43. BÖLÜM

7K 314 23
                                    

İnsanlar bu hayatta yeni bir şeyler için hep mutluluk duyardı. Bu yeni olan her şeyin onlara iyi geleceğini yeni başlangıçlara yol açacağına inanırlardı.

Derin de şu an bu durumu yaşıyordu. Önünde durduğu eve bakarken bu evin onlara iyi gelmesini diliyordu. Yeni ev yeni başlangıç yeni umut demekti.

Derin için bu çok önemliydi. Çünkü artık hayatının düzene girmesine çok ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacın Yiğit de farkındaydı. Bu yüzden bir kaç gün içinde her şeyin hazır olması için elinden geleni yapmıştı.

Artık yeni bir evle yeni bir hayata başlayacaklardı. Tek yapması gerek bu kapıdan içeriye girmekti. Çünkü  bu kapıdan girdiğinde yeni hayatına adım atmış olacaktı. Yeni ev yeni umutlar getirecekti onlara. 

Yaşadığı kötü şeyleri unutacaktı. Hayatına kaldığı yerden devam edecekti. Hiç bir şeyin onları üzmesine izin vermeyecekti. 

Yiğit arabanın kapısını kapattıktan sonra evi izleyen Derin'in yanına gelerek anahtarı verdi eline.

"Al bakalım yeni anahtarımız. Kapıyı senin açmanı istiyorum."

"Yiğit bu ev bize iyi gelecek değil mi? Artık acı çekmeyeceğiz."

"Çekmeyeceğiz. Ben buna izin vermeyeceğim."

"İyi ki varsın Yiğit."

"Sen de canım. Hadi girelim içeriye artık. "

Yiğit tereddütle elini Derine uzattı. Yaşadıklarından dolayı Derine yaklaşırken hâlâ tedirgin oluyordu. Derin'in yüzüne baktığında gördüğü gülümseme her şeyin iyi olacağının işaretiydi.

Derin yüzündeki gülümseme ile uzun zaman sonra korkmadan tuttu Yiğit'in elini. Yaşadıklarının bir kez daha aralarına girmesine izin vermeyecekti. Yeterince acı çekmişlerdi. Bu saatten sonra mutlu olmak onların da hakkıydı.

El ele yeni evlerine doğru adımladılar. Derin elindeki anahtarla kapıyı açtıktan sonra sağ ayaklarıyla girdiler içeriye. Dün evin bütün işleri bitmişti. Ancak onlar dün gece de Derin'in ailesinin evinde kalmışlardı. Çünkü Derin sabahın ilk ışıklarıyla girmek istemişti evine. 

Şimdi saat sabahın yedisiydi. Ve onlar yeni evlerine girmişlerdi. Yiğit kapıyı kapattıktan sonra Derine döndü. Onun gözlerindeki mutluluğu görmek onu mutlu ediyordu. 

"Yeni evimize hoş geldin karıcım."

"Hoş buldum kocacım."

"Yeni evimizde ilk kahvaltımızı birlikte hazırlayalım mı hayatım?"

"Hazırlayalım."

"Ama ben senin ellerinden menemen istiyorum. Yapar mısın kocana?"

"Sen de yardım edersen neden olmasın."

"O zaman başlayalım."

Ellerini yıkadıktan sonra beraber mutfağa geçtiler. Derin menemen için domatesleri doğrarken Yiğit de çayı demliyordu. Derin menemeni ocağa aldıktan sonra Yiğite döndü.

"Ekmek almayı unutmuşuz."

" Ben iki dakka gidip geleyim canım."

Derin duyduğu şey ile içinde oluşan korkuya engel olamadı. Yiğit'in yanından gitmesini istemiyordu. O olaydan sonra evde tek kalmaya hazır değildi. Sanki evde tek kaldığı zaman yine aynı şeyleri yaşayacakmış gibi hissediyordu. 

"Derin iyi misin?"

"Yiğit gitmeni istemiyorum. "

"Derin ama ekmek almam lazım."

Kalbim Senin (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin