21. BÖLÜM

22.6K 854 80
                                    

"Her neyse işte böyle böyle her gün seni düşündüm büyüdükçe senin küçük olduğunu bunun imkansız olduğunu kendime hatırlatıp durdum ama olmadı Derin. Sen şu gönlüme girmiştin bir kere olmadı yapamadım. Tam on iki sene Derin on iki sene sevdim. O gün yine seni görmek için sizin evin önünden geçerken olanları duydum. Belki bencilce ama o an sana yakın olmak için tek şansım oydu. Ve bende yaptım. Sonrasını biliyorsun zaten evlendik biliyorum sana bir söz verdim herşey ortaya çıkınca bu evliliğin de biteceğine dair ama gel gör ki gönül bu Derin yine bencil davranıyor. Benim olmanı istiyorum bu defa bir oyun için değil bütün bunları bildiğin için eğer seninde içinde bana karşı birşeyler varsa lütfen bize bir şans ver Derin.
Ben seni seviyorum ve inan ki artık bu saatten sonra bu kalp sensiz yapamaz."

Yiğit sözlerini bitirip Derinin gözlerinin içine baktığında onun gözleri dolmuş yüzünde tebessüm ile ona baktığını gördü. O da gülümsedi sonuçta bu iyiye işaretti değil mi?

"Yiğit biliyorsun bu evlilik bir anlaşma olarak yapıldı. "

Yiğit Derinin söyledikleri ile neye uğradığını şaşırmıştı. Nasıl yani bitecek miydi Her şey ?

"Derin sen-"

"Lütfen dinle. Dediğim gibi ilk başta anlaşma olarak yapıldı bu evlilik. Ben sana abi dedim. Ama sonra hiç bir şey tahmin ettiğim gibi olmadı. O an anladım ki aşk öyle haber verip de gelen bir şey değilmiş. Çünkü ben sana bi anda aşık oldum Yiğit. Ilk önce anlamadım. Sonra sana her abi  deyişimde içimden bir ses bunun yanlış olduğunu söyledi.  Ne yapacağımı bilmiyordum. Ama sana yakın oldukça hızla çarpan kalbim aslında Her şeyi anlatmaya  yetiyordu. Biraz geç oldu.  Ama anladım Yiğit anladım ki benim kalbim çoktan senin için atmaya başlamıştı. Yani anlayacağın bizim hikâyemiz yeni başlayacak. Çünkü ben seni seviyorum ve nasıl senin kalbin ben olmazsam yapamıyorsa  bu kalpte artık sensiz yapamaz."

Derin susunca Yiğit şaşkın bir şekilde bakıyordu ve hiç bir tepki vermiyordu. Derin korkuyla elini Yiğitin yanağına koyup konuştu.

"Yiğit iyi misin?"

"Sen... yani sen beni seviyorsun beni?"

Derin onun bu şaşkın haline bakarken tebessüm etti.

"Bunu şimdiye kadar anlaman gerekirdi."

"Aslında birsey hissettiğini biliyordum ama işte bir anda senin ağzından duyunca işte bir tuhaf oldum hem sen bi daha söylesene hâlâ hayal olduğunu düşünüyorum."

Derin Yiğit in yanağına bir öpücük kondurdu ardından da gözlerinin ta içine bakarak konuştu.

"Seni seviyorum. "

Bu cümleden sonra Yiğitte film kopmuştu heyecanla yerinden kalkıp Derini de kaldırdı ve Derini kucağına aldığı gibi etrafında dönmeye başladı.

"DUYUN ULAN DUYUN. BU KIZ BENİ SEVİYOR SEVİYOR. "

"Yiğit dur artık başım döndü ."

Yiğit hızla Derini yere bıraktı.

"Iyi misin? Ben heyecandan bir an ne yaptığımı şaşırdım. "

"Iyiyim. "

"Derin çok mutluyum. Beni dünyanın en mutlu insanı yaptın. "

"Sen de beni dünyanın en şanslı kadını yaptın. Hem bende bir daha  duymak istiyorum senin beni sevdiğini. "

"SENİ SEVİYORUM SENİ DELİ GİBİ SEVİYORUM VE ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR SEVECEĞİM. "

Kalbim Senin (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin