2. Final - Bölüm 1

167 7 6
                                    

UYARI!!!
Tesadüfen geldiysen,

+18
AŞIRI CİNSELLİK!
EŞCİNSEL İLİŞKİ!
ŞİDDET!
OLUMSUZ ÖRNEK!
İçerebilir

Hikayenin alternatif 2. finalinin başlangıç bölümüdür.

Hikaye Sehun'un Chanyeol'ü Kuzey Kore'den getirebilmek için Kris'den ikinci kez yardım istemeye gittiği kısımdan, yani 29. bölümden başlayacak. O bölümü değiştirerek yeniden yazdım. Okumadan geçerseniz çok şey kaybedersiniz :)

Ayrıca BaekYeol ve KaiSoo kısımlarının sonu değişmeyeceği için onların ilişkileri ile ilgili kısımları da atlıyorum. Sadece yan karakterler olarak var olmaya devam edecekler. Sehun ve Kris'in hayatına odaklanıyoruz. Sehun HunHan versiyonunda bir şeyleri sorgulamaktan vazgeçmiş, kendini tamamen Luhan'a bırakmıştı. Burada biraz daha sorgulayan, nedenlerin altını kurcalayan bir Sehun var.  Umarım batırmamışımdır. Hiç güvenemediğim bir bölüm oldu:( Yazdım ama yayınlamam bile emin olmadığımdan günler sürdü... Şunun garantisini verebilirim ki Sehun'u çok pis süründüreceğim. Öyle oldu bittiye getirmeyeceğim hiçbir şeyi.

Merak ettiğiniz ya da ucu açık bir şey olursa mutlaka sorun. Gerekirse bir sonraki bölüme ekler, açıklamaya çalışırım (⌒▽⌒)
Cidden çok iyi bir insanım asddgjkl
İyi okumalar.

Mucxxxx

Alternatif final
BÖLÜM 1
Yazar: Ningyoo

Baekhyun bıkkınlıkla koltuğa bıraktı kendini. Luhan yüzünü biraz daha Sehun'a yaklaştırdı.

"Bizim için Kris ile bir kez daha görüşebilir misin?"

26. BÖLÜMDEN

"Luhan'ın seni neden öpmediğini ya da nasıl birisi olduğunu öğrenmek istersen, bunu sana bizzat anlatacağım."

Sehun'dan ayrıldı ve sırtından onu kapıya doğru biraz daha itekledi.

"Şimdi git Sehun... Sadece gitme; çabuk git. Koşarak git! Bir an önce git yoksa seni asla bırakmayacağım. Seni bu odaya, benimle defalarca uyuduğun şu yatağa kelepçelemek ve hiç bir yere gitmene izin vermemek istiyorum. Sadece benim yanımda ol istiyorum. Seni seviyorum. Eğer sadece küçük bir an senden vazgeçebilsem, yapacaklarımdan ben bile korkuyorum. GİT! ÇABUK GİT!!!"

Kris'in yükselen sesiyle Sehun yerinden sıçradı ve daha fazla tutamadığı gözyaşlarıyla birlikte hızlıca kapıyı açtı. O kapıdan çıktığında Kris hızla kapıyı kapattı. Sehun bir süre kapının önünde öylece kaldı çünkü Kris ağlıyordu. Kris yavaşça kapıya yüzünü yasladı ve eliyle kapıya vurdu.

"Lütfen... Lütfen gitmeーyalvarırım gitme... seni çok seviyorum gitme..."

Sehun tek elinde buluşturduğu zarfı daha sıkı tuttu ve sağ eliyle ağzını, burnunu kapattı. Eğer bunu yapmasa gözyaşları büyük bir gürültüye dönüşecek, belki de Kris'in onu alıkoymasına neden olacaktı. Sehun kapıya son kez baktı ve ardından gelen sesi son kez dinledi. Kris'in ağlayışı, feryat ediş seviyesine ulaştığında Sehun elleriyle kulaklarını kapattı ve hızla merdivenlere koştu. Onun bu denli acı çekiyor olmasına daha fazla dayanamazdı. Kris'in ona söylediği şeyi yaptı. Koştu...

***

Kris eline ne geçirdiyse sağa sola atıyor ve hıçkırarak ağlıyordu. Yardımcısı ikişer üçer merdivenleri tırmanırken korkuyla dolmuştu. Patronu hiç böyle görmemişti! Hızla kapıyı açtı ve savaş alanına dönmüş odaya baktı. Kris'in yanına koşarken, Kris dizleri üzerine yere çökmüştü. Yerdeki halıya tırnaklarını geçirmiş, sarı saçları alnına dökülmüştü. Gözyaşları doğrudan halıya damlıyordu. Boynunu yere eğmiş, tüm vücudu sarsılıyordu. Sehun onu bir kez dinlese ona geri dönecekti inanıyordu ama Sehun onu dinlemiyordu. İhanete uğramış, aldatılmış, kandırılmıştı... Bu olamazdı... Yeri yumruklamaya başladığında yardımcı yanına koştu ve ellerini kırmasına engel oldu. Kris bir  tür sinir krizine girmiş gibiydi. Cep telefonuna uzandı ve yardım istedi. Birileri yanlarına gelene kadar Kris'e sarıldı ve omzunda ağlamasına müsaade etti. Kris'in çırpınışlarıyla ve etrafa savurduğu yumruklarla canı acımıyor değildi ama o bu günler için vardı.

RehinWhere stories live. Discover now