravdu. Jejich spolupráci překazí nešťastná událost ve škole a jejich cesty se rozejdou, nicméně o dva roky později se opět setkávají jako policistka a psychotronik snažící se dostat na práva.  (ČSFD)

Můj názor

Já jsem z téhle dramy přímo nadšená. Fakt dokonalý. Herecké obsazení na jedničku, stejně tak jejich herecké výkony.  Napínavý děj od prvního dílu a zůstala jsem napjatá  až do konce. Opravdu nádherně zpracované a děj promyšlený i do toho nejmenšího detailu, strašně to uteklo. Ať jsem si myslela, že jsem zápletku rozluštila, v dalším díle jsem to musela zase překopat, protože to bylo jinak. Navíc jsem se i dost zasmála, což já ráda a přesto, že je to detektivní drama zpříjemní ji lehká a příjemná romantika. Tady si, dle mého, najde zalíbení milovník jakéhokoliv žánru.


PS: Jako správná fňukna a cíťa jsem potřebovala kapesníčky a nejen jeden...

Jsem zpátky! Asi týden zpátky jsem zase spadla do závislosti na k-drama, takže když přijedu z práce, sednu k počítači a koukám. Musím říct, že mi to strašně chybělo. No a místo toho, abych udělala "recenzi" na nějakou starší, udělám na tu, co jsem teď dokoukala, celá já.

Pokud si dramu viděla, budu moc ráda za tvůj názor :)

Pokud si dramu viděla, budu moc ráda za tvůj názor :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
강박 관념Where stories live. Discover now