25. BÖLÜM

20.5K 726 78
                                    

Yiğit yüzünü kaşındıran saç telini elleriyle geriye çektikten sonra aradan geçen beş dakika sonra saç teli yine yüzüne gelince gözlerini açıp yanında yatan Derine bakınca onu yine başını göğsüne koymuş uyurken buldu.  Son zamanlarda hep aynı manzara ile uyanıyordu. Derinin başı göğsünde saçları yüzünde ve her gün güne böyle başlamak onun saçlarından buruna dolan Derin'in kokusu ile uyanmak onu mutlu ediyor ve yaşanılanların hayal olmadığını anlamasını sağlıyordu. Derini uyandırmadan yavaşça başını yastığa koyduktan sonra Derin'in her bir mimiğini aklına kazımak istercesine izlemeye başladı. Derin'i o kadar çok seviyordu ki elinden kayıp gidecek olması hissi bir türlü içinden çıkmıyordu. 

Bir süre daha öylece izledikten sonra yavaşça Derine yaklaşıp boynuna öpücük kondurduğu zaman Derin uykusunda huylanınca arkasını döndü. Yiğit yine boynuna öpücük bıraktığı zaman Derin zorda olsa gözlerini açtığında karşısında kendisine gülümseyerek bakan Yiğidi görünce   o da gülümsedi.

"Günaydın."

"Günaydın uykucu. " 

"Ya Yiğit uyumadım ki sen bırakmadın. "

"Hımm bak sen, ama biraz daha uyanmasan geç kalacağız. "

Derin oflayıp doğrulduktan sonra yerinden kalkıp banyoya gidecekken Yiğit kolundan tutup onu kendisine çekince Yiğit üstüne düştü.

"Nereye gidiyorsun?"

"Banyoya. "

"Günaydın öpücüğü vermeden mi?"

"Yaa nerden belli vermeyeceğim belki ben gelince verecektim. "

"Olsun ben yinede işimizi sağlama alayım. "

Yiğit Derin'in dudaklarına öpücüğünü kondururken Derin de onu karşılık verince öpücükleri yine dün geceki gibi tutkulu bir hal alamaya başlamıştı. Yiğit Derini yatakta altına aldığında dudaklarını ayırıp öpücüklerine boynundan devam etti. Bu defa dün gece ki gibi sadece küçük öpücükler bırakmıyor arada emip küçük ısırıklar atınca Derin ilk defa yaşadığı bu hislere inledi. Yiğit duyduğu inleme sesi ile tekrar Derinin dudaklarını öptükten sonra zorda olsa ayrıldı. 

"Derin çok güzelsin. Nefesimi kesiyorsun. Seni o kadar çok seviyorum ki bazen bu sevgi korkutuyor beni. Çünkü seni yanımdan ayırmak istemiyorum sürekli aklımdasın."

Derinin Yiğitin sözlerinden sonra gözleri dolarken bölesine sevilmenin o güzel hissi ile kendini gün geçtikçe Yiğite bağlanırken buluyordu.  Ve bu kadar güzel bir aşkı onu nasip ettiği için her gün Allah'a şükür etse azdı. 

"Yiğit ben nasıl bir sevap işledim de senin gibi birini Allan bana nasip etti."

Yiğit Derinin gözünden akan yaşı sildikten sonra iki gözlerine de birer öpücük kondurduktan sonra konuştu.

"Derin asıl ben nasıl bir sevap işledim de seninle evlendim."

"Yiğit biz sakın ayrılmayalım çünkü ben seni bu kadar çok severken buna dayanamam."

"Şşş sakın bir daha böyle konuşma biz hep beraber olacağız.  Hem daha seninle gerçekleştireceğimiz bir sürü hayalimiz var."

"Seni seviyorum."

"Bende seni seviyorum bahar kokulum."

*******

Derin dersi bitince Yaprağa onu kantinde beklediğine dair mesaj attıktan sonra kantinde bir masaya oturup Yaprağı beklemeye başladı. Aradan geçen on beş dakikadan sonra Yaprak gelip oturmuştu karşısına.

Kalbim Senin (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin