Bölüm - 15

3.4K 169 26
                                    

14. BÖLÜMDEN

...

Krisle olmak mükemmellikti...

İçimden çıkıp, nefes nefese üzerime kendini bıraktığında kulağıma fısıldadı:

"İkinci round'a ne dersin Oh Sehun???..."

***

BÖLÜM - 15

2 SENE ÖNCE

Yazar: Ningyoo

Sehun uyandığında güneş yeni doğmuştu. Kendisine sarılmış, göğsünde uyuyan Kris'e baktı. Onun bir gün böyle kedi gibi göğsünde uyuyacağını hiç düşünmezdi. Şu birkaç günde anladığı, bu ukala ve artist adam ilişkisinde çok daha uysal bir kahramana dönüşüyordu. Her kızın ya da her erkeğin sahip olmak isteyeceği türden birisiydi. İkisinin arasında bir ilişki yoktu ama birkaç gündür sürekli birliktelerdi. Uçakta başlayan yakınlaşma yatakta son bulmuştu ama bu da bir ilişki göstergesi değildi. Yetişkin her insan tek gecelik ya da kısa süreli sekse dayalı bir ilişki yaşayabilirdi.

Kris ona yanaştığında sarhoştu ama sonrasında kendisinden bile ayık gibiydi. Onun olanlara bakışı ne olacaktı? Uyandığında vereceği tepkiyi Sehun merak ediyordu...

***

Sehun porselenden yapılmış bir heykele benzeyen yakışıklı adamı izliyordu. Dudakları hâlâ kırmızı, vücudu da lekelerle doluydu...

Sehun yaptıklarından utanıyordu. Gece ona aç bir hayvan gibi saldırmıştı. Onu önce yere yatırmış, sonrada yatağa atmıştı. Kris ne kadar nazikse, Sehun okadar vahşiydi. Eğer Kris'in içine girmiş olsaydı, sanırım onu daha da perişan bir hale getirebilirdi.

Sehun tüm bu düşüncelerle kendisinden nefret etti. Doğru ve yanlış birbirine karışmıştı. Hata yapıp yapmadığından emin değildi. Herseyden önemlisi yattığı adam patronuydu! Bu düşünceyle Sehun yandığını hissetti! Kendisini patronunun becermesi için türlü oyunlar yapan basit bir sekreter gibi hissetti. Sekreter değildi, bunu isteyen de Kristi ama bu basit his onu öldürmeye başlıyordu.

Arkadaşı Chanyeol ile takıla takıla onun gibi azgın bir sapığa dönüşüyordu! Sehun çoktan pişman olmuş gibiydi ama herşey için çok geçti. Akışına bırakacaktı. Kris bu projeye bukadar önem verirken onu işten atmazdı, atmamalıydı değil mi?
En kötü ihtimalle işsiz kalacaktı!

***

Yanında uyuyan güzelliğe baktı. Uyurken bile göz kamaştırıcıydı. Sehun ona doğru eğildi, iyice yaklaştı ve o dolgun dudakları emerek sulu bir öpücük bıraktı. Lanet olsun onu şuracıkta becermek istiyordu! Bu kadar seksi bir yüze sahip olduğu için cezalandırılmalıydı! Sehun aşık değildi -hiç olmuş muydu? yakışıklı olması yeterliydi!- ama bu yakışıklılığın kendisini baştan çıkartmasına engel olamıyordu!

Kris dudaklarında hissettiği vakumlamanın etkisiyle gözlerini açtı. Sehun yakalanmış mıydı? Aniden utandı. Kris yüzünü Sehun'a doğru döndürdü, gülümsedi

"Günaydın"

Yakalandığı için Sehun kekeledi:

"Gü.günaydın!"

"Öpücükle uyandırılmak güzel bir hismiş" dedi Sehun'a biraz daha sokularak! Elleri göğsünde dolandı ve ufak bir öpücük bıraktı!

Sehun şaşkındı. Kris'in ilk gecesini yaşamış bir kız gibi kendisine böyle tatlı tatlı sokulacağını hiç düşünmüyordu. Çıplak göğsünde yatan Kris'e baktı ve ellerini saçlarının arasında gezdirmeye başladı.

RehinOù les histoires vivent. Découvrez maintenant